تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1286 از 1783 اولاول ... 286786118612361276128212831284128512861287128812891290129613361386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,851 به 12,860 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

الان نتم وصل شد بعد از 5 روز!!!!
    6 مگ 3 گیگ خواستم .بعد الان رفتم تو پنلم دیدم نوشته 6مگ 3 گیگ 3 ماهه تازه نت رایگانم نداره!!!!!!!!!!(زنگ زدم به اون نمایندگی گفت خودم بهت زنگ میزنم الان 30 دقیقه شده)
    جالبترشم اینه سرعت دانلود متغیر 50 تا 80
    خدایش 6 مگ باید سرعتش اینقدر باشه!!!

2. این کاربر از barslona2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هیچ نظمی نداره تو این یک ماه اکثرا شبی یک گیگ بوده ولی 3 شب دانلودم خوب بوده

4. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مشخصات میگه فاصله کابلی شما تا مرکز مخابرات 4.2 کیلومتره که خیلی زیاده.و مودمت داره نشون میده حداکثر تا 6 مگ بیشتر نمیتونی بگیری.نویزتم به نظر من واسه پهنای باند 2 مگ زیاده.از چهارراه مخابرات تا چهارراه ورزش یادمه اوندفعه گفتم 2 کیلومتر فاصله است.درسته؟بنابراین اگر سر خطت هم زدی و اوضاع به همین منوال بوده و عددا فرقی نکرده بنابراین متاسفانه حداکثر تا 6 مگ بیشتر نمیتونی بگیری.تازه اونم اگر مودمت راست گفته باشهآخه زیاد به مکس ریت مودم نمیشه اعتماد کرد.اگرم به سر خط نزدی که برو اونجا یک تستی بکن و عکسشو بزار.اگر اشتباه نکنم یکبار گفتی سرخط هم تست کردی اما اوضاع بهتر نشده.خیلی عجیبه تو با فاصله ماشین روی حداکثر 2 کیلومتری نباید عدد attenuation ات 58 بشه.حداکثر باید 44 بشه.چون فاصله ماشین روی منم 2 کیلومتره اما عدد atte ام 44 هستش.یکبار مثل تو عدد atte ام 58 شد که با درست کردن سیمکشی داخلی دوباره 44 شد.اما اگر سر خط هم چک کردی و همین آش وکاسه بوده من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.
    ببین. از روی نشونی که دادی من فکر می‌کنم که طول کابل‌کشی مرکز مخابراتی تا منزل شما باید حول و حوش 2.0 تا 2.5 کیلومتر باشه. البته چون گفتی چهارراه ورزش و خیابون و کوچه فرعی رو مشخص نکرده بودی من حدس می‌زنم این حدود باشه. وگرنه طبق عکس فاصله مرکز مخابراتی تا خود چهارراه ورزش حدوداً 1.7 کیلومتره. بهتره خودت بری تو همین سایت wikimapia فاصله دقیق بین مرکز مخابراتی و خونه‌اتون رو دربیاری. البته باید دقت داشته باشی که ترتیب خیابون اصلی، خیابون فرعی و کوچه رو تو اندازه‌گیری مسافت در نظر داشته باشی.

به هر حال منم مشابه دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر می‌کنم با فرض همون 2.5 کیلومتر هم باید بتونی حداقل 8مگابیت سرعت دانلود داشته باشی. ولی الآن وضعیتت این نیست و آمار مودمت یه بار حدود 4مگابیت و یه بار حدود 6مگابیت رو نشون می‌ده. ضمن این که مودمت یه کمی هم عجیبه و حداکثر سرعت آپلود قابل دستیابی رو برات زده 58مگابیت که غیرممکنه. نمی‌دونم تونستی مودم رو ببری دم در خونه از اونجا که کابل‌های مخابرات وارد ساختمون شدن، تست بگیری یا نه. اگه اونجا مشخصات مودم فرق جدی داشته باشه با این چیزی که از تو خونه می‌گیری اشکال از کابل‌کشی توی خونه است اما اگه اونجا هم فرق چندانی نکنه مشکل از کابل‌کشی خود مخابراته که رفع و رجوعش اصلاً آسون نیست.

پ.ن: توصیه می‌کنم وقتی می‌خوای مشخصات مودمت رو اینجا بذاری، یه عکس با دکمه Print Screen کی‌بورد ازش بندازی و اون عکس رو تو همین upload724 آپلودش کنی و لینک اون عکس رو اینجا بذاری. وقتی اعداد رو داخل جدول این جا می‌ذاری ممکنه چپ و راست خونده بشه و مثل اون دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اشتباه مشخصات آپ‌استریم برای داون‌استریم خونده بشه.
    فاصله دقیق تا دم در خونمون حدود 2.017km هست با این سایت خوب این مشکلاتی ک مودم داره بخاطر چی هست؟اگه مودم رو عوض کنم ممکنه متغیرها تغییر کنه و مقدار ثابت تری رو بده؟یعنی مشکل از نت هست یا مودم که متغیره؟من 1 ماه با این نت کلنجار رفتم و نویز رو خط بود تا اینکه پورت عوض کردن (با سفارش!) تا تونستم به خوبی وصل شم البته 2 نفرم زنگ زدن و گفتن کاری داشتی به ما بگوالان نویزگیر مودم هم برداشتم .سر خط وصل کردیم مودم رو توسط یک اقایی ک از مخابرات اومده بود ولی تغییر کلیش 6 7 تا db بود !

الان بگم روی 4 ببندنن مشکل نویز و ... پیش نمیاد؟مشکلی نداره؟

این سیم کشی ساختمان دقیقا چ تغییراتی تو سیم کشی داده میشه؟هزینش چقدره؟باید از طرف مامور مخابرات انجام بشه؟یا مثلا تلفن هارو قطع کنم یکی یکی به خط های تلفن وصل کنم و پارامتراشو تست کنم؟
    Last edited by hojjat74; 31-08-2014 at 13:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فاصله دقیق تا دم در خونمون حدود 2.017km هست با این سایت خوب این مشکلاتی ک مودم داره بخاطر چی هست؟اگه مودم رو عوض کنم ممکنه متغیرها تغییر کنه و مقدار ثابت تری رو بده؟یعنی مشکل از نت هست یا مودم که متغیره؟من 1 ماه با این نت کلنجار رفتم و نویز رو خط بود تا اینکه پورت عوض کردن (با سفارش!) تا تونستم به خوبی وصل شم البته 2 نفرم زنگ زدن و گفتن کاری داشتی به ما بگوالان نویزگیر مودم هم برداشتم .سر خط وصل کردیم مودم رو توسط یک اقایی ک از مخابرات اومده بود ولی تغییر کلیش 6 7 تا db بود !
    ببین چون ممکنه مخابرات یه جاهایی مجبور شده باشه مسیر کابل‌کشی رو تغییر بده، معمولاً طول کابل واقعی ممکنه یه 100 تا 200 متری بیشتر از این عددی باشه که درآوردی. ولی به هر حال زیر 2.5 کیلومتره که خوب سرعت قابل دستیابیش رو بهت تو پست قبلیم گفتم. ببین مشکلات خط از چند جا می‌تونه باشه:
    1. از کیفیت پایین سیم‌کشی تلفن خونه
    2. از مشکلات و کیفیت پایین کابل‌کشی و تجهیزات مخابرات که تا دم در خونه می‌آد یا از تجهیزات خود ISP‌ تو مرکز مخابراتی
    3. از کیفیت پایین مودم خودت
    4. یا از منابع ناشناخته

1. اگه مشکل از کیفیت پایین سیم‌کشی خونه باشه، وقتی مودم رو می‌بری دم در خونه و اونجا تست می‌کنی عدد SNR دانلودت باید بره بالا. ولی از اون مهمتر عدد atten دانلودت باید کم بشه. حالا من نفهمیدم وقتی از سر خط تست گرفتی این تغییر 6 تا 7 db مربوط به کدوم بود. به هر حال اگه مشکل از کیفیت پایین سیم کشی خونه باشه، باید از دم در خونه مستقیم یه کابل تلفن با کیفیت بکشی بیاری تا تو خونه پشت مودمت.
    2. اگه مشکل از کیفیت پایین کابل‌کشی مخابرات یا تجهیزات خود ISP تو مرکز مخابراتی باشه، وقتی دم در خونه هم تست بگیری ممکنه خیلی تغییر جدی نکنه مشخصات مودم یا حتی اگه کابل‌کشی خونه رو هم عوض کنی، باز نتونی سرعت خیلی بالاتری بگیری. این مشکل هم معمولاً چاره‌ای نداره و بعیده مخابرات به خاطر شما کل این کابل‌کشی رو از مرکز مخابراتی تو دم در خونه تست کنه و در صورت نیاز تعویضش کنه یا ISP هم بعیده زیر بار این ادعا بره.
    3. اگه مشکل از مودم باشه باید با یکی دو تا مودم دیگه هم خطت رو چک کنی ببینی تغییری تو مشخصات خطت ایجاد می‌شه یا نه.
    4. منابع ناشناخته هم که عملاً کاریش نمی‌شه کرد. مثلاً اگه یه پست فشار قوی جایی باشه که از نزدیکی کابل‌کشی مخابرات عبور کنه، می‌تونه نویز شدیدی روی خطت بندازه. به هر بر اساس دو مورد مشخصات مودمی که گذاشته بودی معلومه که کیفیت خطت متغیره و ثابت نیست.

