دوستان یه دوربین متوسط واسه عکاسی و فیلم برداری میخوام واسه خونه میخوام
اینو تو دیجی کالا دیدم اتفاقی چون تخفیف داشت وسوسه شدم ارزش خرید داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای ستاره m بذارید
دوستان یه دوربین متوسط واسه عکاسی و فیلم برداری میخوام واسه خونه میخوام
اینو تو دیجی کالا دیدم اتفاقی چون تخفیف داشت وسوسه شدم ارزش خرید داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای ستاره m بذارید
Last edited by Pedram_mrn; 29-05-2012 at 13:47.
با سلام
دوستان من اگه بخوام HS20 +کیف بنروS20+فیلترUV هویا +4 تا باطری و شارژر سونی 2500+رم8 گیگ پاتریوت کلاس 10 بفروشم هم بیمه داره 1.5 سال هم گارانتی1.5
چند قیمت بزارم خوب هست
با تشکر
دوباره سلام پس جواب من کو
تا 500 تومن یه دوربین دیجیتال میخوام بیشتر امکانات عکاسیش برام مهمه فیلمبرداریش در حد متوسط کافیه برای سفر میخوام واسه عکسهای آتلیه ای و نمایشگاهی ...مارک مورد نظرم کنون هست اطلاعاتم کامل نیست لطف کنید راهنمایی کنید
سلام : شما باید بودجه رو افزایش بدید .با 500 تومن فعلا میشه کامپکتهای متوسط رو خرید که به نظر من برای عکسهای اتلیه ای و نمایشگاهی کارایی نداره .
Canon SX220 HS هست که نزدیک 600 تومنه اما دوربین خیلی خوبیه
Canon A3400 IS هم 16 مگاپیکسله و دوربینه خوبیه که حدود 300 تومنه
اما اگه بودجتون رو به حدود 700 تومن افزایش بدید می تونید Canon SX40 IS بخرید که دوربین خیلی خوبیه با رزولیشن 12.1 مگاپیکسل
Last edited by dash_mehdi; 29-05-2012 at 18:11.
سلام .
به پیشنهاد دوستان این تایپک من دوربین conon sx 130 رو خریدم دوربین خیلی خوبیه ممنون از دوستان ولی یه مشکل من کنار این دوربین 4 تا باتری قابل شارژ خریدم با شارژرشون یه 2:30 گذاشتمش تو شارژ همچنان چراغ قرمزش روشن بود بعدش برداشتم انداختم تو دوربین یه 10 تا عکس و یه 20 پانیه فیلم گرفتم کههههه شارژش تموم شد. سوال اول این باطری ها چند ساعت باید تو شارژ باشن؟؟؟؟؟ سوال دوم چقدر شارژ نگه می دارن؟؟؟؟ لطفا کمک کنین.
![]()
سلام دوستان عزیز.
من یه دوربین عکاسی برای مصارف خانگی (خانواده - طبیعت- سفر) می خوام که کیفیت عکساش خیلی خوب باشه و فیلم هم در حد قابل قبولی اگه بگیره خوبه.
درضمن من یه آماتورم و زیاد با دوربین کار نکردم اما دوست دارم بیشتر یاد بگیرم و عکسای نیمه حرفه ای بتونم بگیرم.
من هم میخوام عکسای نزدیک خوبی بگیرم هم واید بودن برام مهمه. لرزشگیر و کیفیت عکس در نور کم هم یکی از موارد مهمه برام. همینطور شارژ باطری.
رنج قیمتی که میخوام هزینه کنم نهایتا" تا 400 تومنه و برندی که انتخاب کردم کانن هست.
خواهش می کنم با این مشخصات بهم چند مدل خوب کانن با قیمتاشو پیشنهاد کنین.
منتظر جوابای خوبتون هستم..........
قيمت hx100v و hx200v چنده؟
سلام: HX100 فعلا 700 و خورده ای و HX200 فعلا 800 و خورده ای که خورده ها بستگی به انصاف فروشنده داره.
کسی جواب سوال من رو نمیده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)