آره سرعت من هم پایین بود. نمی دونم من نوعی که شبانه رایگان ندارم را چرا سرعتم باید پایین بیاد.
خیر ، اکانت های کاربران فعلی تغییر نمی کنه ولی مشترکین جدید که از امروز سرویس می گیرند یوزرهاشون بر اساس شماره های جدید خواهد بود.
آره سرعت من هم پایین بود. نمی دونم من نوعی که شبانه رایگان ندارم را چرا سرعتم باید پایین بیاد.
خیر ، اکانت های کاربران فعلی تغییر نمی کنه ولی مشترکین جدید که از امروز سرویس می گیرند یوزرهاشون بر اساس شماره های جدید خواهد بود.
دو تا مطلب کاملا جداست ...![]()
تهران برای مشترکین قدیمی با همون قیمت قبل نامحدود میکنه.
اینجا به مشترکین هر فصل طرح های شوکه کننده میدن.
از پستی که همچین مشکلی داره نقل قول نمی گیرن!
نقل قول رو حذف کنید.
فکر نمی کنم سرک کشیدن توی اطلاعات کاربران دیگه رفتار مناسبی باشه.
خط شما مسیه؟
آره . سرعت شبانه از سرور داخلی و خارجی . تو کل تایم شبانه چقد دانلود میکنه . برا روزانه هم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده . با تشکر .
فقط مشهد نیست! پیش شماره کل شهرهای استان شده 051 (البته برای تماس از خارج استان)
البته بنده در اون حدی نیستم که بخوام اظهار نظر کنم اما عکس مقابل رو من در خرداد ماه همون وقت هایی که اینترنت روزا و شبا قطع بود و همش در پی تماس با پشتیبانی بودیم و اعصابمون کلی خورد بود و اینترنت کلا قطع بود اما تنها ادرسی که وارد میشد یکی ادرس پیج مودم بود و یکی هم ادرس سامانه دزد گلد نتت همان زمان قطعبی اینترنت اسپید تست رو زدم باکمال وقاحت در اوج قطعی سرعت نت رو زده یک واسه اپلود و دانلود !!! اخه دروغ گویی از این واضح تر !!! به نظررم برای تست سرعت باید ازنرم افزار های جانبی کنترل پهناب باند استفاده کرد اونا دیگه حداقل ساخته مخارات نیستند که دروغ محاسبه کنن خیلی وقت های دیگه هم از این speedtest استفاده کردم همیشه هم همین رقم حساب می کنه اما سرعتی که idm داره دانلود می کنه (سرور داخلی یا خارجی ) در حد 10 کیلوبایت بوده !!!!
![]()
در سایت 195.ir همیشه اول خطای زیر رومی بینم اما percedd anyway رو می زنم مال شما هم همن طوره??![]()
![]()
Last edited by sky1sky; 24-07-2014 at 13:35.
یکی از اقوام گرگان زندگی میکنه
دیشب ازش پرسیدم وضع اینترنت مخابرات اونجا چطوریه؟
گفتش 1 مگ مخابرات گرفتم روزها سرعتم 200-300
شبها هم دانلود رایگان سرعتم بین 190-220
اینهارو که گفت واقعا فهمیدم ما خراسانی ها چقدر اوضاعمون داغونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)