خیلی ممنونم مجددا
دو تا سوال دیگه داشتم:
اول اینکه NEX-C3 چه تفاوتی با NEX 3 داره؟
دوما میشه بگید لنزی که شما گرفتید (فکر کنم 55-18) چه توع لنزی میشه؟ من زباد در این مورد مبتدی هستم!
خیلی ممنونم مجددا
دو تا سوال دیگه داشتم:
اول اینکه NEX-C3 چه تفاوتی با NEX 3 داره؟
دوما میشه بگید لنزی که شما گرفتید (فکر کنم 55-18) چه توع لنزی میشه؟ من زباد در این مورد مبتدی هستم!
من به شخصه از g12 خیلی راضی هستم
Last edited by yalfi; 31-05-2012 at 18:18.
دوستان جواب مارو که ندادید... اگه لطف کنید بگید تا 300 تومن یه دوربین واسه مصارف خانگی که کیفیت عکساش خوب باشه و فیلم برداری هم کیفیت خوبی داشته باشه چی خوبه ممنون میشم...
حالا یکم بالا پایین شد مشکلی نیست چند مورد معرفی کنید مرسی....
nex-c3 زیاد تفاوت با nex-3 نداره. فقط جدیدتره. کوچیکتره. باطریش قویتره. خوشدست تره و یکم اوپشناش بیشتره.
آره لنز من 18-55 هستش. این لنز یه جورایی تمام نیازای یه آدم آماتور رو میدی. زومش تقریبا 3x . این تو دسته بندی لنزای واید هستش تقریبا.
چندتا عکس واست تو یه سایت دیگه آپلود میکنم کیفیتشم نمیارم پایین برو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط روی لینکا کلیک کن که عکس رو با کیفیت واقعی ببینی. بالایی رو تو پشت بوم انداختم. دونا پایینیا تو اتاقه
Last edited by teenager227; 02-06-2012 at 12:42.
خیلی خیلی ممنون
واقعا عکسهاتون عالیه. Sample هایی که تو اینترنت هم دیدم تقریبا بینظیره.
چرا سایز عکس های شما 2-3 مگابایت بود؟
ضمنا با یه شارژ چند تا عکس میشه گرفت؟ کارت چنرد گیگ روش داره؟ ایا کارت دبگه ای خریدید؟ من یه دوربین فول اچ دی 550 سونی دارم آیا به فیلمبرداری این گوشی نیاز پیدا میکنم. اصلا فیلمش به درد بخور است؟
شانس تو حجمش کم شد. ولی من تا 6mb هم عکس گرفتم. اگه خام عکس بیگیری که میره بالای 20mb. تو مشخصاتش نوشته با یه شارژ تا 400 تا عکس میشه گرفت. من دیشب یه ساعت تمام داشتم عکاسی میکرم 60 % بازم باطری داشت. باطریش خیلی قویه خیالت راحت.
تو جعبش 4 تا کارت حافظه هدیه گذاشته بودن. یدونه 8GB و 3 تا 4GB . خودم که خیلی حال کردم یعنی 20GB مجموعا توش کارت بود.پ
من راستش تاحالا 1 دقیقه بیشتر باهاش فیلمبرداری نکردم. کیفیت و شفافیتش خیلی خوب بود. ولی رزولوشنش 1280 720X هستش. یه چیزی که احساس کردم این بود که فوکوسش تو فیلمبرداری یکم کند هستش !!! بهتره بگم خنگه !![]()
من همین دیروز رفتم جمهوریa2200کنون خریدم .تازه اونجا متوجه شدک چینی ولی چون گزینه دیگه ای مد نظرم نبود مجبور شدم بخرمش.
حالا اینو بگمم اصلا از کیفیتش راضی نیستم من اینهمه تو فرومهای مختلف سرچ کردم هیچ کس نگفت که این دوربین چینی من قبل از اینa1100داشتم فوق العاده بودنسبت به این دیدم تنها دوربینی که HDوقیمتش زیر200تومنه ها شک کردم
ولی مجبور شدم تو شب که اصلا خوب کار نمیکنه تو محیط اتاق افتضاحه یعنی در حد یه دوربین موبایل 5پیکسل هم نیست !!واقعا جای تعجب داره!فرصت شد چندتا ازعکساشو براتون میذارم باA1100مقایسش کنید.
مججدا سپاسگذارم.
شما از کجا گرفتید و کی؟ الان من میتونم حدود 750 بگیرم؟
ضمنا کیفیت عکسهای شبش چطوره؟ G3 پاناسونیک هم بازار اومده؟ به نظر شما کدوم سرتره؟
سلام دوستان
آیا میشه با حدود 500 تومن دوربین عکاسی با قابلیت تعویض لنز خریداری کرد؟
البته فکر میکنم جواب منفی باشه، اما اگر دوستان هم راهنمایی بفرمایند ممنون خواهم بود
سلام
یه سوال:
کیفیت عکس فقط به مگاپیکسل دوربین بستگی داره یا فاکتورای دیگه هم مهمن؟(اگه آره کدوم مهمتره؟)
یعنی میخوای دوربین بخری به چیه دوربین بیشتر باید توجه کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)