تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1286 از 1320 اولاول ... 2867861186123612761282128312841285128612871288128912901296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,851 به 12,860 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

بله که آقای ماسک دست به تجارت زده وگرنه عاشق چشم و ابروی کشورهای محروم و نقاط دوردست که نیست. امریکا در کشور همسایه (افغانستان) پول مردم را به نفع خود ضبط کرده و حتی نان هم به مردم نمیدهد بعد بیاد اینترنت بدهد.
    چقدر ساده‌اید.
    بگذریم من خودم صبح دانلود کردم خوب بود البته نه همراه آخر بلکه دیگری ، سرعت تک کانکشن خارجی ۵ مگابایت دانلود داشتم عالی بود.

هیچ کسی دلش برای مردم ایران یا مثلا افغانستان نسوخته ، آمریکا هر چیزی که داره برای خودش داره ، همونطور که روسیه و چین هم هر چیزی دارند برای خودشون دارند ، حتی اگر فکر کنید دلسوزی هم دارند ، دلسوزی کردن و خرج کردن برای دیگران هم حد و اندازه ای داره
    خیلی ها این رو متوجه نیستند ، برای همین هست که وقتی میگیم چین ، فکر میکنند عاشق سینه چاک آمریکا هستیم ! هر کشوری به دنبال منافع خودش هست
    آمریکا به مدت 20 سال نیمچه آزادی برای افغانستان آورد ، قرار هست تا 200 سال دیگه سربازش کشته و نقص عضو بشه ؟ اینهمه تجهیزات و آموزش در اختیار افغانستانی ها گذاشت ، آیا میتونه فرهنگ مردم را هم تغییر بده ؟! عرضه نداشتند یا نخواستند از کشور خودشون دفاع کنند !
    طالبان مبارکشون باشه ، ما باید درس عبرت بگیریم و در مقابل هر چیزی خنثی نباشیم ، وگرنه در کشور خودمون کم نیستند کسانی که افکار طالبانی دارند ولی در ظاهر کت و شلوار پوش هستند !

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

اسم سایت ها رو برام خصوصی می کنید؟ ممنون
    شرمنده که دیر شد ، چند روزی سر نزدم
    خصوصی فرستادم ، ایشالا به کارتون بیاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شرمنده که دیر شد ، چند روزی سر نزدم
    خصوصی فرستادم ، ایشالا به کارتون بیاد
    سلام
    برای منم ارسال میکنید

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا روش هک مک اینطوری هست که سند باید با اینترنتی باشه که کاربر در اختیار داره ، حالا هر نوعی که باشه ، ثابت یا همراه ، حتی با Dialup هم جواب میده ، و دریافت با دیش
    روش و لازمه ی کار اینطوریه ، یعنی نمیتونید سند را هم با دیش انجام بدید .
    سند کردن زیاد هم مشکلی نداره ، دقیقا مثل اینه که کاربر در حال آپلود کردن هست
    خوبی این روش این هست که شما در مقابل مصرف 1 گیگابایت اینترنت برای سند ، میتونید 10 گیگ دانلود کنید ( وبگردی یا دانلود )
    --------------------------------------------------------
    Last edited by GHAGHALEELEE; 19-02-2022 at 01:52.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

نه برادر، سند کردن هم با دیش و دستگاه مخصوص هست منتهی تو ایران باید مجوز داشته باشی که فقط به افراد و نهادهای خاص میدن. اصلا کسی از نت ماهواره ای استفاده میکنه که دسترسی به نت معمولی امکانپذیر نیست براش.
    سلام ، خصوصی ارسال شد
    Last edited by mehr1362; 19-02-2022 at 02:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

کلا روش هک مک اینطوری هست که سند باید با اینترنتی باشه که کاربر در اختیار داره ، حالا هر نوعی که باشه ، ثابت یا همراه ، حتی با Dialup هم جواب میده ، و دریافت با دیش
    روش و لازمه ی کار اینطوریه ، یعنی نمیتونید سند را هم با دیش انجام بدید .
    سند کردن زیاد هم مشکلی نداره ، دقیقا مثل اینه که کاربر در حال آپلود کردن هست
    خوبی این روش این هست که شما در مقابل مصرف 1 گیگابایت اینترنت برای سند ، میتونید 10 گیگ دانلود کنید ( وبگردی یا دانلود )
    راجب هزینه شما اشتباه میکنید .قیمت 100 دلار حتی برا امریکا هم یه جکه سرچ کنید فیبر گیگابیتی هزینه هاش رو تا یک 5 ام این قیمت هم میتونن تهیه کنن با 5 برابر سرعت یا بیشتر + پایداری . شرکت اینو راه اندازی کرده برای رقابت نه فقط امریکا باید قیمت گذاری برای هند افریقا یا... کامل متفاوت از امریکا باشه. تو خود امریکا هم مگر شخص دیوانه یا خوره فناوری باشه که بخاد اینو با این قیمت تهیه کنه یا دسترسی به فیبر نوری نداشته باشه تو نقاط دور دست
    مجوز رگلاتوری برای ایجاد پایگاه زمینی هست که پهنای باند لازم رو تهیه کنن این اتفاق میتونه از کشور های همسایه هم بیافته
    مورد سند هم فکر کنم اشتباه کنید من هم اطلاعی ندارم. تست های که یوتیوب نشون میدن با اپلود بالا نیاز یه اینترنت پرسرعت دیگست فک کنم سند و رسیو یکجا باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، خصوصی پاسخ داده شد

