عجب آدميه!!خیلی لطف میکنی...هنوز 5 دقیقه نشده دوباره اتک زد و پس اوتم کرد...![]()
نمي تونم تنهايي پاس اوتش كنم!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
عجب آدميه!!خیلی لطف میکنی...هنوز 5 دقیقه نشده دوباره اتک زد و پس اوتم کرد...![]()
نمي تونم تنهايي پاس اوتش كنم!!
حاجی باشه فردا منم میام کمکت
غروب از پاس اوت در میام
باز برید ریپورت ملت رو بدید
یکروز نیومدم دیدید وضع چطور بود
حالا بگزریم
اقا یکی توی ورلد 6 به من حمله کرد با مشخصات زیر:
لول :59
لول دوئل : 81
کلاس: دوئلر
ولی من با این که گردنبند دوئلم رو در آوردم و برای یک کار دیگه رو پوشیده بودم ازش با 545 hp بردم ولی اون 212 تا زد.
باورم نمیشهالکی الکی 216 تجربه گرفتم
من خودم مشغول پاره کردن هستم تا تجربه از کار بگیرم این اینجوری به من حال داد![]()
دوستان من تازه کارم / ..... در کدوم ورلد باشم بهتره ؟
اول سلامدوستان من تازه کارم / ..... در کدوم ورلد باشم بهتره ؟
دوم که خوش اومدی
من آرش 15 ساله از مازندران هستم اینم آی دی من هست: jojok_sagsbil
ما الان بیشتر توی ورلد 9 هستیم.
و یوزر اصلی من توی بازی jojok و توی ای انجمن ir-dgm(مرحوم) هست
امری بود من و بچه ها در خدمتیم
ببین اگه می خواهی لول آپ کنی مثل خودم که الان لول 54 هستم 2 راه داری 1 ) لباسای ست کارا را بخری که یک عکس گذاشته بودم که با خریدن هر ست برای اون کار می تونی لیبور زیادش را از اون لباسا در بیاری و در عین حال اسکیلات را بزاری برای دوئل ولی لول تو خیلی پایینه و باید حتما ستینگ تراپ کار کنی
2 ) اصلا بی خیال لباس بشی همه اسکیلات را هم بزاری به ستینگ تراپ که در اون موقع بعد اینکه لول آپ شدی مشکل پول خواهی داشت تا اونا را برگردونی
دوئل کردن از یک جهت خوبه که می تونی به راحتی تجربه به دست بیاری ولی یک مشکلی داره که با بالا رفتم لول دوئل تجربه کمتری به دست می یاری و مجبوری به لول بالایی ها آتاک بدی که اونم احتمال برنده شدنش خیلی کمه
من خودم تا زمانیکه لول دوئلم 20 تا بالاتر از لول خودم شد دوئل کردم بعدش رفتم به دنبال لول آپ کردن الان اگه می خواهی لول آپ کنی بیا به همون شهری که من هستم این شهر را فقط برای کسانی ساختم که می خواهند فقط لول آپ کنند چون هم نزدیک فورتمونه و می تونی با 6 ساعت خوابیدن 100 انرژی بگیری دوما مشکل دوئل اینا نداری چون اگه به کسی اتاک ندیدی کسی به تو اتاک نمی دهاگه می خواهی یک تلگرام به ویتامین بفرست اینوایتت کنم
من که الان اونقدر پول ندارم که بخوام ست لباس و ازاین چیزا بخرم...حالا میگی همه ی اسکیلامو بزارم روی ستینگ تراپ؟کارای ستینگ تراپ زیاد پول خوبی نمیدن...مسئله ای هم که هست همون طور که گفتی پول زیادی برای بر گردوندن اسکیل ها لازمه...بهتر نیست که هر دو راه رو برم؟...یعنی هم اسکیل دوئل بگیرم هم ستیینگ تراپ به علاوه ی لباس؟!
هم خدا رو می خواهی و هم خرما رو !!!!!!!!!!!!
پس یک کاری کن حداقل ست هانتینگ را فقط بخر بقیه اش را بزار بمونه برای اون موقع که پول داشتی از اون شهرم در بیا بیا به همین شهر من در اینجا هم نباید اصلا آتاک بدی با خیال راحت بشین کارات را بکن
اولین کارت خرید اون ست لباس برای هانتیگ هست البته اونایی را که من گفتم چون اون ست ها بیشتر از ست ایندیان می دهد البته یک مشکلی هم هست ببین می تونی اون لباسا را استفاده کنی یعنی لول لباسا بهت می رسه یا نه ؟
بعدش که اون لباسا را خریدی دیگه ستینگ تراپ نزار اسکیلات را بزار برای دوئل و شروع کن برای لول آپ کردن و افزایش پولت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)