آره دوست عزیزخیلی خوبه. کدوم مراکز؟ 5 ام هست؟
مرکز 5 هم هست.
اینقدر از این اینترنت عذاب کشیدیم که خودمون تو فکر آوردن آی اس پی افتادیم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره دوست عزیزخیلی خوبه. کدوم مراکز؟ 5 ام هست؟
مرکز 5 هم هست.
اینقدر از این اینترنت عذاب کشیدیم که خودمون تو فکر آوردن آی اس پی افتادیم![]()
دقیقا .....خو دوست من اگه 4 مگ باشه سرعت حدود 500 میشه البته فکر کنم به اسم 128 باشه.
rate خطتت رو اونقده بالا می بندی ، مشکل برای کاربرهات بوجود میادا
لینک adsl بارها و بارها قطع می شه اونوقت
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم![]()
درود.
دوستان من وقتی میخوام از صفحه امور مشترکین از امکان برقراری موقت سرویس استفاده کنم، نمیشه؛ یعنی گزینش غیر فعاله، همه گزینه ها به غیر از ثبت نام غیر فعالن، (ترافیک محدود استفاده میکنم)
یه سوال دیگه: اگه ترافیک رو اینترنتی شارژ کنیم، همون موقع شارژ میشه؟ یا باید زنگ بزنیم اندیشه بگیم شارژ کردیم ، شما اینترنت رو وصل کن!!!!!
شما رشتي بودي؟
مرسي از كمكت براي خريد لپ تاپ.
اول شمارتو انتخاب كن بعد كه انتخاب كردي بايد بقيه گزينه ها بيان
نخير فقط كافيه مودمتو خاموش روشن كني
نيازي به تماس به انديشه نيست
در جواب شما عرض کنم که احتیاجی نیست زنگ بزنید ( خود به خود تمدید میشه ) ولی یک توصیه دارم . اونم بزارید برای روز آخر
من هم درست مشکل همین دوستمون رو موقع شارژ داشتم. اصلا گزینه ای ندیدم که با فعال کردن اون ، شارژی رو انجام میدم از زمانی شروع کنه که اعتبار فعلیم تموم بشه.!
شما به عکس زیر توجه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با توجه به مواردی که در کادر های قرمز مشخص شده ( و احتساب بر اینکه این شارژ رو از پایان همین دوره ، یعنی اتمام 6 روز ،حساب می کنه ) اقدام به شارژ کردم. بازم تاکید می کنم اصلا گزینه ای در مراحل قبل نبود تا با زدن و فعال کردن اون شارژ رو سریعا فعال نکنه
به عکسی که همین الان گرفتم ( از مراحل قبلش ) توجه کنید. اون روز هم دقیقا همین نوشته اونجا بود با تاریخ 16 خرداد 91 .!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم که سمت چپ تصویر اول که نوشته ( با انجام درست عملیات بانکی ، شارژ شما در لحظه تمدید میشود ) منظورش اینه که سیستم خودکاره و احتیاجی به تماس و ..... نیست. و منظورش این نیست که همین شارژ در لحظه فعال خواهد شد و اگر هم منظورش این باشه ، پس چرا با نوشته ی کادر قرمز در تصویر 2 ، زمین تا آسمان فرق داره؟؟
![]()
Last edited by TimeWarp; 10-06-2012 at 19:17.
از کوئیک تسک استفاده کردی ؟
خیلی ممون دوستان بابت راهنمایی
TimeWarp عزیز من الآن یه مورد رو هنوز متوجه نشدم؛ من دوره م 3/28 تموم میشه ولی اگه بخوام فردا شارژ کنم ؛ از همین فردا شارژ میشه یا تا 28 باید وایستم؟؟؟( ممنون بابت توضیحاتی که دادی)
در مورد برقراری اتصال موقت هم میدونم از چه راهی باید اینکار رو کرد ولی گزینه مورد نظر واسه من اصلا فعال نیست، روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)