بنده در سايت ها خوندم كه مودم wag120n مدل linksys مشكلات كانفينگ ووايرلس و باگ داره و زود زود هم ديسكانكت ميشه
آيا اين مشكلات راه حل دارد وقابل برطرف شدن هست ؟ و با پارس آنلاين نيز سازگاري داره يا نه؟
بنده در سايت ها خوندم كه مودم wag120n مدل linksys مشكلات كانفينگ ووايرلس و باگ داره و زود زود هم ديسكانكت ميشه
آيا اين مشكلات راه حل دارد وقابل برطرف شدن هست ؟ و با پارس آنلاين نيز سازگاري داره يا نه؟
هر مودمی برای ورود به تنظیمات یه آی پی داره مثل 192.168.1.1 شما با وارد کردن آی پی مودم خودتون در مرورگر وب وارد تنظیماتش بشید و از اون قسمت که گفتم تنظیمات رو انجام بدید
PPPoE حالتیه که مودم خودکار به اینترنت وصل میشه و شما باید یوزرنیم و پسورد رو داخل مودم سیو کنید
Bridge حالتیه که شما میتونید مثل دایال آپ دستی با ساختن کانکشن به اینترنت وصل بشید
پست اول همین تاپیک رو خوب بخونید خیلی راحت میتونید مودم رو تنظیم کنید، وقتی که تنظیم کردید میبینید که چقدر کار ساده و پیش پا افتاده ای بوده تنظیم مودم
با سلام
امکان نداره که اینطوری باشه
این مدل از بهترین مدل های موجود در بازار هست.
اشتباه اطلاع رسانی شده.
شما به یک سایت اکتفا نکنید.
موفق باشید.
یه کمپانی مثل سیسکو که غول تجهیزات شبکه س در کل دنیا، هیچوقت نمیاد یه همچین محصولی بده که اینهمه ایراد داشته باشه، مطمئنا محصولی که از یه کمپانی مثل سیسکو بخواد بیاد بیرون 1000 بار تست میشه و هر وقت تائید شد که هیچگونه ایرادی نداره اونوقت مهر تائید میخوره و عرضه میشه،ایران نیستش که یه چیزی رو الکی سمبل کنن بعد اداره استاندارد هم یه مهر بزنه روش و تمام !!!
اگه کسی مشکلات بالا رو داشته یا ایراد از سیستمش بوده یا اینکه مودمی که خریده مشکل داشته شایدم تقلبی بوده! هر چند لینکسیس تا جایی که من میدونم تقلبی نداره.
در مورد سازگاری با پارس آفلاین هم باید بگم همه این چیزایی که میگن فلان مودم با فلان isp سازگار نیست همه ش افسانه ست و صحت نداره مگه در چند مورد خیلی استثنائی که برای کاربرای خانگی اتفاق نمیفته، شما هر مودمی که دلت میخواد رو بخر و از هر isp که میخوای اکانت بگیر، بشرط سالم بودن مودم و سالم بودن خط تلفن هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد اومد
Last edited by urumchi; 30-10-2011 at 20:15.
سلام دوستان من قبلا یعنی تا چند روز پیش از صبانت سرویس داشتم رفتمم از مخابرات گرفتم
حالا چه جوری میشه با این Load balancing زد ؟
من توی میکروتیک یک یور که کانکت میشه اون یکی دیگه نمیتونه کانکت بشه یا دیس کانکت میشه !
مشکل از کجاست ؟
راستی زنگ زدم تیه چند بار به پشتیبانیش گفت که مگه مودمت چنتا پورت دارهو از این قبیل حرفا
![]()
بحث شما در زمينه ميكروتيك و لودبالانسينگ هست.
در اين تاپيك به چنين بحث و موضوعاتي پرداخته نميشه.
در جاي ديگري به دنبال جواب سوالتون باشيد.
شاد باشيد![]()
در واقع سوالم راجب میکروتیک نبود
سوالم اینه که چرا نمیشه 2 تا یوزر کانکت بشه ؟
من قبلا کانکت میشدم ولی الان که از مخابرات گرفتم کانکت نمیشه !
میگم نکنه از Mac باشهچون مک ها یکی هست !
البته با مک دیگه هم یک بار تست کردم جواب نداد
چی کارش کنم اینو ؟ کسی تا حالا همچین مشکلی رو داشته ؟![]()
سلام من برای دوستم مودم وایرلس چی بگیرم ارزون؟ tp link 8901 بگیرم؟ حدود قیمتش؟
Last edited by SHAHAB-P30; 01-11-2011 at 15:21.
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی. من یه اکسس پوینت linksys wrt54gs دارم و میخوام باهاش به اینترنت وایرلس شرکت وصل بشم . چطور میتونم ؟ خیلی ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)