تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1287 از 1635 اولاول ... 287787118712371277128312841285128612871288128912901291129713371387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,861 به 12,870 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستشمن قبلش میخواستم یا canon sx40 hs بگیرم یا panasonic fz150. میدونستم هرکدوم از اینارو بگیرم بعدش پشیمون میشم. اما الان از خرید nex-c3 پشیمون نیستم. تنها فرقش با nex 5 اینه که اون full hd فیلم میگیره اما این hd هستش. واسم زیاد مهم نبود چون دارم دوربین عکاسی میگیرم نه فیلم برداری.در ضمن خودم هم یه هندی کم دارم
    رزولوشنش 16 megapixel هستش. بخاطر سایز بزرگ سنسورش اصلا نویز نداره. تو شب تا iso 3200 تقریبا نویز نداره. 6400 و 12600 نویز بیشتر میشه
    از کیفیتش هرچی بگم کم گفتم چون واقعا یه dslr فقط میتونه همچین عکسی بندازه. عکساشو به هرکی نشون میدم تعجب میکنه که این دوربین میتونه همچین عکسایی بندازه. تو جعبش هم یه فلش external هست که رو دوربین نصب میشه. اما من تاحالا ازش استفاده نکردم چون تو شب هم عین روز عکس مینداره.
    از برندای دیگه panasonic و olympus و samsung هستن . ولی من کل جمهوری رو گشتم نتونستم پیدا کنم. برتری این سونیه به اونا اینه که سایز سنسور این بزرگتره از اونا که باعث میشه کیفیت عکسش بالاتر باشه.
    بازم اگه سوالی هست من در خدمتم.
    خیلی ممنونم مجددا
    دو تا سوال دیگه داشتم:
    اول اینکه NEX-C3 چه تفاوتی با NEX 3 داره؟
    دوما میشه بگید لنزی که شما گرفتید (فکر کنم 55-18) چه توع لنزی میشه؟ من زباد در این مورد مبتدی هستم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من به شخصه از g12 خیلی راضی هستم
    Last edited by yalfi; 31-05-2012 at 18:18.

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

دوستان یه دوربین متوسط واسه عکاسی و فیلم برداری میخوام واسه خونه میخوام

اینو تو دیجی کالا دیدم اتفاقی چون تخفیف داشت وسوسه شدم ارزش خرید داره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به جای ستاره m بذارید
    دوستان جواب مارو که ندادید... اگه لطف کنید بگید تا 300 تومن یه دوربین واسه مصارف خانگی که کیفیت عکساش خوب باشه و فیلم برداری هم کیفیت خوبی داشته باشه چی خوبه ممنون میشم...
    حالا یکم بالا پایین شد مشکلی نیست چند مورد معرفی کنید مرسی....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی ممنونم مجددا
    دو تا سوال دیگه داشتم:
    اول اینکه NEX-C3 چه تفاوتی با NEX 3 داره؟
    دوما میشه بگید لنزی که شما گرفتید (فکر کنم 55-18) چه توع لنزی میشه؟ من زباد در این مورد مبتدی هستم!
    nex-c3 زیاد تفاوت با nex-3 نداره. فقط جدیدتره. کوچیکتره. باطریش قویتره. خوشدست تره و یکم اوپشناش بیشتره.
    آره لنز من 18-55 هستش. این لنز یه جورایی تمام نیازای یه آدم آماتور رو میدی. زومش تقریبا 3x . این تو دسته بندی لنزای واید هستش تقریبا.
    چندتا عکس واست تو یه سایت دیگه آپلود میکنم کیفیتشم نمیارم پایین برو ببین

فقط روی لینکا کلیک کن که عکس رو با کیفیت واقعی ببینی. بالایی رو تو پشت بوم انداختم. دونا پایینیا تو اتاقه
    Last edited by teenager227; 02-06-2012 at 12:42.

