تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1284 از 1746 اولاول ... 284784118412341274128012811282128312841285128612871288129413341384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,831 به 12,840 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

جا داره یادی بکنم از گفته هام که C9 مثل M5 قدیم Epic Fail می شه می ره

gg c9 ، به آخرین تیم اه NA LCS باخت

پروفشنال reza_kinglord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خوزستان ( دزفول )

پيش فرض

دوستان من 2 شب به بع بازی میکنم. ولی چون کسی رو نمیبینم همش aram می رم. کسی اون موقع بازی می کنه عایا؟

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سر دقیقه ی 11 شروع میشه DC برای بقیه اینجوری نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من که اکانت خریدم و Patch 4.8 Wow رو سفارش دادم و میرم wow بازی کنم ، لول خیلی مسخره هست . اول اینکه Denay اصلا نداره و الانم که تازه فاتحه اشون زدن خوندن.
    فاتحه WoW از همون اول خونده شده بوده! مگر اینکه بری این سرور های مجانی 99% باگ
    بلیزارد که رفتی میفهمی وقتی یه BG خواستی بری که توش 80 تا بازیکن هستن یا دیگه حداقل 20 تا بازیکن، شروع که شد یهو می بینی همه دارن تردمیل می زنن جلوت بعد چند ثانیه هم میری تو صفحه لاگین بازی اونوقت میگی بابا 100 رحمت به LoL حداقل اگه نت خراب نبود می شد بازی کرد!
    چند لحظه DC شدن توی LoL ممکنه باعث باخت تیم نشه و از ادامه بازی هم لذت ببری اما در 80% موارد توی WoW حتی 1 ثانیه Lag شدن = مردن و خرد شدن اعصاب! ما تا چند ماه پیش یه گیلد کلا ایرانی بودیم، 10 نفر همه ایرانی، از 50 تا Wipe سر یه Boss جدید میتونم بگم 40 تاش به خاطر DC و Lag شدن بازیکنا بود. نه میتونستیم خارجی بیاریم چون با 2 دی سی شدن جلوشون دیگه نمیان و Ignore می کنن، نه می تونستیم با همون شرایط بازی کنیم چون فقط اعصاب خرد می کرد و هیچ پیشرفتی نداشتیم.
    تو 5 تا گیلد ایرانی مختلف بودم و هیچ کدومش به جایی نرسید.

داره خودمونی میشه last slayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تو قلب مشهد!!! فرامرز

پيش فرض

سر دقیقه ی 11 شروع میشه DC برای بقیه اینجوری نیست؟
    من دیروز بازی کردم صبح دو دست فقط یکی دقیقه 22 یکی دقیقه ی 29 دیسی شد دیگه از اون بازی به بعد دیسی نداشتم
    صبانت 2گیگ مشهد

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فاتحه WoW از همون اول خونده شده بوده! مگر اینکه بری این سرور های مجانی 99% باگ
    بلیزارد که رفتی میفهمی وقتی یه BG خواستی بری که توش 80 تا بازیکن هستن یا دیگه حداقل 20 تا بازیکن، شروع که شد یهو می بینی همه دارن تردمیل می زنن جلوت بعد چند ثانیه هم میری تو صفحه لاگین بازی اونوقت میگی بابا 100 رحمت به LoL حداقل اگه نت خراب نبود می شد بازی کرد!
    چند لحظه DC شدن توی LoL ممکنه باعث باخت تیم نشه و از ادامه بازی هم لذت ببری اما در 80% موارد توی WoW حتی 1 ثانیه Lag شدن = مردن و خرد شدن اعصاب! ما تا چند ماه پیش یه گیلد کلا ایرانی بودیم، 10 نفر همه ایرانی، از 50 تا Wipe سر یه Boss جدید میتونم بگم 40 تاش به خاطر DC و Lag شدن بازیکنا بود. نه میتونستیم خارجی بیاریم چون با 2 دی سی شدن جلوشون دیگه نمیان و Ignore می کنن، نه می تونستیم با همون شرایط بازی کنیم چون فقط اعصاب خرد می کرد و هیچ پیشرفتی نداشتیم.
    تو 5 تا گیلد ایرانی مختلف بودم و هیچ کدومش به جایی نرسید.
    بله کاملا
    تو اون PVP اگر پینگ بلنگ کل کار تیم تموم تا همین 2 سال پیش خودم تو بلیزاد بازی میکردم کوئیست که واقعا ادم که قسمت بخواد کامل کنه پیر میشه
    اکثر پیچ که این اخری داد اصلا نامید کننده بود بیشتر صدا پلیر ها و فن خودش در اورد
    دیگه بلیزارد تدارک برای یه MMORPG جدید داره میبین
    بعد چیزی که هست با این وضعیت نت که هر دقیقه بدتر میشه شاید این بازی یا اصلا پروتکل TCP همین بلا سرش بیارن ....
    فعلا من شدیدا منتظر Heroes Of The Storm بیاد ببنیم چی میشه ..... جدیدا Black Desert خبر رسیده اینم تو سبک MMORPG یه حرف داره ....
    در کل به نظرم MMORPG وقت تلف کردن ته چیزی نداره پوچ

داره خودمونی میشه v.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند وقتی هست که این انجمن رو دنبال میکنم.
    راستش برام تو لول یه مشکل پیش اومده و چتم اصلا باز نمیشه و تو قسمت انتخاب چمپین هم باز نمیتونم حرف بزنم ولی تو بازی میتونم حرف بزنم و آخر بازی هم که بازی تموم شده (تو اون قسمتی که میتونی هونور بدی) بازم نمی تونم چت کنم لیست دوستامم بسته شده و حتی دوستمم که میاد تو بازی منم که تو بازی باشم منو نمی بینه.
    تورو خدا کمک کنید این قضیه خیلی رفته تو اعصابم.
    خسته نباشید
    Last edited by v.mohammad; 29-06-2014 at 14:10.

داره خودمونی میشه last slayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تو قلب مشهد!!! فرامرز

پيش فرض

دوستان کسی آدرس بدونه شیلتر لولکینگ رو داره ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند وقتی هست که این انجمن رو دنبال میکنم.
    راستش برام تو لول یه مشکل پیش اومده و چتم اصلا باز نمیشه و تو قسمت انتخاب چمپین هم باز نمیتونم حرف بزنم ولی تو بازی میتونم حرف بزنم و آخر بازی هم که بازی تموم شده (تو اون قسمتی که میتونی هونور بدی) بازم نمی تونم چت کنم لیست دوستامم بسته شده و حتی دوستمم که میاد تو بازی منم که تو بازی باشم منو نمی بینه.
    تورو خدا کمک کنید این قضیه خیلی رفته تو اعصابم.
    خسته نباشید
    چجوری کار نمی کنه؟ یعنی پیغام میدی و نمیرسه به دوستات یا اینکه کلا وصل نمیشه و reconnect to chat میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •