smite چجوریه کسی بازی کرده ؟ ارزش داره دانلود کنیم ؟
smite چجوریه کسی بازی کرده ؟ ارزش داره دانلود کنیم ؟
اوووووووووووووووووووووووو ووووووم ماچ
درست شد
آنتی ویروس رو پاک کردم قضیه حل شد
هوووووووووووووووووووووورا
خواب دیدی خیره
ممنون دوست عزیز
بازیه??? یکم اطلاعات بده خو
اینم سرعت خدای نت ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا نمیشه تو سایت گذاشت اههههه
Last edited by last slayer; 30-06-2014 at 02:49. دليل: کسی بعدش پست نذاشت
بدتر هم شده حتي ديگه نميشه بازي تماشا كرد اينترنت داغونه
dc ها درست شده اما پینگ فضایی میره بالا یعنی اینقد پینگ میره بالا که دوباره dc میشهکلا هیچ فرقی نکرد
![]()
امروز این مینیون ها کارای عجیب قریب میکردن! چمپیون منم مثه روح از درو دیوار رد میشد :| :|||||||||||||||||||...
نابود شده اینترنت امروز! صفحه کلاینتم که سیاه شده هیچی نمیاد -.-
اما آخه چرا؟ دی سی که میشد حد اقل 10 دقیقه میشد بازی کرد الان بده 2 3 تا crash شدن تازه میره تو گیم با لگ تـ...
Last edited by R.I.P; 30-06-2014 at 11:25.
زدن نابود كردن وقتي لاگين ميشم اصلا spectate كارنميكنه server نابود شده با شكن ميرم ميشه ديد نابود شد اينترنت رفت دوستان شما هم همينطوره هست spectate از كار افتاده??
Last edited by coolan82; 30-06-2014 at 12:19.
Strife رو هم امتحان کن باحالهبله کاملا
تو اون PVP اگر پینگ بلنگ کل کار تیم تموم تا همین 2 سال پیش خودم تو بلیزاد بازی میکردم کوئیست که واقعا ادم که قسمت بخواد کامل کنه پیر میشه
اکثر پیچ که این اخری داد اصلا نامید کننده بود بیشتر صدا پلیر ها و فن خودش در اورد
دیگه بلیزارد تدارک برای یه MMORPG جدید داره میبین
بعد چیزی که هست با این وضعیت نت که هر دقیقه بدتر میشه شاید این بازی یا اصلا پروتکل TCP همین بلا سرش بیارن ....
فعلا من شدیدا منتظر Heroes Of The Storm بیاد ببنیم چی میشه ..... جدیدا Black Desert خبر رسیده اینم تو سبک MMORPG یه حرف داره ....
در کل به نظرم MMORPG وقت تلف کردن ته چیزی نداره پوچ
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)