ایا 3g با 4g از نظر پینگ و کیفیت و سرعت وبگردی با هم فرق داره؟
من فقط از 3g ایرانسل استفاده کردم بعضی موقعها خیلی پینگ و صفحه باز کردن بد میشه
اگه 4g بگیرم فرقی میکنه یا کلا یکیه؟
ایا 3g با 4g از نظر پینگ و کیفیت و سرعت وبگردی با هم فرق داره؟
من فقط از 3g ایرانسل استفاده کردم بعضی موقعها خیلی پینگ و صفحه باز کردن بد میشه
اگه 4g بگیرم فرقی میکنه یا کلا یکیه؟
اگر سیگنال 4 جیت خوب باشه پینگ و وب گردیش قطعا بهتره.
کلا تری جی نوسان خیلی زیادی داره
درود
چند وقت پیش من یه بحثی رو شروع کردم، بابت اینکه ما چند تا ADSL رو با هم ترکیب کنیم تا سرعت اینترنت مون بیشتر شه،که به نتیجه نرسید.
الان یه مطلبی رو پیدا کردم که باز هم مطمئن نیستم.کارشناسان محترم لطفاً کارشناسی کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا هم میتونید برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 03-05-2015 at 18:55.
من با 700 تماس گرفتم گفت اگه سه ماهه بگیری حجمت اضافه میشه ولی زمانت از روزی که بسته جدید میگیری تا 3 ماه بعد برات فعال میشه (زمان بسته قبل میسوزه )
من از روش سوم دارم استفاده میکنم کارم راه افتاده بدک نیست البته بعضی وقتها هم بگیر نگیر داره دو تا خط را براحتی جواب میده اما با 3 یا بیشتر درست کار نمیکنه اون دو روش اول را تا الان جای ندیده بودم اونهم حتما امتحان میکنم
Last edited by naasr; 03-05-2015 at 19:47.
ما قبلاً روی روش سوم خیلی بحث کردیم، و در آخر به این نتیجه رسیدیم که فقط موقع دانلود فایلی با دانلود منیجر کارایی داره.
و سرعت وبگردی رو زیاد نمیکنه.
XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 03-05-2015 at 21:29.
برای وبگردی خیلی کم تاثیر داره بستگی به مرورگر هم داره من حدود 3 ماهی هست که از این روش دارم استفاده میکنم قبلش هم لودبالانسر داشتم که فروختم اونهم تاثیرش در حد استفاده از دانلود منجر بود برای وبگردی و دیدن ویدیو انلاین تاثیری نداشت
اون 3 تا مستطیل بالا که آنتن های btsهستند و اون گرده هم مایکروویو هست برای ارتباط با یک btsدیگه. شاید rru های 3g نداشته. و کلا bts 2g بوده.
برنامهConnectify برای ادغام چند خط اسطورس من نسخه قانونیشو خریدم اینقدر امکاناتش زیاده که دستتون رو تو همه چیز باز میذاره میتونید تو تنظیماتش هر برنامه یا مرورگری رو به یه خط اختصاص بدید یا کلا یکی کنید هیچ مشکلی بابت تعداد خطها نداره همه رو بدون اینکه سرعت پایین بیاد ادغام میکنه البته تنظیماتش فقط تو نسخه قانونی قابل در دسترسه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)