تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1286 از 1291 اولاول ... 286786118612361276128212831284128512861287128812891290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,851 به 12,860 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه salman_m2h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان مودم وایمکس رو با TD-LTE تعویض کردم و امروز بعد از ظهر بدستم رسید. مدلش هم TF-i60
    همه کارهای اتصال رو انجام دادم ولی پیغام No Service میده به اینترنت وصل نمیشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو انتن دهی هم تو منطقه سبز هستم
    جریان چیه؟سیم کارت TD-LTE که به همراهش فرستادن فعاله یا فعال نیست؟ مشکل بخاطر فعال یا غیر فعال بودن سیم کارته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان مودم وایمکس رو با TD-LTE تعویض کردم و امروز بعد از ظهر بدستم رسید. مدلش هم TF-i60
    همه کارهای اتصال رو انجام دادم ولی پیغام No Service میده به اینترنت وصل نمیشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو انتن دهی هم تو منطقه سبز هستم
    جریان چیه؟سیم کارت TD-LTE که به همراهش فرستادن فعاله یا فعال نیست؟ مشکل بخاطر فعال یا غیر فعال بودن سیم کارته؟
    از1ساعت تا72 ساعت انتظار فعال سازی رو داشته باشید...البته ی تماس با اپراتور هم خوبه داشته باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

برادر چکار کردی سرویست رو در نهایت؟ تونستی برای وایمکست جانشین پیدا کنی؟
    والا عرض کنم که اکانت من رو آخر روز ۳ شنبه هفته پیش بستن!
    تا آخرین لحظه هم سیگنال قوی و خوب بود ولی از تهران حساب کاربریم رو بستن
    بعد از یک هفته بالاخره مودم ال تی ای رو فعال کردم
    با این "بسته" هاشون!
    کلا کاری میکنن همه به افغانستان پناه ببیریم!
    باز دوباره باید محاسبه کنیم که چقدر دانلود شده و چقدر مونده !
    اینترنت با طعم دلهره تقدیمی از طرف MTN - Irancell
    دوران خوبی بود وایمکس خصوصا اوایلش که کلمه نامحدود یک معنی بیشتر نداشت بدون ماده و تبصره یادش بخیر!
    الان هم نمیدونم کلا چطوری باید اکانت بگیرم حجم رو کجا باید محاسبه کنم این برنامه ایرانسل رو که خوشم نمیاد داشته باشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

والا عرض کنم که اکانت من رو آخر روز ۳ شنبه هفته پیش بستن!
    تا آخرین لحظه هم سیگنال قوی و خوب بود ولی از تهران حساب کاربریم رو بستن
    بعد از یک هفته بالاخره مودم ال تی ای رو فعال کردم
    با این "بسته" هاشون!
    کلا کاری میکنن همه به افغانستان پناه ببیریم!
    باز دوباره باید محاسبه کنیم که چقدر دانلود شده و چقدر مونده !
    اینترنت با طعم دلهره تقدیمی از طرف MTN - Irancell
    دوران خوبی بود وایمکس خصوصا اوایلش که کلمه نامحدود یک معنی بیشتر نداشت بدون ماده و تبصره یادش بخیر!
    الان هم نمیدونم کلا چطوری باید اکانت بگیرم حجم رو کجا باید محاسبه کنم این برنامه ایرانسل رو که خوشم نمیاد داشته باشم
    خوب مگه مجبور بودید؟ سیگنال که داشتید تمدید میکردید نمی تونستن قطع کنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

بله مجبور بودم! دست ما نیست دوست عزیز
    اکانت ها رو از تهران تعلیق میکنند درست مثل زمانی میشه که اکانتتون تموم شده باشه و اعتراض هم فایده ای نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

بله مجبور بودم! دست ما نیست دوست عزیز
    اکانت ها رو از تهران تعلیق میکنند درست مثل زمانی میشه که اکانتتون تموم شده باشه و اعتراض هم فایده ای نداره
    خیلی عجیبه خود مختار که نمیتونند اکانت رو تعلیق کنند وقتی فعال باشی و پول اشتراک رو هر ماه بدی که نباید تعلیق کنند . می تونستی به 195 شکایت کنید ایرانسل پروانه وایمکسش رو تمدید کرده باید به تعهداتش عملک نه تو مدت پروانه این قانون رو خیلی ها نمی دونند.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

خیلی عجیبه خود مختار که نمیتونند اکانت رو تعلیق کنند وقتی فعال باشی و پول اشتراک رو هر ماه بدی که نباید تعلیق کنند . می تونستی به 195 شکایت کنید ایرانسل پروانه وایمکسش رو تمدید کرده باید به تعهداتش عملک نه تو مدت پروانه این قانون رو خیلی ها نمی دونند.
    فکر میکنم در کشمکش بین یک فرد معمولی مثل من و شرکت هیولایی مثل ایرانسل نتیجه از قبل مشخص باشه!
    تنها راه برگشت پول هم این هست که مودم رو عوض کنیم و منتظر باشیم تا ۱۰ روز بعد اگر لطف کنند درصدی از پول به lte منتقل بشه که شخصا روی این هم حساب نمیکنم!
    جسارتا شما مثل اینکه سوئیس تشریف دارید یا داشتید و خیلی روی قوانین مدنی و حقوق شهروندی حساب باز میکنید! اینجا ایرانه دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

فکر میکنم در کشمکش بین یک فرد معمولی مثل من و شرکت هیولایی مثل ایرانسل نتیجه از قبل مشخص باشه!
    تنها راه برگشت پول هم این هست که مودم رو عوض کنیم و منتظر باشیم تا ۱۰ روز بعد اگر لطف کنند درصدی از پول به lte منتقل بشه که شخصا روی این هم حساب نمیکنم!
    جسارتا شما مثل اینکه سوئیس تشریف دارید یا داشتید و خیلی روی قوانین مدنی و حقوق شهروندی حساب باز میکنید! اینجا ایرانه دوست عزیز
    شما پس تو صف بمانید که ایرانسل مانده حساب رو منتقل کنه
    من فکر کردم اینجا زوریخه! خیلی از ایرانی ها از حقوق خودشون خبر ندارند برای اینه که به این وضع گرفتار شدیم.

- - - Updated - - -

شما پس تو صف بمانید که ایرانسل مانده حساب رو منتقل کنه
    من فکر کردم اینجا زوریخه! خیلی از ایرانی ها از حقوق خودشون خبر ندارند برای اینه که به این وضع گرفتار شدیم.

داره خودمونی میشه farhadhttp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

راستش منم به همین امید اکانتم رو تمدید کردم هزینه اش رو هم پرداخت کردم. اما با اینکه 12 روز از مدت دوره یکماه ام مونده بود اکانت رو تعلیق کردند.

شما درست می گی اما خوب همینطوری تا یه چیزی میشه هم که نباید شکایت کرد. من با پشتیبانی صحبت کردم. اونا هم عذر خواهی کردند و توضیح دادن که تکنولوژی وایمکس منصوخ شده و این ها منطقه به منطقه باید تجهیزات رو از دکل باز کنند و امروز نوبت من بوده. در عرض 4 روز، هم مودم جدید رو آوردند و هم اینترنت رو فعال کردند. بابت هزینه اون 12 روز هم گفتند که تا 10 روز آینده به حسابم ارزش ریالی اش رو واریز می کنند. حالا بحث اینم هست که تو اون چهار روز که من اینترنت نداشتمم اونا باید جبران کنن اما خوب آدم باید انصاف داشته باشه 2 بار تماس گرفتد هر روز اس ام اس دادند و تاکید کردند که به زودی وایمکس قطع میشه و من باز تمدید کردم. (چون این اواخر که همه مهاجرت کرده بودند به اینترنت نسل 4 پینگ اروپا شده بود 40 دلم نمیومد تعویض کنم پیش خودم گفتم تا آخرین لحظه استفاده می کنم )
    البته من کلا دل خوشی از ایرانسل ندارم. می دونمم که خیلی خوش بینانه است که فکر کنم پول رو واریز می کنند ولی صبر می کنم 10 روز بشه اگه پول رو نریختند و یا کم ریختند اون موقع دیگه شکایت می کنم به 195 .
    Last edited by farhadhttp; 14-12-2017 at 16:50.

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

راستش منم به همین امید اکانتم رو تمدید کردم هزینه اش رو هم پرداخت کردم. اما با اینکه 12 روز از مدت دوره یکماه ام مونده بود اکانت رو تعلیق کردند.

شما درست می گی اما خوب همینطوری تا یه چیزی میشه هم که نباید شکایت کرد. من با پشتیبانی صحبت کردم. اونا هم عذر خواهی کردند و توضیح دادن که تکنولوژی وایمکس منصوخ شده و این ها منطقه به منطقه باید تجهیزات رو از دکل باز کنند و امروز نوبت من بوده. در عرض 4 روز، هم مودم جدید رو آوردند و هم اینترنت رو فعال کردند. بابت هزینه اون 12 روز هم گفتند که تا 10 روز آینده به حسابم ارزش ریالی اش رو واریز می کنند. حالا بحث اینم هست که تو اون چهار روز که من اینترنت نداشتمم اونا باید جبران کنن اما خوب آدم باید انصاف داشته باشه 2 بار تماس گرفتد هر روز اس ام اس دادند و تاکید کردند که به زودی وایمکس قطع میشه و من باز تمدید کردم. (چون این اواخر که همه مهاجرت کرده بودند به اینترنت نسل 4 پینگ اروپا شده بود 40 دلم نمیومد تعویض کنم پیش خودم گفتم تا آخرین لحظه استفاده می کنم )
    البته من کلا دل خوشی از ایرانسل ندارم. می دونمم که خیلی خوش بینانه است که فکر کنم پول رو واریز می کنند ولی صبر می کنم 10 روز بشه اگه پول رو نریختند و یا کم ریختند اون موقع زنگ می زنم 195 دیگه.
    همینجوری همه کوتاه اومدند اگر قرار بود چیزی جمع بشه سیگنالهای آنالوگ تلویزیون هست که 7 ساله ----t راه افتاده ولی این سیگنالها فضای فرکانسسی کشور رو اشغال کرده نه وایمکس .بعدش هم وایمکس رو جمع کردن تعرفه های نامحدود واقعی رو که می تونستند منتقل کنند رو TD الان تعرفه 2 مگ گذاشته با 60 گیگ حجم آخه این چه وضعشه رگولاتوری هم اون زمان که وایمکس راه افتاد براش تعرفه گذاشت ولی برای TD درست پیگیر نشدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •