چه سرویسی داری؟
سرعتت دیشب چند بود؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
چه سرویسی داری؟
سرعتت دیشب چند بود؟
اره کاکو
سرعت 512 نامحدود برنزی حدود 60 هست
سرعت 1024 نامحدود برنزی حدود 90هست که من این ماه اینو گرفتم که جالب نیست ماه بعد 1024 10 گیگ میگیرم!
یعنی سرعت 90 کمه برات ؟ خو میشه روزی کلی دانلود کرد که ... پینگ برات مهمه نه !؟
بستگی داره! بعضی افراد روزی 3-4 ساعت پای کامپیوترن، بعضیا 10-12 ساعت!!!! پس ممکنه سرعت 90 کم.باشه!
اونایی که تو شهرشون مخابرات نامحدود.میده، یک مگ نامحدود مخابرات با 128 تا دانلود میکنه، لازم نیست آسیاتک.رو تحمل کنید
512 - 10 گیگچه سرویسی داری؟
سرعتت دیشب چند بود؟
پهنای باندم رو 4 مگ بسته شده ولی روزا رو 300 کیلوبایت محدود شده سرعتم ، دیشب هم با 300 دانلود می کردم و هم اینکه می تونستم دانلود موازی کنم
پیج باز کردنش خوب نی دیگه!وقتی دانلود نمی کنی
سلام
این 128 نامحدود طلایی که 12 گیگ هدیه داره سرعت هدیهش دقیقا چنده؟؟؟
به 120 میرسه تک لینک؟؟؟؟
![]()
با این وضع فعلی؟ نه اما اگه سالم باشه چرا
سرعت بازکردن صفحه ها چرا اینقدر کمه؟
سلام خدمت دوستان اسیاتکی
امروز یه خبر خوب دارم!!
نیم ساعت پیش از طرف سازمان تنظیم مقررات پس از 17 روز زنگ زدند!!
در مورد کم فروشی اسیاتک شکایت کرده بودم....
جناب اقای قائدی مسئول رسیدگی به شکایات در منظقه مرکزی هست... ایشون با کمال احترام و خوش رفتاری در موزد مشکل باهام صحبت کردند..
در مورد مشکلاتم باهاش صحبت کردم و قرار شد مستنداتی از کم فروشی و دیگر مشکلات اسیاتک دارم به ایمیل ایشون ارسال کنم... تا ایشون پس از بررسی مشکل از مدیر عامل اسیاتک توضح در مورد علت این مشکلات توضیح بخواهند!
همچنین ادرس فروم رو هم بهشون دادم تا وضعیت دیگر کاربرای اسیاتک رو هم ببنیند که مشکل فقط مختص من نیست و از طرف اسیاتک هست!!
در مورد پهنای باند هم بهش گفتم که پشتیبانی اسیاتک گفته شرکت از قبل از عید پهنای باند خرید کرده اما زیر ساخت بهشون تحویل نداده!
که ایشون تعجب کردند و گفت چنین چیزی ممکن نیست و .... فهمید که اسیاتک اره.....
======================
حالا شما عزیزان برای پایان دادن به این وضعیت اسیاتک با شماره 0311 - 6242053 داخلی 210 تماس بگیرید و با اقای قائدی صحبت کنید.
و مستندات خود را به ایمیل ایشون (ghaedi@cra.ir) ارسال کنید تا ایشون بررسی کنند...
تا فرصت مناسبه حتما شکایات خود را ارسال کنید...
Last edited by and-roid2; 08-07-2013 at 14:13.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)