ذوب و پیکان نتیجه هاشون طوری بشه که به نفع استقلال بشه.
ذوب و پیکان نتیجه هاشون طوری بشه که به نفع استقلال بشه.
خدائیش اگه این افساید های اشتباه درست بشه استقلال تو این بازی 10 تا گلی میزد.
خدا كنه اين جانواريو بمونه تو تيم چون با اين بازي هايي كه ميكنه عرب ها دندون تيز ميكنند براش
همه خوب بودنند ، بيك زاده زياد خوب كار نميكنه ، آمار پاس هاي اشتباش بالاست امكان تعويضش تو نيمه دوم هست
من که احتمال گلزنیش رو بالا میدونم.. چون از موقعیت هایی که تو آفساید گیرش اومده بود، خیلی خوب استفاده کردمن دوست ارم برهانی تو این بازی گل بزنه تا برسه به فضلی یا جلو بزنه.
واسه همین پیش بینیم رو اینجوری کردم دیگه
تا پایان نیمه اول :
ابومسلم 2 - 2 ملوان
سلام امیر، تو که کلاس داشتی
جانواریو فوق العادست. روی گل دوم عجب پاسی به سیاوش داد.
میتونست همون توپ رو زودتر به برهانی بده، ولی بهترین گزینه رو سیاوش اکبرپور که کاملاً خالی بود دید..
دمش گرم..
با این وضعیت نیمه ی دون، امار گل هامون رو بالاتر هم میبریم..
من دیگه رفتم پای tv . به امید رسوندن گلهای زدمون به 41 !
واقعا چه فکری میکنند که این گزارشگرها رو برای گزارش میزارند.
/هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال/
پيروزي استقلال تهران مقابل پيام در نيمه نخست
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي استقلال تهران و پيام مشهد با نتيجه دو بر صفر به سود آبي پوشان در نيمه اول به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي استقلال و پيام از ساعت 15 در ورزشگاه آزادي آغاز شد.
در نيمه اول پس از اين كه دو تيم در دقايق ابتدايي بازي سردي را به نمايش گذاشتند در ادامه مسابقه آبي پوشان توانستند دو گل به ثمر برسانند.
سياوش اكبرپور در دقايق 39 و 44 گل هاي استقلال را به ثمر رساند.
قضاوت اين ديدار بر عهده سعيد بخشي زاده است. وي در نيمه نخست به هيچ بازيكني اخطار نداد.
انتهاي پيام/
/حاشيه ديدار تيمهاي استقلال با پيام مشهد/
خداداد عزيزي از سوي هواداران استقلال تشويق شد
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال سرمربي مستعفي تيم پيام مشهد را تشويق كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، كمتر از 10 هزار نفر از نزديك نظارهگر اين مسابقه هستند.
* اسكوبورد ورزشگاه آزادي همچنان خاموش است.
* مهدي هاشمي نسب به شدت از سوي هواداران استقلال تشويق شد. هاشمي نسب از جمله بازيكنان پيام بود كه به سمت نيمكت استقلال رفت و با امير قلعه نويي به خوش و بش پرداخت.
* بيژن كوشكي به سمت نيمكت پيام رفت و با مربيان اين تيم به صحبت پرداخت.
* تيم استقلال با شعار «ياد و خاطره شهداي خبرنگار گرامي باد» وارد چمن شد.
* بازيكنان پيام با پيراهنهاي جديد و با رنگ متفاوت به ميدان آمدند.
* خداداد عزيزي با وجود درگيري هفته گذشته خود با يك خبرنگار ورزشي از سوي هواداران استقلال تشويق شد.
* امير واعظ آشتياني و علي انصاري، مديرعامل و عضو هيئت مديره استقلال فردا به كربلا خواهند رفت.
انتهاي پيام/
بازی داره شروع میشه.
فرهاد مجیدی هم اومد به بازی.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)