تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1286 از 3745 اولاول ... 28678611861236127612821283128412851286128712881289129012961336138617862286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,851 به 12,860 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام خدمت دوستان اسیاتکی

امروز یه خبر خوب دارم!!

نیم ساعت پیش از طرف سازمان تنظیم مقررات پس از 17 روز زنگ زدند!!
    در مورد کم فروشی اسیاتک شکایت کرده بودم....

جناب اقای قائدی مسئول رسیدگی به شکایات در منظقه مرکزی هست... ایشون با کمال احترام و خوش رفتاری در موزد مشکل باهام صحبت کردند..
    در مورد مشکلاتم باهاش صحبت کردم و قرار شد مستنداتی از کم فروشی و دیگر مشکلات اسیاتک دارم به ایمیل ایشون ارسال کنم... تا ایشون پس از بررسی مشکل از مدیر عامل اسیاتک توضح در مورد علت این مشکلات توضیح بخواهند!

همچنین ادرس فروم رو هم بهشون دادم تا وضعیت دیگر کاربرای اسیاتک رو هم ببنیند که مشکل فقط مختص من نیست و از طرف اسیاتک هست!!
    در مورد پهنای باند هم بهش گفتم که پشتیبانی اسیاتک گفته شرکت از قبل از عید پهنای باند خرید کرده اما زیر ساخت بهشون تحویل نداده!
    که ایشون تعجب کردند و گفت چنین چیزی ممکن نیست و .... فهمید که اسیاتک اره.....
    ======================

حالا شما عزیزان برای پایان دادن به این وضعیت اسیاتک با شماره 0311 - 6242053 داخلی 210 تماس بگیرید و با اقای قائدی صحبت کنید.
    و مستندات خود را به ایمیل ایشون (ghaedi@cra.ir) ارسال کنید تا ایشون بررسی کنند...

تا فرصت مناسبه حتما شکایات خود را ارسال کنید...
    ایول بابا
    بچه ها تا تنور داغه هر چی مستندات دارید بچسبونید
    محمود جان اون آپلودت رو بفرستی فکر کنم خودشون بفهمن

2. 6 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ایول بابا
    بچه ها تا تنور داغه هر چی مستندات دارید بچسبونید
    محمود جان اون آپلودت رو بفرستی فکر کنم خودشون بفهمن
    مرسی and-roid2 کارت عالی بود قم رو روسفید کردی
    به جان خودم دیگه تصمیمم برای تخلیه آسیاتر و رفتن به مخابرات حتمی بود که با این شاهکار تو دوباره به برگشت سرعت شبانه ( همون 200 ) امیدوار شدم.
    فقط هر اتقاقی افتاد حتما خبر بده

4. این کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام خدمت دوستان اسیاتکی

امروز یه خبر خوب دارم!!

نیم ساعت پیش از طرف سازمان تنظیم مقررات پس از 17 روز زنگ زدند!!
    در مورد کم فروشی اسیاتک شکایت کرده بودم....

جناب اقای قائدی مسئول رسیدگی به شکایات در منظقه مرکزی هست... ایشون با کمال احترام و خوش رفتاری در موزد مشکل باهام صحبت کردند..
    در مورد مشکلاتم باهاش صحبت کردم و قرار شد مستنداتی از کم فروشی و دیگر مشکلات اسیاتک دارم به ایمیل ایشون ارسال کنم... تا ایشون پس از بررسی مشکل از مدیر عامل اسیاتک توضح در مورد علت این مشکلات توضیح بخواهند!

همچنین ادرس فروم رو هم بهشون دادم تا وضعیت دیگر کاربرای اسیاتک رو هم ببنیند که مشکل فقط مختص من نیست و از طرف اسیاتک هست!!
    در مورد پهنای باند هم بهش گفتم که پشتیبانی اسیاتک گفته شرکت از قبل از عید پهنای باند خرید کرده اما زیر ساخت بهشون تحویل نداده!
    که ایشون تعجب کردند و گفت چنین چیزی ممکن نیست و .... فهمید که اسیاتک اره.....
    ======================

حالا شما عزیزان برای پایان دادن به این وضعیت اسیاتک با شماره 0311 - 6242053 داخلی 210 تماس بگیرید و با اقای قائدی صحبت کنید.
    و مستندات خود را به ایمیل ایشون (ghaedi@cra.ir) ارسال کنید تا ایشون بررسی کنند...

تا فرصت مناسبه حتما شکایات خود را ارسال کنید...
    مهدی نمیدونم اون موقع که ما شاتل بودیم رو یادته یا نه... فکر کنم همین آقای قائدی هم بود اتفاقا، یکی از دوستان پیگیر شد و حضوری شکایت و مدارک رو برد سازمان تنظیم مقررات، چنان قیچی زدن بش که دیگه کلا طرفش نمیره... مثل اینکه گیر دادن بش خفن... میشه گفت که هر چی کم فروشی و نفروشی! میشه اینا ازش خبر دارن و فقط خودشون رو اینطور نشون میدن...
    من مدرکی که برای محدودیت دانلود شابنه ی شاتل گرفتم رو هنوز دارم، این لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته 1108 دانلود داشته نمیدونم چ فکری کردن درباره ی این فیلم

تازه اونموقع، یه نامه ی رسمی بود با کلی اسم و کد کاربری شاتل و کد ملی...

نمیخوام موج منفی بدم، شما تلاشتون رو بکنید، ولی فکر نکنم بخاطر این شکایت یا این آقا بهبودی حاصل بشه اگر هم بهبودی حاصل بشه از طرف خود آسیاتک هست و این آقا میدونه که شرایط ممکنه بهتر بشه و میخواد یه خودی نشون بده

6. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها من نامحدود یک مگ برنزی گرفتم و میانگنین سرعتش هم 90 کیلوبایت هست.
    تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم و 24 ساعته داشتم دانلود میکردم.
    از امروز سرعت یک سری از سایت ها شده دایل آپ !!! ولی از بعضی سایت ها مثل سافت گذر و پی سی دانلود و آسان دانلود و ... مثل سابق با همون 90 تا ثابت دانلود میشه ...
    مشکل اون سایت هایی که یک دفعه سرعتش کم شده چیه ... عموما سایت های فیلم بوده (از اینایی که هرماه باید پول بدی)

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

از امروز سرعت یک سری از سایت ها شده دایل آپ !!! ولی از بعضی سایت ها مثل سافت گذر و پی سی دانلود و آسان دانلود و ... مثل سابق با همون 90 تا ثابت دانلود میشه ...
    مشکل اون سایت هایی که یک دفعه سرعتش کم شده چیه ... عموما سایت های فیلم بوده (از اینایی که هرماه باید پول بدی)
    به احتمال زیاد از سرورهای داخلی سرعتت بالاست

9. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مهدی نمیدونم اون موقع که ما شاتل بودیم رو یادته یا نه... فکر کنم همین آقای قائدی هم بود اتفاقا، یکی از دوستان پیگیر شد و حضوری شکایت و مدارک رو برد سازمان تنظیم مقررات، چنان قیچی زدن بش که دیگه کلا طرفش نمیره... مثل اینکه گیر دادن بش خفن... میشه گفت که هر چی کم فروشی و نفروشی! میشه اینا ازش خبر دارن و فقط خودشون رو اینطور نشون میدن...
    کد:

نمیخوام موج منفی بدم، شما تلاشتون رو بکنید، ولی فکر نکنم بخاطر این شکایت یا این آقا بهبودی حاصل بشه اگر هم بهبودی حاصل بشه از طرف خود آسیاتک هست و این آقا میدونه که شرایط ممکنه بهتر بشه و میخواد یه خودی نشون بده
    سروش جان متاسفانه اونموقع زیاد به تاپیک شاتل سر نمیزدم. ولی از ویدیو فهمیدم عجب محدودیت خفنی گذاشتن!!

در مورد اقای قائدی بگم ایشون وظیفشون هست موضوع رو به جد پیگیری کنه و اگر خدایی نکرده نتیجه نگیرم با مسئولای سازمان تنظیم مقررات تهران تماس میگیرم! ایشون همونطور که گفتم مسئول رسیدگی به شکایات در منطقه مرکزی(قم و اصفهان و اراک و...) هست.
    مسئولای تهران هفته قبل گقتند اگر تا 20 روز ایشون زنگ نزدند با خود تهران موضوع رو پیگیری کن. اگر اشتباه نکنم اقای خدادادی بود....

یه نکته هم باید بگم چون شما در مورد سرعت شبانه شکایت کردید باهاتون اینطوری برخورد کردن.
    سرعت شبانه چون در قرار داد ذکر نشده باید سرعتش فلان باشه(اینو مسئولای تنظیم مقررات گفتن) و یک افر از طرف شرکته پس شرکت میتونه هر کاری روش انجام بده!(البته این گفته پشتیبانی اسیاتک بود)

حالا من منتظرم همین کم فروشی + عدم رعایت مصوبه 152 تنظیم و مقررات که به شرح زیر میباشد رسیدیگی بشه بعد در مرحله بعد ارووم اروم در مورد محدود کردن سرعت شبانه باهاش صحبت کنم:
    25 درصد اضافه ترافیک موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات در قیمت‌ سرویس‌ها و بسته‌های ترافیک اضافه، در نظر گرفته‌ باید شود
    که من وقتی 1گیگ خریدم 25 درصد ترافیک اضافه روش اعمال نشد! در صورتی که باید بهم 1256 مگابایت بهم میدادن....

در اخر اضافه کنم دوستان ممکنه یکم زمان ببره تا این مشکلات پیگیری و حل بشه !! و برای اینکه زودتر رسیدگی بکنن تعداد زیاد شاکیان همراه با مستندات قانونی هست که شما باید طبق پستی که صفحه قبل دادم با اقای قائدی ارتباط برقرار کنید...
    و اینکه من پیگیر قضیه هستم.... چون مشکلی رو گزارش دادم که اسیاتک طبق قرار داد باید بهش عمل میکرد که نمیکنه!!
    بعضیا میگن مشکل روتینگ هست که اینطوری شده ولی من معتقدم که اسیاتک داره کم فروشی پهنای باند بین الملل میکنه و سرعت سرور های خارجی رو کاهش داده!
    چون الان سرور های سایت های فیلم در خارج از کشوره.
    Last edited by and-roid2; 08-07-2013 at 17:12.

11. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

کد:

موافقم! لابد نصف سود حاصل از کم فروشی رو میدن خود اینا که هیچی نگن!

اینا مجبورن با کسی که شکایت میکنه ، تو تماس تلفنی محترمانه حرف بزنن و طوری وانمود کنن که اصلا خبر نداشتن و همین که تلفن رو قطع کنن میرن برسی!!!!!!! چونکه معمولا طرفی که شکایت کرده عصبانیه و اینام قصد آروم کردن اوضاع رو دارن... در کل از روزی که یادمه همیشه قراره آخر هفته درست شه و آخر هفته باند اضافه شه و آخر هفته.... هیچ!!!!!

13. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من الان 2 ماهه 2 گیگ محدودم سرعتش زیر 100 هست روزانه برای همه اینجوره ؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من الان 2 ماهه 2 گیگ محدودم سرعتش زیر 100 هست روزانه برای همه اینجوره ؟؟؟؟
    دوست عزیز همونطور که گفتم اسیاتک کلیه سرور های خارجی رو زیر 140 محدود کرده! در صورتی که با سرور داخلی با سرعتی بین 400 الی 700 دانلود دارم....

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان راهی هست جیمیل باز کرد؟ میخوام یه لینک فعال سازی رو فعال کنم یه ساعته باز نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •