شما باید صبر کنید برگ سفیدتون بیاد تا مشخص بشه کجا افتادید حدودا یک ماه دیگه میاد
الان اینی که به شما دادند المثنی برگ سبز هست
شما باید صبر کنید برگ سفیدتون بیاد تا مشخص بشه کجا افتادید حدودا یک ماه دیگه میاد
الان اینی که به شما دادند المثنی برگ سبز هست
با سلام
یکی از دوستان من برای معافیت ایثارگری اقدام کرده ، دوتا نامه داره که روی هم 34 ماه پدرش جبهه دارن
یکی از نامه ها 8/15 صادر شده ولی به خاطر مشکلاتی ثبت نشده !
دوست بنده تاریخ 9/6 به پلیس + 10 رفته و درخواست معافیشو ثبت کرده ، ولی چون یکی از نامه هاش تو سیستم نظام وظیفه ثبت نشده بود کارهاش انجام نشد تا حالا که قانون اومده باید دوماه آموزشی را باید رفت !
میخواستم ببینم این دوست من هم باید بره ؟ با توجه به اینکه رسید دریافت کارت بهش ندادن ! یعنی کارش از اون تاریخ تا حالا حل نشده !
بله ایشون دوماه اموزشی رو باید بگذرونند
خدمت یعنی بدبختی من یه روز ز نماز نرفتم از ساعت 2 تا 4:30 گذاشتننم نگهبان تیر برق باشم و مثل سگ لرزیدم چند روز اول که به حال موت بودم شبا هم هم کابوس آنکادر میبینم
ولی این بیچاره را به شک انداختن ، رفته نظام وظیفه شهر خودمون امروز ، گفتن همچین چیزی به ما ابلاغ نشده ! در ضمن دست خودمون هست کسیو بفرستیم آموزشی یا نفرستیم !
یه سوال دیگه که هست ! نظام وظیفه شهر خودمون مشخص میکنه که ایشون باید برن یا پلیش + 10 مشخص میکنه ؟(پرونده مدارکش دسته نظام وظیفست در حال حاضر) منظورم اینه وقتی مدارک را میده پلیس+10 بهش میگن باید بری دو ماهو ؟
اونوقت ایشون دانشجو هم هست ! ترم 1 کارشناسی ! باید مرخصی بگیره ؟ یا تابستون بره ؟
دوست عزیر این بخشنامه خیلی گنگ هست و ابهامات زیادی داره شما اقدام کنید برای معافی یا میگند باید برید اموزشی یا میگند معاف هست دیگه از این دوتا خارج نیست. نیاز هم به مرخصی نیست اگه قرار به اعزام شد تابستون اعزام میشه
sent from my open source device
دمت گرم پسر
سلام.دوستان من دارم دفترچه پست میکنم یه جایی شنیده بودم که اگر فرد پدرش فوت کرده باشه احتمال اینکه آموزشی توی شهر خودش(تهران)بیافته زیاده.حالا نظام وظیفه از کجا میفهمه من پدرم فوت شده هیچ جایی در برگه ها اشاره به این موضوع نداره.من پدرم فوت شده و برادرم از معافیت کفالت استفاده کرده(نامرد) حالا میخوام ببینم احتمال داره آموزشی تو تهران بیافتم و این موضوع فوت پدرم رو کجای دفترچه باید قید کنم خواهشا فوری جواب بدید ممنون
دوست عزیز من تا حالا همچین چیزی نشنیدم و فکر نکنم اصلا چنین قانونی باشه
اصولا شرایط دار بودن ربطی محل به اموزشی نداره
Last edited by SNOW PATROL; 31-12-2012 at 16:19.
یه سوال دیگه !
با عرض معذرت اگه تکراریه !
من خودم 12/1 اعزام میشم
توی عید مرخصی میدن ؟ چند روز ؟
این که میگن بهترین دوره آموزشی 12/1 صحت داره ؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)