راستش منم به همین امید اکانتم رو تمدید کردم هزینه اش رو هم پرداخت کردم. اما با اینکه 12 روز از مدت دوره یکماه ام مونده بود اکانت رو تعلیق کردند.
شما درست می گی اما خوب همینطوری تا یه چیزی میشه هم که نباید شکایت کرد. من با پشتیبانی صحبت کردم. اونا هم عذر خواهی کردند و توضیح دادن که تکنولوژی وایمکس منصوخ شده و این ها منطقه به منطقه باید تجهیزات رو از دکل باز کنند و امروز نوبت من بوده. در عرض 4 روز، هم مودم جدید رو آوردند و هم اینترنت رو فعال کردند. بابت هزینه اون 12 روز هم گفتند که تا 10 روز آینده به حسابم ارزش ریالی اش رو واریز می کنند. حالا بحث اینم هست که تو اون چهار روز که من اینترنت نداشتمم اونا باید جبران کنن اما خوب آدم باید انصاف داشته باشه 2 بار تماس گرفتد هر روز اس ام اس دادند و تاکید کردند که به زودی وایمکس قطع میشه و من باز تمدید کردم. (چون این اواخر که همه مهاجرت کرده بودند به اینترنت نسل 4 پینگ اروپا شده بود 40 دلم نمیومد تعویض کنم پیش خودم گفتم تا آخرین لحظه استفاده می کنم

)
البته من کلا دل خوشی از ایرانسل ندارم. می دونمم که خیلی خوش بینانه است که فکر کنم پول رو واریز می کنند ولی صبر می کنم 10 روز بشه اگه پول رو نریختند و یا کم ریختند اون موقع زنگ می زنم 195 دیگه.