استقلال تهران 3-0 پیام مشهد
وقت شرکت در پیش بینی تموم شد..
یه خورده دیر رسیدم
آقا، من که نیستم خودتون 30 دقیقه قبل اعلام کنید دیگه..
وحید، پیش بینیت رو ثبت میکنیم، ولی دفعه ی بعد زودتر پیش بینی کن.. (البته مقصر خود من بودم)
به امید برد استقلال
فعلاً تا بعد بازی...
مجبوریم ثبت کنیم دیگه![]()
نیمه ی اول استقلال 2 پیام 0
گزارشگر مزخرف..........
یه افساید اشتباه گرفته شد.
بیشتر از این هم میتونستیم بزنیم.
آقا تورو خدا یکی بگه این گزارشگرهای عتیقه رو از کجا میازن واسه بازی های استقلال ؟ اون از بازی قبلی اینم از این... استقلال چپ و راست حمله میکنه آخرشم یه گل میزنه برگشته میگه ولی بدون اغراق میگم حق پیام نبود که گل بخوره... تماشاگرا یه ریز دارن تشویق میکنن میگه استقلال طوری بازی میکنه که تماشاگراش تشویق نمیکنن .. دقیقا اینو که گفت بک گراند صداش ، صدای استقلال سرور پرسپولیس میومد.... در ضمن کار کارشناسی هم میکنه مثل علیفرد ... بابا یکی زنگ بزنه به صدا و سیما بگه آهنگ کلاه قرمزی بزاره رو بازی بهتره تا اینکه اینا گزارش کنن....
راستی باز هم آفسایدهای اشتباه برای استقلال... کی این افتضاح میخواد درست بشه ؟ تو هر بازی چند موقعیت 100% استقلال رو آفساید میگیرن. لامصب اینقدرم تابلو آفساید میگیرن که یه حرکت آهسته نشون میده کاملا معلومه آفساید نبوده. فدراسیون این کمک داورها رو جمع کنه یه کلاس توجیهی آفساید براشون بزاره که بابا آفساید یعنی این نه اونی که شما میگیرید... البته اینا در بهترین حالته که اینا همش اشتباه داوری باشه چه بسا .... راستی اسکوربورد درست شد ؟
پیام رو مثل داماش باید بترکونه.
مجیدی بیاد تو بازی موقعیتا بیشتر میشه.
جانواریو مثل همیشه عالی بود.
استقلال 2 - 0 پیام
سیاوش اکبرپور '39 , '44
این جانواریو دیگه چه بازیکنیه.. روی پاس گل دوم، فوق العاده بود..
ایشاا.. که پیش بینی من درست از آب در میاد![]()
من دوست ارم برهانی تو این بازی گل بزنه تا برسه به فضلی یا جلو بزنه.
کمک داور خیلی مزخرف بود.
احتمالاً نه، چون اگه درست شده بود، روی گل آخری که آرش زد و تابلو بود که آفساید نبوده، صدای تماشاچیا در میومد..راستی اسکوربورد درست شد ؟
اینا فیلمشونه، اسکوربورد درسته، نمیتونن صحنه آهسته ها رو نشون ندن واسه تماشاچیا، میگن خرابه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)