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راجب هزینه شما اشتباه میکنید .قیمت 100 دلار حتی برا امریکا هم یه جکه سرچ کنید فیبر گیگابیتی هزینه هاش رو تا یک 5 ام این قیمت هم میتونن تهیه کنن با 5 برابر سرعت یا بیشتر + پایداری . شرکت اینو راه اندازی کرده برای رقابت نه فقط امریکا باید قیمت گذاری برای هند افریقا یا... کامل متفاوت از امریکا باشه. تو خود امریکا هم مگر شخص دیوانه یا خوره فناوری باشه که بخاد اینو با این قیمت تهیه کنه یا دسترسی به فیبر نوری نداشته باشه تو نقاط دور دست
    مجوز رگلاتوری برای ایجاد پایگاه زمینی هست که پهنای باند لازم رو تهیه کنن این اتفاق میتونه از کشور های همسایه هم بیافته
    مورد سند هم فکر کنم اشتباه کنید من هم اطلاعی ندارم. تست های که یوتیوب نشون میدن با اپلود بالا نیاز یه اینترنت پرسرعت دیگست فک کنم سند و رسیو یکجا باشه
    بله چند روز پیش تو توئیتهای ایلان ماسک دیدم طرف یک دیش داشت بدون هیچ ال ان بی و وسیله اضافی روی دیش میگفت نت رو از استارلینک گرفته و ارسال و دریافت بصورت لیزری هست. اصلا تکنولوژی استفاده شده در دیشهاش مثل سابق نیست. علتش هم فکر کنم فاصله ماهواره های اسپیس ایکس با زمین باشه که نزدیکتر هست.
    دقیقا این نت رو برای افراد همه کشورها راه اندازی کرده. مشکلی که از اول من اشاره کردم این بود که چه جوری میشه روشهایی که دولت ایران جلوش رو میگیره رو دور زد. یکیش همین ممنوعیت ارسال موج سند ماهواره ای بود که الان با این دیش جدید شاید سیگنالی ضعیف جا بگذاره.
    Last edited by GHAGHALEELEE; 19-02-2022 at 21:14.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

شما بخر استفاده کن و برای ما هم تصویر بزار لذت ببریم ! باقیش حرف زدن مفته
    در مورد سند و رسیو لازم به توضیح نمیبینم ، چون تجربه ای در این زمینه ( هک مک ) ندارید و بنده هم نمیتونم داخل تاپیک جزئیات بنویسم عزیزم چیزی که بنده نوشتم در مورد هک مک بود نه اینترنت ایلان ماسک !
    اینترنت ایلان ماسک فعلا یک رویا و آرزوست ، ملت خوش باشند به امید تعبیر شدنش
    شاید در آینده دور ، اله اعلم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

500 دلار برای تجهیزات و 100 دلار ماهانه

خبر 18 روز قبل :

ایلان ماسک امروز اعلام کرد که اینترنت ماهواره‌ای اسپیس‌ایکس، سطح جدیدی از سرویس را به نام «استارلینک پرمیوم» ارائه خواهد داد. این سرویس شامل آنتن قدرتمند بزرگتر و سرعت بین ۱۵۰ و ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه با تاخیر ۲۰ تا ۴۰ میلی‌ثانیه خواهد بود. دریافت استارلینک پرمیوم مستلزم پرداخت ۲۵۰۰ دلار برای آنتن و ۵۰۰ دلار هزینه ماهانه است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاملا گویاست ، 2500 دلار برای روتر و آنتن و ماهانه 500 دلار

هزینه تجهیزات ذکر شده برای کشورهایی هست که قانونی وارد شود ، اینجا یه دیش آفست معمولی هم قاچاقی وارد کنند قیمتش تا برسه دست مصرف کننده 3 برابر شده

یه خواننده عرب در آمریکا کنسرت داره و بلیطش 700 دلار ، ایرانی های ساکن لس آنجلس خریدند و جناب شب خیز هم واسش تبلیغ کرد ، چرا فکر میکنید 100 دلار در آمریکا خیلی هست ؟!
    Last edited by mehr1362; 20-02-2022 at 05:51.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام، خصوصی پاسخ داده شد
    خصوصی فرمودید هکر بودید و اینترنت ماهواره ای داشتید ، بسیار عالی
    با توجه به توضیحاتی که قبلا نوشتید از جمله :
    اصلا کسی از نت ماهواره ای استفاده میکنه که دسترسی به نت معمولی امکانپذیر نیست براش.
    و همچنین :
    علت ارسال با ADSL هم این بود که اگر میخواستی با دیش ارسال کنی به سر ساعت نکشیده بود دستگیر میکردن و خدا میدونه با چه اتهاماتی روبرو میشدی. برای همین کسانی که مک رو هک میکردن ارسال رو با ADSL میکردن دریافت رو با دیش.

شما اگر مکی را هک کرده بودید الان میدونستید که روش و نحوه ی کار نیاز داره به سند کردن توسط اینترنت همراه یا خانگی !

مگر اختیاری هست که نوشتید :
    برای همین کسانی که مک رو هک میکردن ارسال رو با ADSL میکردن دریافت رو با دیش !!!

نوشتید : برای همین کسانی که مک رو هک میکردن ارسال رو با ADSL میکردن دریافت رو با دیش !!!!

نه عزیزم ، روش کار همین هست و اختیاری نیست . سند باید توسط اینترنت ثابت یا همراه انجام شود و اختیاری نیست

شما یک سوم اول هک کردن مک را توضیح بدید ، ببینم شما هکر بودید یا فقط یه چیزی شنیدید ، میخوام ببینم تجربه ای دارید یا فقط چیزی را که شنیدید بازگو میکنید !
    دو مورد از ملزومات و نرم افزارهای مورد نیاز را نام ببرید !

با تشکر
    Last edited by mehr1362; 20-02-2022 at 03:17.

11. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •