سلام من دیشب از یک فروشنده psp پرسیدم مدل 3000 کپی خور چنده گفت اصلا 3000 کپی خور پیدا نمیشه گفتم دست دومش گفت تمیزش بدون هیچی امکانات 160 تومان هستش چی کار کنم بگیرم ازش؟
سلام من دیشب از یک فروشنده psp پرسیدم مدل 3000 کپی خور چنده گفت اصلا 3000 کپی خور پیدا نمیشه گفتم دست دومش گفت تمیزش بدون هیچی امکانات 160 تومان هستش چی کار کنم بگیرم ازش؟
اگه تهران هستی پشت شهرداری به قیمت 275 هزار تومان پیدا می شه .
من قبلا با همین 5.03gen-c بازی هایی مثل TEKKEN6 رو میکردم ولی حالا که کپی خور را دوباره بعد از پاک کردن رو مموری ریختم حالا اجرا نمی شه؟
اگه دوستان تو 3000 کپی خوری استفاده میکنن که این بازی ها رو اجرا میکنه لطف کنین در اختیار من بزارید!؟!؟
آقا بازی پچ یعنی چی؟ ولی همین طور که گفتم بازی اجرا میشدن ولی حالا....؟!؟!؟!
یعنی اینکه بازی رو دستکاری میکنند (مثل کرک کامپیوتر) که روی فرمور های قدیمی تر اجرا بشه .
حال مشکلی که من دارم چی جوری حل میشه؟!!؟؟!؟!
من 3000 کپی خور ندارم ، یه دونه دارم با فرمور اصلی که دستکاریش هم نمیکنم .
برای همین نمیدونم با 3000 باید دقیقا چه کار کرد .
تو فروم آموزش داده که از gen a genb gen c باید استفاده کنم ودیگه gen d نمی خواد .اگه برا شما هم همینه تا gen c رو آدرسش رو لطف کن.البته cheken رو هم همین طور؟!!؟؟!؟!
همش اینجا هست :
فقط حواستون باشه ، دستگاه شما کپی خور موقتیه و اگر فرمور اشتباهی دانلود کنید بریک میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک نکته ای متوجه شدم اون هم این است که من هر gen ایی رو که اجرا می کنم بازم تو system information نوشته 5.03 MHU علت چیه؟(تغییر نمی کنه؟)
-------------------------------
5.03 MHU رو به M33 تبدیل کردم!!!!
آقا مشکل بالا وجود نداره الان من gen -A full رو تو system information می بینم و وقتی Gen b و gen c رو نصب می کنم هیچ تغییری نمی کنه؟!؟!؟!؟!؟؟!
Last edited by p990; 24-06-2010 at 20:10.
سلام
من ميخوام يه پي اس پي بخرم
دوتا پي اس پي سراغ دارم كه يكيش گو هست اون يكيش هم 2000 ورژن6.20
سوال من اينه كه كدوم يكيشون زود تر هك ميشه
به نظر شما بين اين دوتا كدومش رو بخرم؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)