توی کنسول مودمت بری اونجا مقدار upsterm downstream نوشته شده
از بعضی از سایتها مثل speedtest.net هم میتونی کمک بگیری
شما تا اسم هدیه اومد اونقد هول شدی که کامل و دقیق متن رو نخوندی
شما باید یک گیگ ترافیک بخرین ازشون تا بهت 2 گیگ ترافیک بدن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
توی کنسول مودمت بری اونجا مقدار upsterm downstream نوشته شده
از بعضی از سایتها مثل speedtest.net هم میتونی کمک بگیری
شما تا اسم هدیه اومد اونقد هول شدی که کامل و دقیق متن رو نخوندی
شما باید یک گیگ ترافیک بخرین ازشون تا بهت 2 گیگ ترافیک بدن![]()
راسی یکی از بچه ها صفحه پیش میگفت که بابت تولدش بهش 3 گیگ ترافیک رایگان دادن
ما که تولدمون گذشت و هیچی بهمون ندادن
سرعتمنون هم که همون 512س....
سلام دوست عزیز به من هم داد و گفت نظرتون چیه من هم تشکر کردم گفتم خوبه ولی گفتم حجم دانلوش برای سه ما کمه . خواهشا اگه با هاتون تماس گرفتن مودبانه بهشون بگید همه چیزشون خوبه بجز اون و اگه این کارو همین بچه های p30world انجام بدن با ور کنید تاثیر میذاره وقتی به بینن که هی مشتریاشون از فقط یک چیز ایرد میگیرن بری اینکه نرن جایی دیگه بلاخره مجبور میشن حجمشو ببرن بالا من به شون گفتم که سرعتون خ.به ولی حجمتون مثل صبا نیست به قول بازای یه ککی اندختم درسته بایک نفر چیزی نمیشه ولی اگه کل بچه های این جا متحد بشن و بگن تاثیر میذاره و بزرگترین عیب ما این که اصلا متحد نیستیم از قدیم گفتن یک دست صدا نداره و نباید نا امید شد ممنون
شاتل بهم اس ام اس زده که توی مرکز مخابراتی ما (شهید عاطف) چند روز اختلال هست....
از شرکت شاتل بابت سه گیگ هدیه تولد ، تشکر میکنم ... دمشون گرم ..خیلی حال دادن..
مگه به شما دادن كه تشكر مي كنين؟!![]()
آره ، دیروز زنگ زدند ، مشخصاتم رو چک کرد بعد گفت پیشنهادی ندارید من فقط تشکر کردم بعدش تولدم روتبریک گفت ( 6 آذر بود ) بعد هم گفت سه گیگ به مناسبت تولد به شما تعلق می گیره ...
با این حساب به 3 نفر زنگ زدن. خوبه دیگه. از بخت بد مال من افتاده 11 فروردین. یعنی تو ایام عید که اونا نیستن و تعطیل هستن![]()
yahoo!messenger شماام قطع؟ باز شده مثل 13ابان فقط ذش رو حالت ------ کانکت میشه!
یه سوال یه نفر چندتا کارت تخفیف می تونه بگیره؟
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)