خطت کیفیت بالاست تا 24مگ میکشه 8مگ هم راحت میکشه دان استریم اتوماتیک هم میکشه
خطت کیفیت بالاست تا 24مگ میکشه 8مگ هم راحت میکشه دان استریم اتوماتیک هم میکشه
نمیدونم مشهد رو بلدید یا نه ولی مرکز مخابراتی من 4راه مخابراته و خونمون 4 راه ورزش !دیگه فاصله دقیقشو نمیدونم!اگه زیاده پس یوزر farshad داره از روی تمسخر کمک میکنه؟
این مال زمانیه که 1 مگ پهنای باندم بود.
Downstream Upstream SNR Margin :16.9 29.5 db Line Attenuation :51.0 27.6 db Data Rate :1024 123 kbps Max Rate :4144 58960 kbps CRC :1 0
Last edited by hojjat74; 31-08-2014 at 01:35.
این مشخصات میگه فاصله کابلی شما تا مرکز مخابرات 4.2 کیلومتره که خیلی زیاده.و مودمت داره نشون میده حداکثر تا 6 مگ بیشتر نمیتونی بگیری.نویزتم به نظر من واسه پهنای باند 2 مگ زیاده.از چهارراه مخابرات تا چهارراه ورزش یادمه اوندفعه گفتم 2 کیلومتر فاصله است.درسته؟بنابراین اگر سر خطت هم زدی و اوضاع به همین منوال بوده و عددا فرقی نکرده بنابراین متاسفانه حداکثر تا 6 مگ بیشتر نمیتونی بگیری.تازه اونم اگر مودمت راست گفته باشهآخه زیاد به مکس ریت مودم نمیشه اعتماد کرد.اگرم به سر خط نزدی که برو اونجا یک تستی بکن و عکسشو بزار.اگر اشتباه نکنم یکبار گفتی سرخط هم تست کردی اما اوضاع بهتر نشده.خیلی عجیبه تو با فاصله ماشین روی حداکثر 2 کیلومتری نباید عدد attenuation ات 58 بشه.حداکثر باید 44 بشه.چون فاصله ماشین روی منم 2 کیلومتره اما عدد atte ام 44 هستش.یکبار مثل تو عدد atte ام 58 شد که با درست کردن سیمکشی داخلی دوباره 44 شد.اما اگر سر خط هم چک کردی و همین آش وکاسه بوده من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.
![]()
Last edited by david-ebi; 31-08-2014 at 04:34.
ببین. از روی نشونی که دادی من فکر میکنم که طول کابلکشی مرکز مخابراتی تا منزل شما باید حول و حوش 2.0 تا 2.5 کیلومتر باشه. البته چون گفتی چهارراه ورزش و خیابون و کوچه فرعی رو مشخص نکرده بودی من حدس میزنم این حدود باشه. وگرنه طبق عکس فاصله مرکز مخابراتی تا خود چهارراه ورزش حدوداً 1.7 کیلومتره. بهتره خودت بری تو همین سایت wikimapia فاصله دقیق بین مرکز مخابراتی و خونهاتون رو دربیاری. البته باید دقت داشته باشی که ترتیب خیابون اصلی، خیابون فرعی و کوچه رو تو اندازهگیری مسافت در نظر داشته باشی.
به هر حال منم مشابه دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر میکنم با فرض همون 2.5 کیلومتر هم باید بتونی حداقل 8مگابیت سرعت دانلود داشته باشی. ولی الآن وضعیتت این نیست و آمار مودمت یه بار حدود 4مگابیت و یه بار حدود 6مگابیت رو نشون میده. ضمن این که مودمت یه کمی هم عجیبه و حداکثر سرعت آپلود قابل دستیابی رو برات زده 58مگابیت که غیرممکنه. نمیدونم تونستی مودم رو ببری دم در خونه از اونجا که کابلهای مخابرات وارد ساختمون شدن، تست بگیری یا نه. اگه اونجا مشخصات مودم فرق جدی داشته باشه با این چیزی که از تو خونه میگیری اشکال از کابلکشی توی خونه است اما اگه اونجا هم فرق چندانی نکنه مشکل از کابلکشی خود مخابراته که رفع و رجوعش اصلاً آسون نیست.
پ.ن: توصیه میکنم وقتی میخوای مشخصات مودمت رو اینجا بذاری، یه عکس با دکمه Print Screen کیبورد ازش بندازی و اون عکس رو تو همین upload724 آپلودش کنی و لینک اون عکس رو اینجا بذاری. وقتی اعداد رو داخل جدول این جا میذاری ممکنه چپ و راست خونده بشه و مثل اون دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اشتباه مشخصات آپاستریم برای داوناستریم خونده بشه.
Last edited by bilmazlar; 31-08-2014 at 07:25.
حجم باقی مانده 150 مگ
دانلود دیشب 5 گیگ
سرویس یک مگ!
عجب اونروزی که یه عالمه حجم داشتم دانلود شبانه ام یک گیگ بود!
شاید به خاطر اینکه اخر های سرویسم
من 2 دارم دیشب هم 1100 مگ گرفتم !
افتضاحه
کلا دیشب سرعت عالی بود ...6 mb
نمیدونم. من اول و آخر سرویس برام نداشت
حتی آخرش هم با این که شب آخر 50 مگ داشتم 8 گیگ گرفتم( دمش گرم
)
دیشب کلا برای من داغون بود. البته تو روز هم کمی مشکل بود. احتمالا دوباره تعمیراتی چیزی داشتند انجام میدادند. چون شب های قبل خوب بود. من هم دو مگ دارم و هر شب 7 الی 8 گیگ میگیرم![]()
من موندم صبا چرا اینجوریه یکی راضی هست یکی ناراضی !!خواستم بیام صبا ولی فکر کنم صبا هم هم مشکل داره و فعلا خطرناکه شاید هم مشکل از مرکز مخابراتی و کمبود پهنای باند مرکز مخابراتی باشه
دوستان با سابقه و وارد صبانت شفاف سازی کنند???
شما چند گیگ دانلود کردی و چه سرویسی داری و کدوم شهری و کدوم مرکز مخابراتی هستی و چند تا لینک همزمان زدی واسه دانلود و سرعت دانلودت چند بود ??
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
سلام دوستان صبایی !![]()
آقا الان این طرح ِ 12 مگ رو که صبا آورده چه جوریاس ؟
به یوزر خونه هم میده ؟ حدود سرعت دانلودش چند میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)