تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1284 از 1903 اولاول ... 2847841184123412741280128112821283128412851286128712881294133413841784 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,831 به 12,840 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

خیلی لطف میکنی...هنوز 5 دقیقه نشده دوباره اتک زد و پس اوتم کرد...
    عجب آدميه!!
    نمي تونم تنهايي پاس اوتش كنم!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

حاجی باشه فردا منم میام کمکت

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

حاجی باشه فردا منم میام کمکت
    كارت درسته!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

غروب از پاس اوت در میام

آخر فروم باز Soldier Pose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هر جا که آزاد باشم

پيش فرض

باز برید ریپورت ملت رو بدید
    یکروز نیومدم دیدید وضع چطور بود
    حالا بگزریم
    اقا یکی توی ورلد 6 به من حمله کرد با مشخصات زیر:
    لول :59
    لول دوئل : 81
    کلاس: دوئلر
    ولی من با این که گردنبند دوئلم رو در آوردم و برای یک کار دیگه رو پوشیده بودم ازش با 545 hp بردم ولی اون 212 تا زد.

باورم نمیشه الکی الکی 216 تجربه گرفتم
    من خودم مشغول پاره کردن هستم تا تجربه از کار بگیرم این اینجوری به من حال داد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان من تازه کارم / ..... در کدوم ورلد باشم بهتره ؟

آخر فروم باز Soldier Pose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هر جا که آزاد باشم

پيش فرض

دوستان من تازه کارم / ..... در کدوم ورلد باشم بهتره ؟
    اول سلام
    دوم که خوش اومدی
    من آرش 15 ساله از مازندران هستم اینم آی دی من هست: jojok_sagsbil
    ما الان بیشتر توی ورلد 9 هستیم.
    و یوزر اصلی من توی بازی jojok و توی ای انجمن ir-dgm(مرحوم) هست

امری بود من و بچه ها در خدمتیم

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این یارو gasp13 هم ول کن نیست.هنوز داره اتاک میزنه...من نمیدونم چرا موتیویشنش رو واسه 20 تا تجربه حروم میکنه..
    من که فعلا بیخیال دوئل شدم تا یه دو سه روز دیگه هم از شهر خارج میشم تا با کار کردن لول اپ شم...
    راستی سعید جان یه نگاه به این پستم بزن ببین برنامه ای که می خوام برم خوبه یا راه بهتری هست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین اگه می خواهی لول آپ کنی مثل خودم که الان لول 54 هستم 2 راه داری 1 ) لباسای ست کارا را بخری که یک عکس گذاشته بودم که با خریدن هر ست برای اون کار می تونی لیبور زیادش را از اون لباسا در بیاری و در عین حال اسکیلات را بزاری برای دوئل ولی لول تو خیلی پایینه و باید حتما ستینگ تراپ کار کنی
    2 ) اصلا بی خیال لباس بشی همه اسکیلات را هم بزاری به ستینگ تراپ که در اون موقع بعد اینکه لول آپ شدی مشکل پول خواهی داشت تا اونا را برگردونی
    دوئل کردن از یک جهت خوبه که می تونی به راحتی تجربه به دست بیاری ولی یک مشکلی داره که با بالا رفتم لول دوئل تجربه کمتری به دست می یاری و مجبوری به لول بالایی ها آتاک بدی که اونم احتمال برنده شدنش خیلی کمه
    من خودم تا زمانیکه لول دوئلم 20 تا بالاتر از لول خودم شد دوئل کردم بعدش رفتم به دنبال لول آپ کردن الان اگه می خواهی لول آپ کنی بیا به همون شهری که من هستم این شهر را فقط برای کسانی ساختم که می خواهند فقط لول آپ کنند چون هم نزدیک فورتمونه و می تونی با 6 ساعت خوابیدن 100 انرژی بگیری دوما مشکل دوئل اینا نداری چون اگه به کسی اتاک ندیدی کسی به تو اتاک نمی ده اگه می خواهی یک تلگرام به ویتامین بفرست اینوایتت کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ببین اگه می خواهی لول آپ کنی مثل خودم که الان لول 54 هستم 2 راه داری 1 ) لباسای ست کارا را بخری که یک عکس گذاشته بودم که با خریدن هر ست برای اون کار می تونی لیبور زیادش را از اون لباسا در بیاری و در عین حال اسکیلات را بزاری برای دوئل ولی لول تو خیلی پایینه و باید حتما ستینگ تراپ کار کنی
    2 ) اصلا بی خیال لباس بشی همه اسکیلات را هم بزاری به ستینگ تراپ که در اون موقع بعد اینکه لول آپ شدی مشکل پول خواهی داشت تا اونا را برگردونی
    دوئل کردن از یک جهت خوبه که می تونی به راحتی تجربه به دست بیاری ولی یک مشکلی داره که با بالا رفتم لول دوئل تجربه کمتری به دست می یاری و مجبوری به لول بالایی ها آتاک بدی که اونم احتمال برنده شدنش خیلی کمه
    من خودم تا زمانیکه لول دوئلم 20 تا بالاتر از لول خودم شد دوئل کردم بعدش رفتم به دنبال لول آپ کردن الان اگه می خواهی لول آپ کنی بیا به همون شهری که من هستم این شهر را فقط برای کسانی ساختم که می خواهند فقط لول آپ کنند چون هم نزدیک فورتمونه و می تونی با 6 ساعت خوابیدن 100 انرژی بگیری دوما مشکل دوئل اینا نداری چون اگه به کسی اتاک ندیدی کسی به تو اتاک نمی ده اگه می خواهی یک تلگرام به ویتامین بفرست اینوایتت کنم
    من که الان اونقدر پول ندارم که بخوام ست لباس و ازاین چیزا بخرم...حالا میگی همه ی اسکیلامو بزارم روی ستینگ تراپ؟کارای ستینگ تراپ زیاد پول خوبی نمیدن...مسئله ای هم که هست همون طور که گفتی پول زیادی برای بر گردوندن اسکیل ها لازمه...بهتر نیست که هر دو راه رو برم؟...یعنی هم اسکیل دوئل بگیرم هم ستیینگ تراپ به علاوه ی لباس؟!

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

هم خدا رو می خواهی و هم خرما رو !!!!!!!!!!!!
    پس یک کاری کن حداقل ست هانتینگ را فقط بخر بقیه اش را بزار بمونه برای اون موقع که پول داشتی از اون شهرم در بیا بیا به همین شهر من در اینجا هم نباید اصلا آتاک بدی با خیال راحت بشین کارات را بکن
    اولین کارت خرید اون ست لباس برای هانتیگ هست البته اونایی را که من گفتم چون اون ست ها بیشتر از ست ایندیان می دهد البته یک مشکلی هم هست ببین می تونی اون لباسا را استفاده کنی یعنی لول لباسا بهت می رسه یا نه ؟
    بعدش که اون لباسا را خریدی دیگه ستینگ تراپ نزار اسکیلات را بزار برای دوئل و شروع کن برای لول آپ کردن و افزایش پولت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •