نوسان خیلی زیاده خیلی . بین 20 و 40
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نوسان خیلی زیاده خیلی . بین 20 و 40
سرعت دانلود 512 نامحدود شده 25 30چه وضعشه آخه
دقیقا مال منم همینطوری بود تا می اومدی یه فایل دانلود کنی 2 ساعت طول میکشید
واخ واخ
تست سرویس 2 مگ صبانت در روز
مانطور که میبینید سرعت روزانه و پینگ واقعا عالی هستش و هیچ حرفی توش نیست !
اما !!!!!!!!!!!
سرعت دانلود شبانه اش واقعا مزخرف هستش و در ساعت شبانه نهایت حجمی که بتونه دانلود کنه با سلام و صلوات 2.5 گیگ هستش !!!!!!! و متاسفانه پشتیبانی زیر بار نمیره و بهش می گم اقا اگر سرویس من که 2 مگ هستش رو حتی شیر بین 8 نفر ( که قانونش این هستش ) هم بکنید باید تو ساعت رایگان من حداقل 5 گیگ بر دارم اما زیر بار نمیره و میگه شبانه رو با 25 نفر شیر می کنیم![]()
اینم چند تا تست با سرور های خارجی
بازم میگم اگر صبا نت سرعت دانلود شبانه اش مثل روز بود !!!!!!! و با همون سرعت میشد دانلود کرد یا حداقل با همون سرعت قانونی خودش که میشه 5 گیگ بر داشت بود واقعا عالی میشد و واقعا ارزش داشت به مدت طولانی موند روش ولی وقتی نهایت بتونی 2.5 گیگ برداری . به نظرم ارزش نداره ! چون الان سرویس توربو مخابرات شما عزیزان داره شبی 5.5 گیگ بر میداره اونم با سرعت 512 !
حالا جالب اینجاست با سرویس 128 نامحدود مکس نت من تو یک شبانه روز 3.5 گیگ بر میداشتمو خودتون بهتر میدونید که هدف کسی که سرویس محدود می خره صرفا دانلود شبانه با سرعت بالا هستش و پینگ خوب !
جالبه نمیدونستم که سرویس توربو سرعتش تا 350 بازه!!!
الان داره با 320 دانلود میکنه یعنی با این سرعت شبی حدود 7 گیگ دانلود میکنه!!!!![]()
مثل اینکه مخابرات تغیر تحول اساسی شده یا پهنای باند جدید خریده !!! یا برای من اتفاقی افتاده !! من سرعتم تا 3 مگ کامل باز شده![]()
والا سرعت من که افتضاح هست !
شبا واقعا داغون میشه نه سایتها درست حسابی باز میشن نه میشه درست و حسابی دانلود کرد !
فعلا که 4-5 روزه دارم از توربو مخابرات استفاده میکنم و هیچ خیری ندیدم ! صد رحمت به همارا !
مال من برعکس شماست!!!
دیشب از ساعت 4 داشت با سرعت 320 دانلود میکرد(تا ساعت 4 از یه سرور مزخرف دانلود میکرد)
البته دان استریم من پایین هست و حتی اگه وضعیت خوب باشه بازم به این سرعت نمیتونم برسم میتونم ؟ به خاطر نویز میترسم بگم بالا ببرن .
اگه شبا داغون نشه 150-200 رو میده یا حداقل مثل همارا 100 تا میده ولی تو این چند روز شبا (از 12 به بعد ) دچار مشکل شده ! از سرور اپلود باز (پریمیوم) با نوسان25-30-40-50 دانلود میکنه . وبگردی هم افتضاح میشه .
راستی دان استریم من مدام تغییر میکنه ! یه بار 2048 هست یه بار 1970 هست یه بار 1555 هست و ... الان 1551 هست !!!
راستی این عکسی که گذاشتی از سایت همارا هست ؟ میشه لینکش رو بدی ؟
سوال قبلی من هم بیجواب موند شماها راحت میتونید از تورنت دانلود کنید ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)