سلام
پخش pioneer 5350 و alpine 140 تویه رنج قیمتن. حقیقتا بین این دوتا موندم یکسری سیستم بازا میگن که alpine صداش حرفه ای تر و دلنشین ترهست اگه ممکنه راهنمایی کنید.
سلام
پخش pioneer 5350 و alpine 140 تویه رنج قیمتن. حقیقتا بین این دوتا موندم یکسری سیستم بازا میگن که alpine صداش حرفه ای تر و دلنشین ترهست اگه ممکنه راهنمایی کنید.
Last edited by amehsany; 10-10-2013 at 16:51.
سلام و اردت
لینک بدید کافیه،
معمولا به هر آمپ 4 کانال میشه 4 اسپیکر وصل کرد یا دو تا اسپیکر و یه ساب که باید در میزان قدرت با هم هماهنگی داشته باشن
اتصال ساب به آمپ بصورت بریج در صورتی توصیه میشه که آمپ قابلیت تامین قدرت مورد نیاز ساب رو داشته باشه
در مورد نمونه های بالا هر دو آمپ توان کمتری رو نسب به توان مورد نیاز اسپیکر تامین میکنند و توصیه نمیشن
اینفینیتی در حالت بریج نهایتا یه ساب 250 تا 300 واتی رو میتونه راه بندازه
منظورتون اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟
سلام امیر حون فقط لینک اولی رو پیدا کردم
دومی ها فقط تیوترن؟
ولی دیدمش خوب به نظرم میاد کراس اوورشو ندیدم تیووترشم ندیدم فقط خود ووفرشو دیدم آمپلی هم خداروشکر نمیخواد
ولی هرچی باشه باید بره جلو پراید حیفه اصلا ارزش نداره فقط شاید بشه از تیوترش بهره برد نصف هزینش فکر کنم بشه تیوتر گذاشت
بله، 3 ،4 نوع تیوتر هست که میشه باهاش بست، تو سایت رسمیش هست سری انرژی، های انرژی و ...
حدود 120 تومنه، تیوترش هم فکر کنم حدود 60 تومن، هم به آمپ وصل میشه هم مستقیم به پخش رو کراس هم میشه بست، حدودا با 200 صدای خوبی بده بنظرم
Last edited by pahama1; 10-10-2013 at 18:25.
اره ولی 200 با توجه به محیط داشبورد پراید نمیتونه به اندازه 200 تومن ادمو راضی کنه جلو پراید بیشتر از 90 تومن ارزش هزینه نداره
بهترین چیز برا جلو پراید یه باند 10 سانتی معمولی تیوتر داره به نظرم 40 تومن تمومش کنه ادم
Last edited by لنگرود1371; 10-10-2013 at 23:59.
دوباره سلام .
حرفاتون کاملا درسته . این بلند گو نیاز به امپ قوی داره
اگه یک جفت Hertz HCX 690 و یک ساب کنوود 3013 باشه براش یه مدل امپلی ارزون معرفی کنین .
سلام و خواهش
فلش رو میخوره(نوش جونش)ولی فولدری رو نمیدونم.
بنده بارها عرض کرده بودم که سازنده کیک پنل فابیر گلاس و باکسهای فایبر من سراغ دارم.
والا جلوی پراید خیلی صدای خوبی نمیشه ازش گرفت ولی گلیدن سایز 10 هم کامپوننت داره و هم کواکسیال.
آلپاین به نظر من هم بهتره.فقط ضعفش در کامل نبودن خروجی Pre Amp ش هست که دو جفته
هیچکدام از این امپلیفایرها توانائی درایو کردن کامل لیمیتد رو ندارن.لیمیتد رو باید تا 200 وات RMS بهش ورودی بدید.البته لیمیتد های اورجینال
در مورد اتصال درایورها به آمپلیفایرها ،استاندارد میگه به هر کانال یک اسپیکر با توان نامی قابل درایو کردن آمپلیفایر و امپدانس مشخص که اغلب 4 یا 2 اهمی هستند.
برای ساب ووفرها نیز اگر آمپلیفایر مونو باشه یه تک کانل میشه ولی اگر دو یا چهار کانال بود،دو کانال رو با هم بریج میکنند و یه تک کانال خروجی بدست آمده رو به ساب ووفر ورودی میدهند.
از طرف معدود افرادی رو هم دیدم که روی یه آمپلیفایر دو کانال دو جفت درایور نصب کرده اند.البته باید درایورها 4 اهمی باشند.
به این صورت که روی هر کانال یک جفت درایور رو موازی بسته و روی لود 2 اهمی آمپلیفایر بسته و از حد اکثر توان آمپلیفایر بهره برده اند.
ارزونترین آمپ جی وی سی 8004 هست حدود 450 تومن.
سلام
آمپ 4 کانالی که رو بریج 400 وات بتونه به 3013 بده هم سخت گیر میاد هم اگه گیر بیاد ارزون نیست
بنظر من یا دو تا دو کانال قوی بگیر یا ساب رو ضعیف تر انتخاب کن یا از ترکیب مونو و دو کانال استفاده کن
پیشنهاد حمید جان 8004 برای کواک ها خیلی خوبه، اما حالت برجش تنها 240 وات قدرت داره بنظرم مناسب 3013 نیست
3013 حداقل یه آمپ دو کانال مثل 5500T نیاز داره
Last edited by shadows_funeral; 11-10-2013 at 06:01. دليل: بی ربط به موضوع
دوست عزیز بنده 718 خریدم مثه ... پشیمونم واقعا تو صدای بلند سر درد میشی بش شلوغه ... الانم منتظر بودجم که بفروشم 609 بخرم .. یه ماه پیش خریدم 270
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)