5. 3 کاربر از teenager227 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

nex-c3 زیاد تفاوت با nex-3 نداره. فقط جدیدتره. کوچیکتره. باطریش قویتره. خوشدست تره و یکم اوپشناش بیشتره.
    آره لنز من 18-55 هستش. این لنز یه جورایی تمام نیازای یه آدم آماتور رو میدی. زومش تقریبا 3x . این تو دسته بندی لنزای واید هستش تقریبا.
    چندتا عکس واست تو یه سایت دیگه آپلود میکنم کیفیتشم نمیارم پایین برو ببین
    ...
    فقط روی لینکا کلیک کن که عکس رو با کیفیت واقعی ببینی. بالایی رو تو پشت بوم انداختم. دونا پایینیا تو اتاقه
    خیلی خیلی ممنون
    واقعا عکسهاتون عالیه. Sample هایی که تو اینترنت هم دیدم تقریبا بینظیره.
    چرا سایز عکس های شما 2-3 مگابایت بود؟
    ضمنا با یه شارژ چند تا عکس میشه گرفت؟ کارت چنرد گیگ روش داره؟ ایا کارت دبگه ای خریدید؟ من یه دوربین فول اچ دی 550 سونی دارم آیا به فیلمبرداری این گوشی نیاز پیدا میکنم. اصلا فیلمش به درد بخور است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون
    واقعا عکسهاتون عالیه. Sample هایی که تو اینترنت هم دیدم تقریبا بینظیره.
    چرا سایز عکس های شما 2-3 مگابایت بود؟
    ضمنا با یه شارژ چند تا عکس میشه گرفت؟ کارت چنرد گیگ روش داره؟ ایا کارت دبگه ای خریدید؟ من یه دوربین فول اچ دی 550 سونی دارم آیا به فیلمبرداری این گوشی نیاز پیدا میکنم. اصلا فیلمش به درد بخور است؟
    شانس تو حجمش کم شد. ولی من تا 6mb هم عکس گرفتم. اگه خام عکس بیگیری که میره بالای 20mb. تو مشخصاتش نوشته با یه شارژ تا 400 تا عکس میشه گرفت. من دیشب یه ساعت تمام داشتم عکاسی میکرم 60 % بازم باطری داشت. باطریش خیلی قویه خیالت راحت.
    تو جعبش 4 تا کارت حافظه هدیه گذاشته بودن. یدونه 8GB و 3 تا 4GB . خودم که خیلی حال کردم یعنی 20GB مجموعا توش کارت بود.پ
    من راستش تاحالا 1 دقیقه بیشتر باهاش فیلمبرداری نکردم. کیفیت و شفافیتش خیلی خوب بود. ولی رزولوشنش 1280 720X هستش. یه چیزی که احساس کردم این بود که فوکوسش تو فیلمبرداری یکم کند هستش !!! بهتره بگم خنگه !

8. 2 کاربر از teenager227 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همین دیروز رفتم جمهوریa2200کنون خریدم .تازه اونجا متوجه شدک چینی ولی چون گزینه دیگه ای مد نظرم نبود مجبور شدم بخرمش.
    حالا اینو بگمم اصلا از کیفیتش راضی نیستم من اینهمه تو فرومهای مختلف سرچ کردم هیچ کس نگفت که این دوربین چینی من قبل از اینa1100داشتم فوق العاده بودنسبت به این دیدم تنها دوربینی که HDوقیمتش زیر200تومنه ها شک کردم
    ولی مجبور شدم تو شب که اصلا خوب کار نمیکنه تو محیط اتاق افتضاحه یعنی در حد یه دوربین موبایل 5پیکسل هم نیست !!واقعا جای تعجب داره!فرصت شد چندتا ازعکساشو براتون میذارم باA1100مقایسش کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شانس تو حجمش کم شد. ولی من تا 6mb هم عکس گرفتم. اگه خام عکس بیگیری که میره بالای 20mb. تو مشخصاتش نوشته با یه شارژ تا 400 تا عکس میشه گرفت. من دیشب یه ساعت تمام داشتم عکاسی میکرم 60 % بازم باطری داشت. باطریش خیلی قویه خیالت راحت.
    تو جعبش 4 تا کارت حافظه هدیه گذاشته بودن. یدونه 8GB و 3 تا 4GB . خودم که خیلی حال کردم یعنی 20GB مجموعا توش کارت بود.پ
    من راستش تاحالا 1 دقیقه بیشتر باهاش فیلمبرداری نکردم. کیفیت و شفافیتش خیلی خوب بود. ولی رزولوشنش 1280 720X هستش. یه چیزی که احساس کردم این بود که فوکوسش تو فیلمبرداری یکم کند هستش !!! بهتره بگم خنگه !
    مججدا سپاسگذارم.
    شما از کجا گرفتید و کی؟ الان من میتونم حدود 750 بگیرم؟
    ضمنا کیفیت عکسهای شبش چطوره؟ G3 پاناسونیک هم بازار اومده؟ به نظر شما کدوم سرتره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا میشه با حدود 500 تومن دوربین عکاسی با قابلیت تعویض لنز خریداری کرد؟
    البته فکر میکنم جواب منفی باشه، اما اگر دوستان هم راهنمایی بفرمایند ممنون خواهم بود

داره خودمونی میشه usertyu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    یه سوال:
    کیفیت عکس فقط به مگاپیکسل دوربین بستگی داره یا فاکتورای دیگه هم مهمن؟(اگه آره کدوم مهمتره؟)
    یعنی میخوای دوربین بخری به چیه دوربین بیشتر باید توجه کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •