سلام دوستان
یه دوربین دیجیتال میخوام با این امکانات : (لطفا بهترین رو معرفی کنید)
بیشتر عکاسی مد نظر هست (فیلمبرداری کم)
حدود قیمت 300 تومن
در مورد مارکش هم اصلا سر رشته ای ندارم. خیلی ها میگن Nikon یا Canon بخر
ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی
سلام دوستان
یه دوربین دیجیتال میخوام با این امکانات : (لطفا بهترین رو معرفی کنید)
بیشتر عکاسی مد نظر هست (فیلمبرداری کم)
حدود قیمت 300 تومن
در مورد مارکش هم اصلا سر رشته ای ندارم. خیلی ها میگن Nikon یا Canon بخر
ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی
ببینید من تا حدود 350 پول میدم ...
یه چیزی میخوام برای کاربرد خونگی ...
برای یه عکسی یه وقتی چیزی !!
خلاصه کاربرد خونگی باشه !!
از اینا ببینید کدوم بهتره و به ترتیتب لیست کنید برام !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمشون از دیجییی کالا هستن !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میخوای حرفه ای کار کنی باید DSLR بگیری من خودم dslr دارم اولین بار یدونه dslr like دستم گرفتم (ُsx30) واقعا اولش فکر کردم اسباب بازیه!!!
اما از بین اینا G12
کسی نمیتونه کمکی بکنه؟
سلام
من تو گوگل پلاس یه نفر را میشناسم که همه ش عکسهای زیرآبی میگیره. یه خانم بنام Elina Callis.
اگه میشد ازش میپرسیدم. ولی گوگل پلاس همیشه باز نمیشه. با این اینترنت هم نمیشه از چیزشکن استفاده کرد.
دوستان عزیز خسته نباشید
من یه دوربین خیلی خوب میخوام تا 600 - 700 تومن برای عکسهای عالی با آب و رنگ خیلی خوب که اکثرا در سفر استفاده کنم.
اورژانسی لازمش ندارم، یعنی اگه بدونم یه محصولی در صف تولید هست که ارزش انتظار داره و تکنولوژی به روز داره (مثلا سه بعدی، GPS و ...) میتونم منتظر بمونم.
G12 از Canon رقیب خوبی نداره؟ به نظر من ظاهرش خیلی بی کلاسه و احساس میکنم امکانات به روز نداره.
راستی میشه بگید Morrorless چیه؟
Last edited by mehjam; 27-05-2012 at 16:05.
سلام دوستان
تا 500 تومن یه دوربین دیجیتال میخوام بیشتر امکانات عکاسیش برام مهمه فیلمبرداریش در حد متوسط کافیه
برای سفر میخوام واسه عکسهای آتلیه ای و نمایشگاهی ...مارک مورد نظرم کنون هست
اطلاعاتم کامل نیست لطف کنید راهنمایی کنید
دوباره سلام. ممنون که هیچ کس جواب منو نمیده یا اگه میده یه نفر اونم ناقص جواب میده. من میخام حدودا 1.400 هزینه کنم. علاقم هم به عکاسی ماکرو و طبیعت و خیات وحش هست. به عکاسی هم علاقه ی زیادی دارم. به نظرتون چی بخرم؟
نیمه حرفه ای؟ مثل fuji x-s1
حرفه ای بگیرم پول لنزشو دیگه ندارم. نظرتون در مورد nex5n چیه؟ خواهشا همه ی اونایی که با این دوربینا هم کار کردن جواب بدن. ممنون
با سلام
من دنبال دوربینی تا حدود قیمت 500 600 هستم که از نظر عکاسی عالی باشه و کیفیت فیلمبرداریش hd باشه اگه کسی میتونه در این مورد راهنماییم کنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)