به هر حال با توجه به مشخصات مودمت، به نظر من عمده مشکل بیرون از حوزه اختیارته. ولی اگه تو همسایه‌هاتون کس دیگه‌ای هست که ADSL از همین صبانت داشته باشه یا حالا از هر شرکت دیگه‌ای و بتونی مشخصات خطش رو تو مودم نگاه کنی ببینی چطوریه دست می‌آد که همه این مشکل رو دارن یا فقط خط تو. شاید اگه یه خط تلفن جدید بگیری این مشکلات رو نداشته باشه.

الان بگم روی 4 ببندنن مشکل نویز و ... پیش نمیاد؟مشکلی نداره؟
    روی 4مگ نباید مشکلی داشته باشی. چون خود مودم هم می‌گه تا 4144kbps رو کشش داره.

این سیم کشی ساختمان دقیقا چ تغییراتی تو سیم کشی داده میشه؟هزینش چقدره؟باید از طرف مامور مخابرات انجام بشه؟یا مثلا تلفن هارو قطع کنم یکی یکی به خط های تلفن وصل کنم و پارامتراشو تست کنم؟
    سیم‌کشی رو هم که بالا توضیح دادم. سیم‌کشی تلفن‌ها رو دست نزن اگه خش و نویزی موقع صحبت نداری. بهتر همونه که برای مودمت یه کابل مستقیم از دم در خونه تا پشت مودمت بکشی و دقت کنی که از کنار کابل برق و این جور چیزا که نویز می‌اندازن رد نشه. این کار رو خودت هم می‌تونی انجام بدی و ربط هم به مخابرات نداره. در ضمن برای همه تلفن‌هایی که تو خونه استفاده می‌کنی هم باید اسپلیتر جدا داشته باشی.

7. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام دوستان

اقا یه نظر سنجی هم می خوام واسه خودم بکنم و هم واسه بقیه

دوستانی که از
    صبانت سرویس دارن

اونایی که از صبانت راضی هستن از دکمه ی تشکر استفاده کنن

اونایی که هم از صبانت ناراضی هستن ، همین پست رو یه

reply بزنن و دلیل ناراضی بودنشون رو هم بگن

لطفا همه شرکت کنن

9. 5 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یه بار دیگه گفتم کیفیت اینترنت برای هر خطی به خیلی چیزها بستگی داره
    من دو هفته هست از مخابرات کوچ کردم صبانت و 12 مگ رو گرفتم و خوشبختانه خطم کیفیتش خوبه و 12 مگ رو جواب داد
    فاصله بامداد کمتر از یک کیلومتره
    دانلود روزانه بسته به سرور دانلود بین 1 تا 1.4 مگ سرعتمه
    برای شبانه من 8 تا فایل همزمان 32 کانکشن میزارم برای دانلود
    از ساعت 2 تا 7 توی این مدت متوسط شبی 16 گیگ دانلود داشتم یعنی متوسط سرعت شبانه 1 تا 1.1 مگ هست
    واسه من وب گردی روزانه و دانلود شبانه مهمه که خداییش راضی هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

12. این کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دیروز رفتم نمایندگی ثبتنام کردم
    نماینده اصلی که تلفن رو برنمیداشتن که ادرس بگیرم
    رفتم نماینده فرعی که تو زیتون کارمندیه

2 مگ گرفتم ، گفتن که مخابرات منطقتون بیشتر نمیکشه و تجهیزاتش قدیمیه !
    راست میگن ؟ من قبله اسیاتک ، پارس داشتم (1ماه پیش) که رو 9 مگ بود و روزا سرعت 1 مگ فیکس بود تقریبا
    حالا چرا اینا گفتن نمیکشه ؟

یه چیزه دیگه واسه مشکلاتی که قراره پیش بیاد ، زنگ بزنم نمایندگی یا تهران ؟
    امروز هم رفتم یه خطه دیگه ثبتنام کردم
    رو خط جدیدم میخوام نت بگیرم ( احتمالا مخابرات )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من از صبانت سرویس 128 داشتم ، سرعت دانلود بین 140 تا 180 و گاها تا 200 هم میشد ولی خب رایگان نداشت ، الان که درخواست آسیاتک دادم تو تاپیکش چیزایی میبینم کم کم دارم پیشمون میشم

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

اقا یه نظر سنجی هم می خوام واسه خودم بکنم و هم واسه بقیه

دوستانی که از
    صبانت سرویس دارن

اونایی که از صبانت راضی هستن از دکمه ی تشکر استفاده کنن

اونایی که هم از صبانت ناراضی هستن ، همین پست رو یه

reply بزنن و دلیل ناراضی بودنشون رو هم بگن

لطفا همه شرکت کنن
    داداش من با 512 شبی 3 گیگ دانلود داشتم در حالیکه یک گیگ کافی بود برام
    بعد با 512 شدم شبی 700 مگ الان سرویس یک مگ دارم شبی یک گیگ دانلود میکنم
    دیشب شانسی 5 گیگ دانلود داشتم
    Last edited by sleeplessness; 31-08-2014 at 17:31.

16. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •