تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1284 از 2605 اولاول ... 28478411841234127412801281128212831284128512861287128812941334138417842284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,831 به 12,840 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

دوستان کسی مشکل قطع شدن پشت سر هم نداره؟ واسه من 3 روزه هی قطع و وصل میشه.
    مخابرات مالک اشتر

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان این تعرفه های تابستونه خیلی خوبه. من نمیدونستم مخابرات شبانه رایگان داره.
    فکر میکنم 1 مگ 5 گیگش مناسب باشه نه؟
    کسی این طرح ها رو استفاده کرده؟ شبانه هاش رو استفاده کرده چطوریاس؟ واقعا سرعت دو برابره ؟ ( یعنی واسه یک مگ سرعت دانلود 256 هست؟)

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستان این تعرفه های تابستونه خیلی خوبه. من نمیدونستم مخابرات شبانه رایگان داره.
    فکر میکنم 1 مگ 5 گیگش مناسب باشه نه؟
    کسی این طرح ها رو استفاده کرده؟ شبانه هاش رو استفاده کرده چطوریاس؟ واقعا سرعت دو برابره ؟ ( یعنی واسه یک مگ سرعت دانلود 256 هست؟)
    مناسب نیست ، حجم خوریش خیلی بالاس
    شبانه نداره بعضی مراکز مخابراتی هست بعضی ندارند ، سرعت دوبرابر هم نیست ، مثلا سرعت 2 مگ 31 تومن هست رو 27 تومن میده اونجوری میگه دو برابر

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

برای دومین شب تو این هفته اس که داره بازی در میاره ،پریشب که ملی شده بود الانم قطع کامل با gprsاومدم
    گندت بزنن مخابرات(بقول مرحوم نوذری در برنامه صبح جمع باشما گندت بزنن زر گنده!!!!!!!!!!!!!!)

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مخابرات تهران سرویس های 5و10مگش دانلود شبانه داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان کلی جواب میدم امروز رفتم آشنای اول اونجا دوستم کار می کنه هر چی سوال هست با هم جواب میدم

منظور از سرعت دو برابر این نیست که 2مگ بگیری 4 مگ بدن یعنی وقتی 2 مگ می گیری پول 1 مگ رو پرداخت می کنی

شبانه فعال هست برای کمپین تابستان در پنل نشون میده حجم دانلود ولی از حجم اولیه کم نمی شه

10 و 5 مگ شبانه نداره برای شرکت های تجاری هست کلی مدارک می خواد کد اقتصادی معرفی نامه روزنامه رسمی و...

قرار چند مدت دیگه به یوزر های 5 مگ هم بدن ولی باز اون هم شبانه نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کلی جواب میدم امروز رفتم آشنای اول اونجا دوستم کار می کنه هر چی سوال هست با هم جواب میدم

منظور از سرعت دو برابر این نیست که 2مگ بگیری 4 مگ بدن یعنی وقتی 2 مگ می گیری پول 1 مگ رو پرداخت می کنی

شبانه فعال هست برای کمپین تابستان در پنل نشون میده حجم دانلود ولی از حجم اولیه کم نمی شه

10 و 5 مگ شبانه نداره برای شرکت های تجاری هست کلی مدارک می خواد کد اقتصادی معرفی نامه روزنامه رسمی و...

اقا میشه اینو بیشتر توضیح بدین من که متوجه نشدم

Sent from my iPad using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اقا میشه اینو بیشتر توضیح بدین من که متوجه نشدم

ببنید در مخابرات یک حجم اولیه هست برای هر سرویس شما مثلا 2 مگ با 8 گیگ گرفتید بعد این 8 گیگ باید هزینه پرداخت کنید

حالا شبانه به این صورت هست دانلود حجم شبانه شما جزو اون 8 گیگ اولیه حساب نمی شه دانلود در ساعت 1 تا 7 ثبت می شه ولی محسابه نمی شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببنید در مخابرات یک حجم اولیه هست برای هر سرویس شما مثلا 2 مگ با 8 گیگ گرفتید بعد این 8 گیگ باید هزینه پرداخت کنید

حالا شبانه به این صورت هست دانلود حجم شبانه شما جزو اون 8 گیگ اولیه حساب نمی شه دانلود در ساعت 1 تا 7 ثبت می شه ولی محسابه نمی شه
    برای بنده که تو صورتحساب چک کردم از ۸ گیگ کم کرده من اصلا تو طول روز مودم خاموش کردم و یکبار از ساعت ۵ صبح روشن کردم تا ۷ صبح که از ۸ گیگم ۱ گیگ کم کرده اما اپلود محاسبه نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزيز مشتركين فعلى هم ميتونن اين طرح بگيرن؟؟؟ سرعت واقعى چى؟؟ تغييرى كرده؟؟؟ از نظر دانلود ميگم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •