تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1285 از 1635 اولاول ... 285785118512351275128112821283128412851286128712881289129513351385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,841 به 12,850 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوباره سلام. ممنون که هیچ کس جواب منو نمیده یا اگه میده یه نفر اونم ناقص جواب میده. من میخام حدودا 1.400 هزینه کنم. علاقم هم به عکاسی ماکرو و طبیعت و خیات وحش هست. به عکاسی هم علاقه ی زیادی دارم. به نظرتون چی بخرم؟
    نیمه حرفه ای؟ مثل fuji x-s1
    حرفه ای بگیرم پول لنزشو دیگه ندارم. نظرتون در مورد nex5n چیه؟ خواهشا همه ی اونایی که با این دوربینا هم کار کردن جواب بدن. ممنون
    با توجه به اینکه خودتون میگین پول لنز رو ندارین پس بیخیال DSLR بشین و یدونه SLR Like بگیرین
    Nex دوربین های خوبی هستن اما گستره نیاز شما رو تامین نمیکنه و باز بحث لنز پیش میاد
    برای شما دوربین های سوپرزوم گزینه های مناسبی هستن مثل فوجی که اشاره کردین

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان عزیز خسته نباشید

راستی میشه بگید Morrorless چیه؟
    دوربین‌های بدون آینه با قابلیت تعویض لنز Mirrorless interchangeable-lens camera یا به اختصار MILC ، گروه جدیدی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های عکاسی هستند که به تازگی وارد عرصه تجهیزات عکاسی شده‌اند و جایگاه رو به پیشرفتی در بین دوربین‌های موجود پیدا کرده‌اند.

این دوربین‌ها از لحاظ تقسیم‌ بندی بین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها و دوربینهای کامپکت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قرار می‌گیرند. دو مشخصه مهم آن‌ها عدم وجود آینه و امکان تعویض لنز است. معمولاً (و نه همیشه) اندازه سنسور آن‌ها بزرگ‌ تر از دوربین‌های Compact و گاهی اوقات مشابه سنسور دوربینهای DSLR غیر فول‌ فریم است.

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کسی نمیتونه کمکی بکنه؟
    شما میتونی هر دوربینی که دوست داری رو تهیه کنی و بعد براش کاور غواصی بگیری
    ضمنا اول از وجود کاور برای دوربین مطمئن شو

البته اگه نخوای زیاد هزینه کنی فعلا Panasonic Lumix TS3 (DMC-FT3) با تحمل عمق 12 متر و ضربه تا 2 متر بهترین کامپکت ضد آبه
    Last edited by payma; 28-05-2012 at 01:18.

5. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوباره سلام. ممنون که هیچ کس جواب منو نمیده یا اگه میده یه نفر اونم ناقص جواب میده. من میخام حدودا 1.400 هزینه کنم. علاقم هم به عکاسی ماکرو و طبیعت و خیات وحش هست. به عکاسی هم علاقه ی زیادی دارم. به نظرتون چی بخرم؟
    نیمه حرفه ای؟ مثل fuji x-s1
    حرفه ای بگیرم پول لنزشو دیگه ندارم. نظرتون در مورد nex5n چیه؟ خواهشا همه ی اونایی که با این دوربینا هم کار کردن جواب بدن. ممنون
    سلام : دوست عزیز اگر کیفیت عکس برای شما مهمه دنبال دوربین کامپکت نرو . fuji x-s1 با وجود سنسور 2/3 اینچی و بدنه بزرگ 1 کیلویی یک کامپکت بحساب میاد و کیفیت عکس و فیلم انچنانی هم نداره با این قیمت بالا. سونی nex5n یکی از اخرین مدلهای سونی هست با نمایشگر touchscreen و سنسور APSC (اندازه DSLR) با لنز کیت 18-55 و البته کیفیت عکس و فیلم عالی ولی لنزهای دیگر این دوربین هم کمیابندو هم گران . قیمت این دوربین حدود 700 دلار هست نمیدونم در بازار داخلی چنده ؟باز هم میگم اگر کیفیت مهمه باید حرفه ای بگیری .کنون 550D یا 600D با قیمت حدود 1 تا 1300 گزینه های خوبی هستند که بعدا میشه برای اونها لنز با قیمت مناسب تهیه کنید . البته در یک سایت دیدم 600D رو بادو لنز 18-55 و55-250 زده 1600 که 200 -300 تومن با اون فوجی تفاوت داره ولی از نظر کیفیت عکس اصلا قابل مقایسه نیستند.اگر هم که کیفیت عکس چندان مهم نیست این فوجی x-s1 فعلا بهترین سوپر زوم ولی با این قیمت باید حسابی در مورد خریدش فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید . موفق باشید
    Last edited by s.hossein45; 28-05-2012 at 06:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان عزیز خسته نباشید
    من یه دوربین خیلی خوب میخوام تا 600 - 700 تومن برای عکسهای عالی با آب و رنگ خیلی خوب که اکثرا در سفر استفاده کنم.
    اورژانسی لازمش ندارم، یعنی اگه بدونم یه محصولی در صف تولید هست که ارزش انتظار داره و تکنولوژی به روز داره (مثلا سه بعدی، GPS و ...) میتونم منتظر بمونم.
    G12 از Canon رقیب خوبی نداره؟ به نظر من ظاهرش خیلی بی کلاسه و احساس میکنم امکانات به روز نداره.
    راستی میشه بگید Morrorless چیه؟
    شما حتما یه نگاهی به دوربین های mirrorless بنداز. من خودم چند روز پیش یه nex-c3 سونی خریدم. با لنز 18-55. واقعا از خریدم راضیم. کیفیت عکس مشابه dslr. چون که سنسورش دقیقا اندازه سنسور دوربینای حرفه ایه APS-C . لنز هم بهش میخوره که به G12 فکر نکنم بخوره. قیافشم خیلی خوشگله یرعکس g12 که یکم احمقه. کیفیت عکسش فوق العاده اس. مخصوصا تو شب. بد نیست یه نگاه بهش بنداری. من خریدم 760 تومن

Last edited by teenager227; 28-05-2012 at 08:12.

8. 3 کاربر از teenager227 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام ودرود

یه دوربین :

عکاسی و فیلمبرداری

کیفیت خوب (پیکسل خوب)

زوم بالا

عکاسی بهتر و تصویربردای هم خوب باشه

حدود 300 تومن

لنزش بیرون نزنه ............

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

D800 یا Mark III

یک دوراهی ...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

D800 یا Mark III

یک دوراهی ...
    برای حرفه ای ها DSLR توی این دو تا برند خلاصه میشه
    انتخاب بین این دو خیلی سخته باید شما اول مشخص کنی قراره تو چه ژانری استفاده کنی
    چون انتخاب فقط به تعدد لنزها وابستس
    از قیمت هاشونم که انشالا خبر دارین!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما حتما یه نگاهی به دوربین های mirrorless بنداز. من خودم چند روز پیش یه nex-c3 سونی خریدم. با لنز 18-55. واقعا از خریدم راضیم. کیفیت عکس مشابه dslr. چون که سنسورش دقیقا اندازه سنسور دوربینای حرفه ایه APS-C . لنز هم بهش میخوره که به G12 فکر نکنم بخوره. قیافشم خیلی خوشگله یرعکس g12 که یکم احمقه. کیفیت عکسش فوق العاده اس. مخصوصا تو شب. بد نیست یه نگاه بهش بنداری. من خریدم 760 تومن
    خیلی ممنون دوست عزیز. مبارک باشه.
    با این حساب nex 5 خیلی باید گرونتر باشه. از برندهای دیگه چیزی دیگه ای داریم؟
    میشه از دید خودتون مزایا و معایبشو بدونم. (رویو های سایتها با نظر شخص متفاوته بعضا)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز. مبارک باشه.
    با این حساب nex 5 خیلی باید گرونتر باشه. از برندهای دیگه چیزی دیگه ای داریم؟
    میشه از دید خودتون مزایا و معایبشو بدونم. (رویو های سایتها با نظر شخص متفاوته بعضا)
    راستشمن قبلش میخواستم یا canon sx40 hs بگیرم یا panasonic fz150. میدونستم هرکدوم از اینارو بگیرم بعدش پشیمون میشم. اما الان از خرید nex-c3 پشیمون نیستم. تنها فرقش با nex 5 اینه که اون full hd فیلم میگیره اما این hd هستش. واسم زیاد مهم نبود چون دارم دوربین عکاسی میگیرم نه فیلم برداری.در ضمن خودم هم یه هندی کم دارم
    رزولوشنش 16 megapixel هستش. بخاطر سایز بزرگ سنسورش اصلا نویز نداره. تو شب تا iso 3200 تقریبا نویز نداره. 6400 و 12600 نویز بیشتر میشه
    از کیفیتش هرچی بگم کم گفتم چون واقعا یه dslr فقط میتونه همچین عکسی بندازه. عکساشو به هرکی نشون میدم تعجب میکنه که این دوربین میتونه همچین عکسایی بندازه. تو جعبش هم یه فلش external هست که رو دوربین نصب میشه. اما من تاحالا ازش استفاده نکردم چون تو شب هم عین روز عکس مینداره.
    از برندای دیگه panasonic و olympus و samsung هستن . ولی من کل جمهوری رو گشتم نتونستم پیدا کنم. برتری این سونیه به اونا اینه که سایز سنسور این بزرگتره از اونا که باعث میشه کیفیت عکسش بالاتر باشه.
    بازم اگه سوالی هست من در خدمتم.

14. این کاربر از teenager227 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •