تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1283 از 1320 اولاول ... 2837831183123312731279128012811282128312841285128612871293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,821 به 12,830 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

حالا شما چرا اینجوری شور میزنی طرف پول داده دانلود کرده نوش جونش... دانلود همه مزخرف و بچگانه هست فقط دانلود شما هوشمندانه و درست هست طرف سریال و جدید اومده دوست داره با کیفیت فول اچ دی دانلودش کنه باید از شما اجازه بگیره
    پول داده دلیل هر کاری بکنه نیست قبلا اینو مطرح کردیم. بزودی اجازه اش را با طرح صیانت تا 5 روز دیگه میگیره تا بفهمه.

2. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

دوستان بسته نامحدود رایتل دیشب 24 ام تموم شد زمانش
    الان رفتم بسته بگیرم دوباره اصلا نبود
    چه کنیم دوستان
    این همراه اول کسی گرفته
    چجوره دوستان ؟

الان چندین صفحه تاپیک رو خوندم همه دارن بحث میکنند
    کسی گزارش دقیقی نداده جدیدا چجور شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پول داده دلیل هر کاری بکنه نیست قبلا اینو مطرح کردیم. بزودی اجازه اش را با طرح صیانت تا 5 روز دیگه میگیره تا بفهمه.
    شما میخوای گیر بدی برو تو پرشین تولز چندتا تایپک هستن چند ترابایتی دانلود میکنن و سفارش دانلود میگیرن به اونها گیر بده نه به سی چهل گیگ دانلود بچه های اینجا

5. 4 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان بسته نامحدود رایتل دیشب 24 ام تموم شد زمانش
    الان رفتم بسته بگیرم دوباره اصلا نبود
    چه کنیم دوستان
    این همراه اول کسی گرفته
    چجوره دوستان ؟

الان چندین صفحه تاپیک رو خوندم همه دارن بحث میکنند
    کسی گزارش دقیقی نداده جدیدا چجور شده
    بسته یکماهه نامحدود صد گیگی داره اما معمولا بعد 50 دانلود سرعت میاد رو هشت مگ بعد صد گیگ هم دیگه کیلوبیتی میشه ببین به کارت میاد

7. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

با نهایت احترامی که برای شما قائلم ، اینکه چه کسی چه محتوایی دانلود میکنه به من و شمای نوعی ربطی نداره ، هر کسی را قبر خودش میزارن عزیز ، به قول حضرت حافظ :

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت - که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
    من اگر نیکم و گر بد ، تو برو خود را باش - هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

به قول حضرت حافظ ، گناه دیگران را برای ما نمی نویسند ، چه نیک باشم چه بد ، عاقبت چیزی را درو میکنیم که قبلا کاشتیم ، اینکه دیگران مثلا فایل مستهجن دانلود کنند گناهش بر گردن شماست ؟
    اگر اینطور باشه تمام چاقوها را باید جمع کنند ، مبادا انسان بی گناهی کشته شود

یه نفر گیم دوست داره ، دانلود میکنه و بازی میکنه ، مشکلش چیه ؟ اتفاقا به نظر من برای اینکه حافظه و ذهن خوبی داشته باشید یا کتاب بخونید یا شطرنج بازی کنید یا گیم !
    یه نفر فیلم و سریال دوست داره ، دانلود و تماشا میکنه ، مشکلش چیه ؟ یه فیلم خوب میتونه خیلی آموزنده و عبرت انگیز باشه ، جنبه های مختلف زندگی را به تصویر بکشه ، مثال خیلی زیاد هست در این مورد

من خودم فیلم و سریال دانلود میکنم ، کیفیت 720P و به نظرم به اندازه کافی کیفیت مناسب هست ، هر فیلمی را هم ببینم همون لحظه دلیت میکنم ، اما نمیتونم به دیگران بگم مثل من رفتار کنید ، یعنی به من ربطی نداره عزیز ، شما میخوای تنهایی دنیا را بهشت کنی ؟!

همه سوار یک کشتی هستیم ، ممکنه من نوعی ساکن موتورخانه کشتی باشم و دیگری ساکن بهترین قسمت VIP ، نهایت یا همه به ساحل میرسیم یا با هم غرق میشیم
    این مملکت نابود شده ، نشستیم در مورد نحوه استفاده از اینترنت بحث میکنیم ؟!

محدود کردن اینترنت یه دلیل اصلی داره ، حاکمیت از آگاهی و اطلاع و دانش ملت خودش در هراس هست ، دوست دارند مثل 50 سال قبل تک منبری باشه ، دلیلش دانلود فلان فایل نیست

تا جهان بود از سر آدم فراز - کس نبود از راز دانش بی نیاز
    مردمان بخرد اندر هر زمان - راز دانش را به هرگونه زبان
    گرد کردند و گرامی داشتند - تا به سنگ اندر همی بنگاشتند
    دانش اندر دل چراغ روشن است - وز همه بد بر تن تو جوشن است

مردمان بخرد = مردمان خردمند - جوشن = زره فولادی ، لباس رزم فولادی

به قول رودکی ، از زمانی که انسان روی زمین زندگی کرد ، بی نیاز از دانش نبود
    مردمان خردمند در هر دوره و عصری که زندگی و به هر زبانی که صحبت میکردند ، دانش را جمع و نگهداری کردند و این قدر برای دانش ارزش قائل بودند که حتی روی سنگ نوشتند ، دانش مثل چراغ روشنیست که انسان را از جهل و تاریکی نجات میده و در برابر بدی های روزگار مثل لباس فولادی از انسان محافظت میکنه

سال ها گفتند رودکی نابینا متولد شده ، اما بعد از شکافتن قبرش توسط روس ها و آزمایشات انجام شده مشخص شد بینایی خودش را در اثر شکنجه و نگه داشتن صورت روی آتش از دست داده
    همون هایی که دشمن دانایی و دانش بودند ، امروز هم هستند در لباس و ظاهر متفاوت
    همون هایی که دشمن دانایی و دانش بودند ، امروز هم هستند با طرح محدودسازی اینترنت
    Last edited by mehr1362; 14-02-2022 at 20:49.

9. 5 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سرعت 40 مگابیت میتونی ساعتی تقریبا 17 گیگ دانلود کنی. بعد شکایتم داری؟! نمیبینی ملت با سرعت 2 مگابیت دانلود میکنن بعد شما با سرعت 40 مگابیت شکایت داری؟ هرچقدر هم خوره دانلود باشی و اصلا آرشیویست بازی و فیلم سینمایی و سریال باشی این سرعت 40 مگابیت کاملا مطلوبه! حالا اینکه قبلا 100 مگابیت میگرفتی اون دیگه ایده آل بود. سرعت فعلیت ایده آل نیست ولی بد و حتی متوسط هم نیست و جای شکایتی نداره!
    مثل اینکه کامنت منو درست نخوندی شکایت من ازحجم بود نه سرعت. وقتی بسته میفروشند با صدگیگ مصرف منصفانه و بعد از پنجاه گیگ محدودش می‌کنند( به یک مگ) این دزدی هست و من و خیلی‌های دیگه حق داریم شاکی باشیم. سرعت رو محض اطلاع گقتم که نسبت به قبل نصف شده(منظورم سرعت عادی قبل از محدودیت بود) البته مال همه کم شده درسته برای من هنوز هم خوبه اما وقتی قبلا دوبرابر این بوده یعنی امکانات و زیرساختش در مملکت وجود داره و یکعده زحمت کشیدن ساختن و حالایکعده عقب مونده با نگاه منفی و گناه آلود به اینترنت اومدن و اون زحمات قبلی رو هدر میدن.

12. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

دوستان با توجه به محدودیت حجمی و زمانی نت شبانه همراه اول ( بعد از اتمام 100 گیگ قابل تمدید نیست مگر اینکه یک ماه صبر کرد تا زمان بسته تموم بشه) و همچنین به صرفه نبودن بسته های شبانه رایتل. تنها راهی که به ذهنم میرسه استفاده از نت نامحدود شبانه داخلی ایرانسل هست. منتها بنده به دنبال آپلود سنتر یا لیچری هستم که سرور داخلی داشته باشه و بشه فایل رو اونجا ریموپ آپلود کرد و از طریق بسته داخلی ایرانسل دانلود کرد. کسی پیشنهادی داره؟

14. 2 کاربر از OrmazdZoroaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

فقط اون کامنتی که نوشته مبین نت همین الان هم گرونش کرده
    این مبین نت بی شرف را خوب میشناسم ، یکسال وایمکس مبین نت داشتم سه بار بسته هاش را گرون کرد و شبانه را بدون اطلاع قبلی حذف کرد ، از همین تریبون لعنت میفرستم بر صاحبش

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

باسلام

الان نیم ساعت از شبانه گذشته دارم این پستو مینویسم

ساعت 12:50 تست سرعت باspeedtestگرفتم 15 مگابیت دانلود 25 مگابیت اپلود سرور تهران
    ساعت 1:05 دقیقه تست گرفتم سرعت 4مگابیت با لگ زیاد عجیب و 30 مگابیت آپلود سرورتهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •