تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1284 از 4105 اولاول ... 28478411841234127412801281128212831284128512861287128812941334138417842284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,831 به 12,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

تو آموزشی یه فرمی بهتون میدن که اونو باید پر کنی و بعد از ثبت استعلام میگیرن که واقعا تک پسری.
    بعدش 99 درصد میفتی شهر خودت
    ممنون.پس توی اموزشی اوکی میشه؟

دوست عزیز هرکاری هم میخوای بکنی قبلش باید دفترچه رو کامل کنی و مشخص کنی تو دفترچه که تک پسر هستید و با مدارکش ( تک پسری ) بفرستید ( 10+ )
    آموزشی رو که حتما باید برید چون اصلا هیچی توش تاثیر نداره...به احتمال 80% اگر تایید بشید حتما شهر خودتون خدمت می کنید.
    تحصیلات شما چیه؟
    خیلی هم به ارگان خدمتی شما بستگی داره , ولی تا اواسط آموزشی شما هیچی از محل خدمت شما مشخص نیست.چون محل خدمت شما در ماه دوم آموزشی شما طبق اعلام نیاز سراسری ستاد کل که برای ارگانهای نظامیه مشخص میشه.اونوقت هست که تک پسری شما کاربردداره...ولی فعلا برای مدارک خدمتت اقدام کن.ایشااله که حله

مثلا چیا بفرستم؟ کپی شناسنامه خودم و بابام؟
    لیسانس عمران دارم
    پس شما هم میگی اختمالا توی اموزشی اوکی میشه؟

سلام الس

خوبی ؟

مشتی مارو سرکار گذاشتی ؟ من فکر کردم دفترچه فرستادی .

سریع بفرست اول اسفند اعزام شی ، هر چی زودتر بری بهتره و اینکه این ور سال بری باز بهترتره

فکر کنم تک پسر ها اگه پدرشون بالای 60 باشه ، معافن .

این موردو چند وقت پیش شنیدم نمیدونم درسته یا نه ( دوستان صحت و سُقمش رو بگن )
    میگفتن اگه تک پسر باشی و 3 تا خواهر داشته باشی ، معاف میشی .

ببین اگه جزء اینها باشی که نونت تو روغنه .

موفق باشید .
    مخلصم مستر
    والا هفته قبل یه اتفاقاتی افتاد ک بیخیال شدم.شاید اینجا بعدا پرسیدم تا ببینم کسی تجربه داره کمکم کنه یا نه

رفیقم 15.9 دفترچه فرستاد و 21.9 درخواست تعجیل داد و 1.10 اعزام شد
    فکر کنم تا 15.11 وقت دارم تا 1.12 اغزام بشم

اره قبلا بود ولی حالا شده سن پدر 67 سال!

خدا به خیر کنه

2. 2 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hellpatrol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خاطرات شاهکاره من از خدمت ( عین حقیقته دوستان تک تک کلماتم )

قبل اعزام :

من مهر 85 میخواستم برای معافیت چاقی و لاغری اقدام کنم که دقیقا 2 هفته قبل از اینکه کاراشو بخوام شروع کنم قانون رو برداشتن ( مهر 85 )
    بعدش گفتم برم خدمت من که نه پارتی دارم و نه شانس...هر چی می رفتم میدون سپاه میگفتن شما تو نوبتید.گفتم این دیگه چه صیغه ایه؟؟؟ چون اونموقع هر کی با پای خودش میومد همونجا برگه اعزامشو میزاشتن زیر بغلش.هی گفتن صبر کن ( اینم شانس منی که میخواستم زودتر برم کلکشو بکنم ) تا اینکه نزدیک 6 ماه گذشت تا 25 فروردین 86 خودم رفتم میدون سپاه گفتم ما رو نمودین ,خبری نشد ؟ این صحنه هیجوقت یادم نمیره...کادریه که قرار بود جواب منو بده گفت این خله,,, گفت کی دوست داری بری خدمت,منم واسه اینکه فقط کارم انجام بشه زودتر همینجوری پروندم اردیبهشت ( 25 فروردین بود ) یارو به خنده ای کرد برگرو داد دستم , گفت به سلامت.گفت یا خیلی مردی یا یه چیزیت میشه.من برگرو نگاه کردم دیدم زده همون 1 اردیبهشت ( کپ کردم )-----6 روز دیگه
    رفتم آموزشی و برگشنم و تو مرخصیه بین آموزشی و معرفی به یگانم بودنم که تازه از نظام وظیفه مدارک اعزامم اومد در خونه..اینجا رو شانس آوردم آموزشیمو همون پادگانی که بودم زده بودن.
    اینم از مشمولی که زودتر از مدارکش رفت خدمت.
    تازه شبی که قرار بود صبحش خودمو به اتوبوسی که می بردمون به پادگان با دوستام کلی فیلم داشتم ( من نزدیک 10 تا از بر و بچسی که قرار بود با هم همون پادگان باشیم رو قبل از آموزشیمم پیدا کردم و با هم رفیق شدیم تو همون میدون سپاه و هنوزم دارمشون - بهترین دوستای زندگیم )
    100 بار دیگم بپرسن ازم , میگم بازم حاضرم اگه همون بچه های آموزشیم باشن همین هفته دیگه هر جای ایران بگن,بریم آموزشی.اصلا عشق خدمت و سربازی رو ندارم و نه وقت اضافی دارم ولی عشق و حالی که تو آموزشی با اون بچه های گل کردیم قسم میخورم تا آخر عمر تو ایران اینقدر با لذت انجام نمیدم.ناجا هم بودم.منظورم از همه حرفا این بود که آموزشی رو برای خودمون کاملا راحت کرده بودیم.با تنبلی و در رفتن اشتباه نگیرید, تازه همه جا هم بودیم ( ولی نشون دادن داریم تا نشون دادن ) جوری شده بود که روز ترخیصمون ادای تک تک مربی ها مون رو جلوی خودشون در میاوردیم ( لحن حرف زدنشون و کاراشون ) جوری شده بود اونا هم ناراحت بودن ما خل و چلا داریم میریم ( به خدا قسم حقیقته و فیلم هندی هم نیست )
    من گروهان ایثار - گردان امام حسین - پادگان مالک اشتر اراک بودم.شاید باور این براتون سخت باشه که بعد از تموم شدن خدمتمون با چند تا از دوستام باز هم با چند تا جعبه شرینی رفتیم پادگان به مربیامون سر زدیم.می دونم احدی اینکار نمی کرد و تا کارتش بیاد زمین و زمانو یادش میره , منم همینم ولی خوبی و خاطره خوب هیچوقت یادم نمیره.همش این بود که همش به خودتون بستگی داره,همش
    Last edited by hellpatrol; 29-12-2012 at 23:01.

4. 5 کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.پس توی اموزشی اوکی میشه؟

مثلا چیا بفرستم؟ کپی شناسنامه خودم و بابام؟
    لیسانس عمران دارم
    پس شما هم میگی اختمالا توی اموزشی اوکی میشه؟

مخلصم مستر
    والا هفته قبل یه اتفاقاتی افتاد ک بیخیال شدم.شاید اینجا بعدا پرسیدم تا ببینم کسی تجربه داره کمکم کنه یا نه

رفیقم 15.9 دفترچه فرستاد و 21.9 درخواست تعجیل داد و 1.10 اعزام شد
    فکر کنم تا 15.11 وقت دارم تا 1.12 اغزام بشم

اره قبلا بود ولی حالا شده سن پدر 67 سال!

خدا به خیر کنه

دقیقا تو دفترچه نوشته چی میخواد...بله دوست عزیز تو پادگان باز هم ( روزی اولی که اونجا میرید فرمها رو پر میکنید و حتما مدارک لازمشو همراه داشته باشید , قید کنید که تک پسر هستید ) از شما پرسیده میشه.تو پر کردن اون فرم خیلی دقت کنید.چون همون فرم مدرک اصلی شماست و فرستاده میشه به ستاد کل.نگران مدرک هم نباشید چون اگه قرار باشه شهر خودتون بیفتید اصلا ربطی به مدرک نداره.فقط پرسیدم ببینم تحصیلات دانشگاهی دارید یا نه , چون تو این یه مورد هم خیلی مهمه.

6. 2 کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از مهمترین کارهایی که میشه انجام داد که احساس راحتی و آرامش کرد تو آموزشی ,پیدا کردن سریع دوسته.چجوری؟ همون صبح روزی که تو نظام وظیفتون کد تقسیم آموزشیتون معلوم میشه , بگردید کسایی که هم کد شما هستند پیدا کنید و با هاشون آشنا بشید.و به عنوان مشورت و اینکه روزه اعرام با هم باشید شماره همدیگرو بگیرید.با هم در تماس باشید.مثلا ما چون خودمون بیشتر از 10 نفر بودیم خودمون اتوبوس گرفتیم واسه رفتن به پادگان.اگه با هم باشید اونها هم احساس میکنند که تنها نیستند و تنهاتون نمیزارن....خیلی نکته ساده ایی ولی بهترین راهه ممکنه.فقط فکر کنید لحظه ایی که می رسید صبح به اون زودی پادگان دیگه تنها نیستید ( حسه خوبی نیست؟؟؟ - با دوستانی هستید که چند روز با همید ) دیگه بقیش حله...قول میدم

8. 4 کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AMIR_TRUCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یکی از مهمترین کارهایی که میشه انجام داد که احساس راحتی و آرامش کرد تو آموزشی ,پیدا کردن سریع دوسته.چجوری؟ همون صبح روزی که تو نظام وظیفتون کد تقسیم آموزشیتون معلوم میشه , بگردید کسایی که هم کد شما هستند پیدا کنید و با هاشون آشنا بشید.و به عنوان مشورت و اینکه روزه اعرام با هم باشید شماره همدیگرو بگیرید.با هم در تماس باشید.مثلا ما چون خودمون بیشتر از 10 نفر بودیم خودمون اتوبوس گرفتیم واسه رفتن به پادگان.اگه با هم باشید اونها هم احساس میکنند که تنها نیستند و تنهاتون نمیزارن....خیلی نکته ساده ایی ولی بهترین راهه ممکنه.فقط فکر کنید لحظه ایی که می رسید صبح به اون زودی پادگان دیگه تنها نیستید ( حسه خوبی نیست؟؟؟ - با دوستانی هستید که چند روز با همید ) دیگه بقیش حله...قول میدم
    منم با نظر این دوستمون موافق ما تو همین قهوه خونه ای که میریم من 5 تا دوست پیدا کردم که همشون 04 بیرجند و تو یه تاریخ میریم و شماره همشون رو هم دارم اینجوری با دوست برین روحیه دارین و میگین میخندین میرین واصلا نمیفهمین کی رسیدین پادگان

10. 2 کاربر از AMIR_TRUCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AMIR_TRUCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان منم تک پسرم افتادم نزاجا 04 بیرجند میتونم امیدی داشته باشم که تهران یگانم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا یه سوال ..با چی سنی بری خدمت بهتره ...

من الان خودم متولد 66 هستم هنوز یه ترم دیگه دارم تا کارشناسی حسابداری رو بگیرم ..خیلی خیلی هم از خدمت فراری هستم ..اصلا حوصله خاطره ساختن و دوست جم کردن ندارم ..چون واقعا سر درس خوندن تنبلی کردم و نه از کار خبری هست نه از زندگی ...تا نری خدمت و کارت نگیری کسی هم داخل آدم حسابت نمیکنه ...از همین الان در به در دنبال امریه میگردم ..با توجه به رشتم که حسابداری هست ایا امریه گیر میاد ...اصلا امریه به درد بخور هست ... فواید امریه چیه ؟؟؟

چجوری باید دنبال امریه بگردم ..حتما باید اشنا داشته باشم ...؟؟ خداییش اگر برم خدمت که مردم از سرما ... ای داد ...

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصلا ما تو این فروم خودمون هم چندتا دوست و رفیق قبل اعزام پیدا کردیم و با این امید رفتیم که تنها نباشیم
    شما هم همینکارو بکنین ، سعی کنین تک و تنها پا نشین برین پادگان اونم تو این روزهای سرد دلگیر
    یکی از فلسفه های خدمت هم جا انداختن فرهنگ زندگی اجتماعی هست که به نظرم خوبه از همون روزهای اول استارتش رو بزنید

14. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه سوال ..با چی سنی بری خدمت بهتره ...

من الان خودم متولد 66 هستم هنوز یه ترم دیگه دارم تا کارشناسی حسابداری رو بگیرم ..خیلی خیلی هم از خدمت فراری هستم ..اصلا حوصله خاطره ساختن و دوست جم کردن ندارم ..چون واقعا سر درس خوندن تنبلی کردم و نه از کار خبری هست نه از زندگی ...تا نری خدمت و کارت نگیری کسی هم داخل آدم حسابت نمیکنه ...از همین الان در به در دنبال امریه میگردم ..با توجه به رشتم که حسابداری هست ایا امریه گیر میاد ...اصلا امریه به درد بخور هست ... فواید امریه چیه ؟؟؟

چجوری باید دنبال امریه بگردم ..حتما باید اشنا داشته باشم ...؟؟ خداییش اگر برم خدمت که مردم از سرما ... ای داد ...
    آخه دوست عزیز کاملا به روحیه شما بستگی داره تا بشه گفت چه سنی!!! من که اینو نمیدونم.ولی دوستانی که با مدرک دکتری میرن خدمت از بقیه دوستان بیشتر براشون سخته.هر چه زودتر بری بهتره.شک نکن.حتما با لیسانس برو خدمت ( حتی به نظر م اگه میتونی و میخوای ادامه تحصیل هم بدی بعدا , با لیسانست برو چون شاید بعدا همین حس و حال یه ذره ای هم که واسه سربازی داری تو فوق نداشته باشی ) بعدش ادامه بده.مثل من...از من میشنوی سخت نگیر به خودت.به خدا اونجا جهنم میشه واستا.میدونم زوره,باید رفت.ولی فکر کن در عین حال میتونی واسه خودت بکنیش هتل.باور کن میشه.سختش نکن واسه خودت.بازم میگم.

بازم میگم اول برو سراغ کارای عادیه اعزامت....تا نصف آموزشیت نگذره معلوم نمیشه و تو فرم اولی که روز اول تو پادگان علایقتو مینویسی ( باور کنید این فرم مهمه و بهش نگاه می کنند - چون از خود پادگان فرستاده میشه و ارزش داره تا چیزایی که تو فرمهای اعزامتون خودتون تو خونه می نویسید ) مشخص میشه که چه کاره اید.1-2 ساله واقعا به چیزی که هستید خیلی بیشتر دقت میشه.نگران نباش
    Last edited by hellpatrol; 30-12-2012 at 01:29.

16. 3 کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان منم تک پسرم افتادم نزاجا 04 بیرجند میتونم امیدی داشته باشم که تهران یگانم؟
    اگه تحصیلات دانشگاهی داری و چون تک پسری,خیلی احتمالش زیاده .شاید %80 از بیرجند بیفتی تهران واسه خدمت( حالا هر حالته دیگه ای هم ) .بعدشم دوست عزیز آموزشیت ربطی اصلا به خدمتت نداره.ممکنه اون سره ایران باشی ,آموزشی بیفتی این سره ایران - آموزشی کاملا بحثش جداس.اصلا نگران نباش.فقط باید تمومش کنی.یگانی که تو رو واسه خدمت پذیرش میکنه کاری نداره کجا آموزش دیدی.اعلام نیاز میده به ستاد کل , اونم برحسب همون فرم کذایی که پر کردی دادی دستشون میگن همچین سربازی هست.تهران همیشه خدا کلی سریاز میخواد , اگه شما هم تهرانی هستید ( محل سکونت - محل تولد ملاک نیست ) همون %80 , حله

18. این کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •