چطوری می تونم این مشکل حل کنم؟
چطوری می تونم این مشکل حل کنم؟
با سلام
چک کنید و ببینید که فرستنده با استفاده از چه گوشی و نرم افزاری داره اس ام اس متنی ارسال میکنه.
موفق باشید.
اینتر نت تونو شیر کنید درست میشه
البته قبلش IP هارو چک کنید
ویندوز تون چیه ؟
ممکنه قبلا کانکشن سیو شده باشه
سلام
من تو خونه وایرلس دارم و دو لپ تاب. برای استفاده از یک نرم افزار خاص که مخصوص کشورهای اروپایی هست مجبورم از وی پی ان استفاده کنم. اما مشکل اینجاست که وقتی با لپ تاپ اول وی پی ان رو اجرا میکنم لپ تاپ دوم نمیتونه از وی پی ان استفاده کنه.
یکی از دوستان میگفت اگه وی پی ان رو روی روتر مودمت نصب کنی هر دو لپ تاپ بدون مشکل از وی پی ان استفاده میکنن و دیگه مجبور نیستم دو تا وی پی ان بخرم. من وارد منوی مودمم شدم اما نتوستم چیزی پیدا کنم.
توی اینترنت یک ساعتی گشتم اما موفق نشدم چیزی پیدا کنم که راهنماییم کنه چطور باید این کار رو بکنم
نوع مودمم Linksys و مدلش WRT120N و ویندوزم سون و لپ تاپ دومم ویستا
منتظر راهنمایی دوستان هستم. با تشکر
Last edited by alex2005; 24-10-2011 at 22:54. دليل: هویجوری
سلام.
خب همونطور که خودت گفتی باید VPN رو روی مودمت ست کنی. اما مودم تو فاقد این امکان هستش.
راهی که میمونه Share کردن V+P+N Connection هست که من فقط از نظر تئوری باهاش آشنام و خودم این کارو نکردم. اما در موردش توی لینک های زیر توضیحات خوبی داده شده : (با دقت مطالعه کن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ممنون.
اما برای شیر کردن وی پی ان اونطور که من فکر میکنم باید یکی از سیستم ها سرور بشه و اینترنت کانکشن و وی پی ان باید از طریق اون برای سیتم دوم به اشتراک گذاشته بشه. که این یعنی سیستم اول تا روشن نباشه سیتم دوم نمیتونه از کانکشن و وی پی ان استفاده کنه.
این خودش یک مشکل هست. من دنبال راهی ساده تر هستم که هر وقت هر کدوم از سیستم ها نیاز داشت بتونه از وی پی ان استفاده کنه. یا اینکه روی مودمم ست بشه که شما میگی مودم من پشتیبانی نمیکنه.
راه ساده تری وجود نداره که نیاز نباشه هر دو سیستم روشن باشن؟
نه راه دیگه ای نیست.
یه کار دیگه میشه کرد اینکه به کسی که ازش VPN گرفتی بگی که اکانتت رو Multi User کنه تا بتونی از یک اکانت تو چند جا استفاده کنی.
کلیه مراحل نصب و راه اندازی ADSL تو سایت ما هست.اگه مشکلی هم بود میتونین بهم ایمیل بزنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان من یک مودم ادیمکس مدل 7265 که حرفه ای هست دارم فقط باز شده از تو کارتن و استفاده هم نشده سه آنتنه هم هست و کاملا حرفه ای هم هست ساخت چین و وسایل داخلش تایوانی هست و از همه مهمتر چیپستش هلندی هست به بالاترین قیمت بفروش میرسد با گارانتی دو ساله به بالاترین قیمت پیشنهادی ....حضوری در شیراز و در شهرها هم واریز بعد ارسال و قیمت بازار هم 125 هست در شیراز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by behnambb; 27-10-2011 at 11:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)