این ارور برای بعضی از بازی ها به معنی کرک ناقص یا معنی کرک نکردن رو میده یک کرک سالم باید دانلود کنید و لی مطمئن نیستم
این ارور برای بعضی از بازی ها به معنی کرک ناقص یا معنی کرک نکردن رو میده یک کرک سالم باید دانلود کنید و لی مطمئن نیستم
بازی splinter cell conviction
کرک - اخرین اپدیت - یوبی گیم لنچر - فعال بودن لوکال اریا کانکشن - غیر فعال بودن نود 32 و فایروال سیستم
ولی بازی نامردی کرد و این ارور رو داد
دیگه دارم به سمت خودکشی میرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
فکر کنم سیستمم هیچی نداره ......هر بازی که میخوام نصب کنم میگه یه چیزی موجود نیست.
the program cant start because xxxxxxxxxxxx is missing from you computer ...
یه بار openAL32.dll ....یه بارx3DAudio1_7.dll !!!!
کلا هر فایلی نبود رو باید برم دانلود کنم ؟!؟!؟
Mortal Kombat Project 5.0 هم اومده. کسی میدونه مشکلات ورژن های قبلی رو داره یا نه؟
سلام
برای نصب مترو 2033 حتما باید به اینترنت وصل شد؟ steam update چیه ؟
سلام دوستان
من اومدم splinter cell conviction نصب کردم و بعد اجراش کردم میاد تو بازی ولی یه سه تا دایره اون پایین میچرخه و گیم نمیاد تو صفحه ی اصلی همون بازی رو دادم به دوستم میگه وارد بازی میشه و مشکلی نداره گرافیک من 4670 هست و مال اون 9400
حالا یکی بگه مشکل کجاست ( هر چی هم لازم بود نصب کردم )
مشکل شما رو منم داشتم سیستم ویروسی بود آنتی ویروس زدم ویروسا رو کشتم ولی باز درست نشد تا آخری وین عوض کردمسلام
فکر کنم سیستمم هیچی نداره ......هر بازی که میخوام نصب کنم میگه یه چیزی موجود نیست.
the program cant start because xxxxxxxxxxxx is missing from you computer ...
یه بار openAL32.dll ....یه بارx3DAudio1_7.dll !!!!
کلا هر فایلی نبود رو باید برم دانلود کنم ؟!؟!؟![]()
Last edited by TREASURES; 26-08-2010 at 13:05.
سلام
openal که مال برنامه کوچیکه openal که باید تو دی وی دی نصب بازی باشه
دومی هم که هندلر فایل صدای دایرکت ایکسه که با نصب آخرین نسخه DX درسته میشه
بازی به سیستمت نمیخوره.نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ==============
نباید به این اینترنت وصل باشی. steam Update هم مشکلی به وجود نمیاره.
================================================== =============
مشکل های قبلی مثل مشکلات ویندوز و فایروال و گرافیک ATI و از این جور چیزها رو نداره ولی مثل اینکه یه خورده بازی با دسته براش سخته.
جواب ما رو هم یکی بدهسلام دوستان
من اومدم splinter cell conviction نصب کردم و بعد اجراش کردم میاد تو بازی ولی یه سه تا دایره اون پایین میچرخه و گیم نمیاد تو صفحه ی اصلی همون بازی رو دادم به دوستم میگه وارد بازی میشه و مشکلی نداره گرافیک من 4670 هست و مال اون 9400
حالا یکی بگه مشکل کجاست ( هر چی هم لازم بود نصب کردم )![]()
2033 نصبش دو مرحله ای بود ...اول dvd رو extract کرد رو هارد ....بعد فایل setup اش اومد ....وقتی setup میکنم error میده!!
Steam.exe(maiin exception) :to run steam you must first conect to the internet
Last edited by m_sport; 26-08-2010 at 16:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)