ترافیک که هیچی نامحدودم فقط با توجه به این که شما مشترکشون بودی بین طلایی با برنزی فرقی نیست دیگه؟ولی همه isp ها یه مشکلی دارن نمیشه واقعاً گفت یکی از همه بهتره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ترافیک که هیچی نامحدودم فقط با توجه به این که شما مشترکشون بودی بین طلایی با برنزی فرقی نیست دیگه؟ولی همه isp ها یه مشکلی دارن نمیشه واقعاً گفت یکی از همه بهتره
Last edited by navid.zz68; 07-07-2013 at 23:54.
اين قانون جديد واسه همه isp هاست ؟ يا فقط آسياتك سرعتش افتضاح شده؟؟ با اين قانون كه آسياتك مشترياشو از دست ميده
2 مگ محدود سرعت روی 50 !!!!
این فقط واسه من اینطوریه ؟![]()
بچه ها امشب فلکه بازه و دارم با حداکثر سرعت دانلود می کنم
بچه ها من که 1 مگ گرفتم سرعتم باید چقدر باشه تو حد مطلوبش؟
مخابرات که اصلا اینترنت ش اینترنت با ثباتی نیست، یا قطع ه یا سرعت در حد نابوده یا پشتیبانی جواب نمیده. کلا از لحاظ ثبات در حد صفر هست. این isp هایی که 2 مگ نامحدود واقعی که بالای 300 هزار تومان قیمت ش هست ارائه میدن مثل پارس آنلاین و های وب و ... یا صبا نت که برای 2 مگ محدود با ترافیک 100 گیگ در ماه میاد 280 هزار تومن ماهی میگیره، از یه ثبات نسبی برخوردار هستن.
آسیاتک هم همونطور که در پست قبلی گفتم چون 2 مگ نامحدود ش اصولا 1 مگ نامحدود هست داره این قیمت رو میگیره و الا اونم مثل isp های دیگه قیمت های بالاتری میزاشت روی 2 مگ نامحدود . . .
خدارو شکر کن) امشب دو مگ من سرعتش از 10 ک بالاتر نمیره...
به عنوان کسی که 256 نامحدود و یک مگ محدود مخابراتو داشته باید بگم اولا ثبات آسیاتک بیشتره، دوما پینگش تایم اوت خیلی کمتره!
اما مخابرات با اینکه پینگش تایم اوت داره اما وضع بازی آنلاینش خیلی بهتره! و اینکه یک مگ محدودش شبا با سرعت 256 دانلود میکرد( الان با 128 دان میکنه اما 2 مگ محدود همینه)
دوستان اگر پینگ و سرعت های سرویس های محدود رو بزاریم کنار ایا سرویس های 512 و 1 مگ نامحدودش ارزش داره ؟؟
کسی داره یه نظری بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)