وسط لودینگ یمی از مراحل Call of Duty : modern warfare 2 میاد بیرون و این ارور رو میده :
-----------
بازی بدون دی وی دی میاد ها
وسط لودینگ یمی از مراحل Call of Duty : modern warfare 2 میاد بیرون و این ارور رو میده :
-----------
بازی بدون دی وی دی میاد ها
یه پچ مخصوص بیرون پریدن از بازی یا گیر موقع لودینک در یه جای خاص بازی اومده دانلود و در جای گفته شده نصبش کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه جواب نداد بازیت کلا یه ایرادی داره..احتمال داره ناقص باشه!!
سلام به همه دوستان، من Fallout 3 رو روی سیستم نصب کردم، اما دو تا مشکل دارم اولا زبون لانچر بازی روسی هست و وقتی میخوای تنظیمات مربوط به بازی رو از توی لانچر انجام بدی خوب به روسی شدنی نیست، چون بلد نیستم! بعدم بالاترین رزلوشنی که میتونم انتخاب کنم 1400 در 1050 هست که با توجه به سخت افزار سیستمم که توی امضام هم هست رزلوشن پایینی هست. راه حلی برای این قضیه سراغ دارید؟
بازیت خیلی ناجوره. همه اش مشکل از خود بازیه. اگه از یه جای دیگه بگیری درست میشه.
با گارانتی کارت گرافیک تماس بگیرید. هی من همه جا جار میزنم ام اس آی نخرید مگه کسی تو کتش میره
ابته از مانیتور هم میتونه باشه.
سلام
من بازي ALIENS VS PREDATOR رو ديروز از دوستم گرفتم.
بازي 2 نصبس.
وقتي نصب اول تموم مي شه و مي رم سراغ نصب دوم همون اول كار اين ارور رو مي ده.
اگه مي شه راهنمايي كنيين كه بايد چي كار كنم.
اينم عكس اون ارور:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by رضا جنگنده; 23-08-2010 at 13:20.
سلام و تشکر
از دست این ارور راحت شدم
ولی ظاهرا local aria conniction رو نمیتونم فعال کنم و باز هم میپره بیرون
ویندوزم 7 است ، یک ویندوز دیگه دارم xp
در هر دو غیر فعاله و اصلا تو سی دی مین بورد هم پیداش نکردم
الان تو شرکت اینترنت adsl دارم و گزینه ی local aria conniction هم فعاله ولی منزل مشکل دارم
خواهشا کمک کنید ، چون عادت دارم هیچ مشکلی رو روی زمین نذارم
-------------------------------------------------
یعنی چی نمی تونی فعالش کنی؟؟
اصلا هچین گزینه ای تو تنظیمات مربوطه برای فعال کردنش نیست
اول از همه ممکنه قبل از نصب بازی زبان رو اشتباه انتخاب کرده باشی...ولی بازم در این حالت اگه فایلهای محتوی زبانهای مختلف جدا باشند میتونی یه کاریش کنی:
بگرد ببین توی پوشه بازی اگه پوشه ای به نام language وجود داره نام دو تا فایلی که مربوط به نسخه انگلیسی و روسی میشه رو عوض کن....
در مورد رزولوشن هم جایی نشنیدم کسی مشکل شما رو داشته باشه..
شما باید توی seven دقیقا بری توی این قسمت:نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی گزینه local aria conniction راست کلیک و enable_ش کن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته شما قبلش توی bios مادربورت بادی چک کنی که گزینه onboard lan روشن باشه...
بابا شما رو جان عزیزتون سایز عکسها رو درست کنید جون اینترنت ما دیال آپی ها بالا میاد تا عکس باز شه!!!
در مورد اخطار... آیا وقتی این اخطار رو میده نصب بازی هیچی جلو رفته؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)