دوستان این 5 مگ 24 ماهه که توی پنل هست برای کاربران خانگی هم هست؟ دانلود شبانه هم داره؟ اگه داره سرعتش چنده؟
راستی چرا طرح 2 مگ یکساله 96 گیگ کمپین با غیر کمپین 50 هزار تومن فرق دارند؟ کمپین 50 هزار تومن کمتره و مالیاتش هم کمتره!!!!
دوستان این 5 مگ 24 ماهه که توی پنل هست برای کاربران خانگی هم هست؟ دانلود شبانه هم داره؟ اگه داره سرعتش چنده؟
راستی چرا طرح 2 مگ یکساله 96 گیگ کمپین با غیر کمپین 50 هزار تومن فرق دارند؟ کمپین 50 هزار تومن کمتره و مالیاتش هم کمتره!!!!
Last edited by alexdelpiero1989; 05-11-2014 at 08:11.
این اُپراتورهای 2020 معلوم نیست با خودشون چند چندن. نه جواب سوال رو درست میدن، نه اطلاعات کافی دارن.
یکی به ما بگه این سرویس های 6 ماهه کمپین پاییزه، شبانه رایگان دارن یا نه؟
و همینطور سرویس های 6 ماهه قدیمی (3 روز دیگه دوره 6 ماهه فعلیم که شبانه رایگان هم داشت تموم میشه)
خیر دوست عزیز . فقط و فقط قرارداد های یک سال به بالا .
بله هست که البته می تونید برید مخابرات منطقه تون یک ساله قرارداد ببندین یا اینکه صبر کنید تا طرح 5 مگ یک ساله تو پنل براتون فعال بشه . متاسفانه 10 مگ شبانه رایگان نداره .
هر چی پول بیشتر بدی بیشتر آش می خوری !
سرعت هم از 580 تا 650 متغییره .
موفق باشید . . .
در ضمن قرار بود TP-Link چهار پورت بدن که متاسفانه مودم مثلا هدیه به مشترکین ; Zyxel می باشد .
سیم کارت اعتباری هدیه هم به کاربر تعلق می گیره که زمان تحویلش معلوم نیست و یه عمر طول میکشه .
10 مگ که اصلا تو پنل وجود نداره
نوشته شده توسط evil_hackerz2000
لطفا با 2020 وقتتونو تلف نکنید چون شما با افرادی کاملا بی خبر از دنیا و بسیار بی گناه و نادان سر و کله می زنید .
سرعت 10 مگ فقط برای اماکن تجاری می باشد که البته با کمی پارتی و دارا بون یک جواز کسب می تونید برا خودتون فعالش کنید .
نه شبانه رایگان داره و نه به صرفه هست و سرعتشم تفاوت چندانی با 5 مگ نداره پس به صرفه نیست و نخواهد بود و فقط به جهت پردازش فعالیت های سازمانی و تجاری می باشد .
بله از تو پنل قابل مشاهده نیست و باید حتما حضوری صورت بگیره .
دارید میگید ..مودم زایکسل چهار پورت مودم ضعیفیه ؟ نزنید این حرف رو ...من خودم اینترنت یه ساله گرفتم دارم از مودم استفاده میکنم که کاملا راضیم ازش ..
چند سوال
1- اگه از داخل پنل قسمت انتخاب مرحله ای کسی سرویس "اینترنت کمپین پاییز93- 60G-2M- پیش پرداخت- 12ماه- مازندران- مودم" رو بخره، مودم رو از کجا باید بگیره؟
2- با توجه به اینکه الان مقدار downstream روی 3296 kbps هست، اگه 5مگ بگیریم،این مقدار داون استریم، اتوماتیک افزایش پیدا میکنه؟ و اگه بخوایم از یه خط تلفن دیگه با یوزر و پس 5مگ وصل شیم سرعتش چطور خواهد بود؟
=============
جشنواره پاییزی اینترنت پرسرعت آشنای اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: جشنواره
Last edited by j-f; 05-11-2014 at 18:41.
با این حساب 1 ساله ها شبانه رایگان دارند؟؟؟؟
بر اساس این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قراردادهای 6 ماهه هم شبانه رایگان دارن اما مودم رایگان یا 3 گیگ حجم ماهانه رایگان ندارن و باید کل مبلغ رو ابتدا پرداخت کنید و امکان قسط بندی نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)