فک کنم همه جا برای اینترنت ۳۰ روز در نظر میگیرن یهنی باید ۲۹ باشه تاریخ انقضای سرویس
فک کنم همه جا برای اینترنت ۳۰ روز در نظر میگیرن یهنی باید ۲۹ باشه تاریخ انقضای سرویس
خب ببنید من دقیقا فیش ایمیلیشو دارم 29 پول از کارت من کم شده
اگه همه جا براش شما که اینطور میگید باشه30 روزه باشه 29 اسفند 30 روز بعدش میشه29 فروردین!یعنی من باید تا 11:59 دیقه شب 29 فروردین من سرویس داشته باشم اما اینطور نیست
این یعنی که سرویس 29 روزه انگاری فعال شده دقیقا عین تعداد روز اسفند ماه رو حساب کرده!
شاتل وقتی تاریخ اتمام سرویس رو میگ دقیقا تا فردای اونروز نیست!یعنی اگ به فرض گفته 28 ام تموم میشه روز 27 ام ساعت 11:59 دیقه که رد میشه روز بعدش یعنی 28 ام میشه تو بسته ها بسته سرویس جدید میاد از حجم اون کم میشه بعضا شانسی ساعت 2 شب روز 28 ام یا 6 صبح روز 28 سرویس قطع میشع یعنی کل روز کامل 28 ام سرویس نداری! ک بخوای اونو حساب کنی!
بعدشم اینا اصلا تعداد روز رو نمیگن حساب نمیکنن فقط میگن سرویس یک ماهه کافیه بری توسایتش یا تو پنل درخواست ها تغیر سرویس رو ببینی سورت و دسته بندی سرویساش نوشته سرویس 1 ماه 3 ماه 6 ماه 12 ماه تو صفحه اصلیشم گفتن یه ماهه ما 29 روز داریم 30 روز داریم 31 روزم داریم!
ی روز یا دوروز برا من مسله نیست برا هیچ کسم نیست شاید باشه ولی برا اکثریت نیست اما دزدی اشتباه زشته چون دزدی توهین به هر ادمیه
این شرکت همون تعداد اسم اس رو از 200 تومن برده کرده 500 تومن! جالبیش اینجاس که اسفند اصلا اس ام اسی از شاتلم نیومد قبلا میومد ک سرویست تموم شده فلان حجم هست مرکزتون مشکل داره و ..
قبلا نت قطع میشد میگفت خارج از شبکس ببخشید اون رو هم گش اد کردن نمیفرستن
حیف ک فقط دست بال ادم بستس و این شرکتها از قانون جنگل علیه ادمها سو استفاده میکنند
دوست عزیز ; شاتل چیش درسته تا تاریخ ش درست باشه ؟
از اون موقع ی که 100 گیگ حجم رو رایگان دادن به کاربران ، نرم افزار کنترل مدیریتی حجم شون قاتی کرده کلا ..
من از سایت های دانلود ایرانی که باید نیم بها حساب میکرد دانلود میکنم تماما ، اینترنت بین الملل حساب میکنه ، اون روز دقیقا 45 دقیقه با پشیبانی فنی و فروش شون صحبت کردم تا قانع شون کنم که مشکل داره
تازه در اخرین جواب م چی بهم گفتن ؟ ان شالله بعد عید درست ش میکنیم/
خب اون حجم ی که از من کسر شد ، به من برمیگرده ؟ خدا داند ..
اگر م دیدید از شما بیشتر کسر میکنه حجم ترافیکی یا بین المللی حساب میکنه اگر از سایت های نیم بها استفاده میکنید حتما سامانه 195 شکایت تون رو ثبت کنید من ثبت کردم این جواب رو به من فرستادن ..
![]()
من گوفتم قبلا هم حجم دزدی رو من دیدم حتی تو صد گیگ من 7 گیگ اضافه داشتم دو گیگ دانلود از شاتلند کردم
7 گیگ استفاده کرد بخاطر همین گفتم از نرم افزار فلان استفاده کنید حجم رو چک کونید
شاتلم به فاک رفت ... خلاصه
کسی 500 گیگ رو گرفته ارزش داره بگیرم؟
سرعتش کند نیست؟
یا خدا 500 گیگ باز چیه![]()
دوستان وضعیت شاتل تو گیمینگ چطوره تو تهران؟ تو نت سنج شاتل رتبه اول رو برای گیم داره و پارس انلاینی که من داشتمو تا قبل عید عالی بود ,تو رفته رتبه اخر و شدیدا پکت لاست و تایم اوت دارم... یعنی یه جورایی میشه به این نت سنج اعتماد کرد
شاتل شبا پینگ بالاتر میره؟ یا ثابته؟ میخوام عوض کنم حالا یا شاتل میگیرم یا اگه مخابرات VDSL بده میرم مخابرات
والا شاتل دامبولک بازی در میاورد تا قبل عید
یعنی بهمن اسفند تا اخرای ماه پینگ پرش داشت پکت لاست داشت
الان وضعیتش خیلی با ثبات تر شده شما صبر کن ببین بعد امروز فردا که بسته رایگان 100 گیگی تموم شد چطوریه شاید برگشت به همون حالت اول
بازم همون وضعیت رو دارید یا نه اگر بازم همون وضعیت بود شاتل الان بهتر شده حداقل برا من
از ی طرفم سرویس خوبی رو داره یه ساله میده
ن 500 گیگ حجم برا خرید گذاشته 50 تومن مفته!
گفتم کسی خریده ببینه سرعتش چطوریه؟
من خریدم فعلا داره از بسته اصلیم چون زمانش کمتره استفاده میکنه
هرچند باید زمان خریدش از زمان استفاده باشه ولی شاتل مفت خورد از امروز بسته رو زده فعال کرده!
سلام
وضعیت شاتل الان چطوره؟ افت سرعت داره؟
های وب دارم خیلی افتضاح شده، حتی امروز که دیگه اون 100 گیگ هم تموم شده فرقی نکرده.
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
در اغاز ترکوندن بسته 500 گیگی
دوستان 16 مگی بخرید ک تا فردا وقت دارید حیفهمن با هشت مگ دارم میترکوندم هاردو به مودم وصل کردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)