چرا تو این هفته سرعت یهو افت میکنه؟!! سرعت خیلی عالی میشه "بعضی مواقع"، اما در باقی ساعات نوسان خیلی بالاس! کسی میدونه علت چیه؟ (سرویس مگای مخابرات)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا تو این هفته سرعت یهو افت میکنه؟!! سرعت خیلی عالی میشه "بعضی مواقع"، اما در باقی ساعات نوسان خیلی بالاس! کسی میدونه علت چیه؟ (سرویس مگای مخابرات)
Last edited by aminpi; 09-07-2013 at 13:08.
دیشب فقط 1 گیگ دانلود داشتم
کس دیگه ای نیست که مشکل داشته باشه ؟
والا دیشب شبانه من ترکونده بود نردیک 7 گیگ (توربو مخابرات)
از چه سرویس دانلود میکردید؟
دان استریمتون چقدره؟
نویز دارید؟
اینجوری که به نظر میاد داری حق بقیه رو میخوری![]()
اون موقع که من داشتم با 250 دانلود میکردم مال تو 350 بود
حالا هم من یه شب با 350 دانلود کنم تو هم با همون 30 کیلو![]()
ببینیم کی میخواد اینا درست شه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افت سرعت در حد تیم ملی
یعنی یه بار نشد یای بیاد و این مخابرات اذیت نکنه!!
البته اکثر تاپیکها که الان رفتم،دیدم خلق الله با مشکل پینگ و افت سرعت دست به گریبانن که گویا اینم سراسریه و مربوط به آقایان زیرساخت!!؟؟
از سرورهای rodfile و uploadbaz و Rapidbaz و uploadboy و ... 5 تا دانلود همزمان میزاشتم و با هرکدوم سرعتش بین 0-20 در نوسان بود !
سرویسم توربو مخابرات هست ! دوره قبل توربو همارا گرفتم ولی همه میگفتن توربو مخابرات بهتره و سرعتش بیشتره و شبا مثل همارا نصف نمیشه و ...
من با همارا 1.5- 2 گیگ هر شب دانلود داشتم ولی با مخابرات به جز شب اول که 2.8 گیگ دانلود کردم در بقیه شبا فقط 1 گیگ دانلود داشتم ! تازه مشکل فقط دانلود نیست و سایتها رو هم کند باز میکنه .
درسته نویزم زیاده ولی با همارا مشکلی نداشتم شبا سرعت 100-110 میداد و روزا هم سرعت 190-200 (به جز این اواخر که به خاطر پایینتر اومدن ریتم سرعت 140-150 میداد ) . مخابرات حتی روزا هم سرعتش افتضاحه ! مثلا الان از سرور مایکروسافت با سرعت 20-30 دانلود میکنه ! درحالی که شما سرعت روز و شبت 300 هست . بقیه هم فکر نمیکنم کمتر از 200 باشن !
این عکس رو الان گرفتم ! Snr الان رو 8 هست ولی معمولا رو 6-6.5 هست .
تقریبا از چن ماه مونده به انتخابات این مشکلات سراسری شروع شد و تا همین الانش هم دستوپاشکسته ادامه داره و فک نمیکنم مشکل مربوط به یه شرکت خاصی بشه!یه روز وضع اینترنت من خیلی خوبه و مال یکی دیگه خراب روز بعد هم برعکس میشه دقیقا!
در ضمن شماچرا در جهت رفع نویز اقدامی نمیکنین،این SNR که خرابه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)