سلام
خیلی وقته نبودم
تازگیا نت هنگ میکنه اینترنت وصله ولی صفحه باز نمیشه مودم خاموش روشن میکنی درست میشه
کسی میدونه مال چی میتونه باشه ؟
سلام
خیلی وقته نبودم
تازگیا نت هنگ میکنه اینترنت وصله ولی صفحه باز نمیشه مودم خاموش روشن میکنی درست میشه
کسی میدونه مال چی میتونه باشه ؟
سلام
اون موقع که میگی هنگ میکنه هی سایت داخلی هم باز نمیشه ؟ ( چون تو اسیا تک هم پیش میاد خارجی باز نمیشه ولی داخلی باز میشه )
---------------------------
به نظرت تخلیه کنم بیام های وب ؟ اوضاع چطوره ؟
این ممکنه ماله همین تست قیلترینگ هوشمند باشه
سلام قبل از هر چیز پرچم آرسنال و اوزیل بالادوم واسه منم دقیقا همینجوری که شما میگید چند وقتیه شده تو روز شاید 2 الی 3 بار اینجوری میشه فقط سایت های داخلی مثه ورزش 3 باز میشه و وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشه
سلام دقیقا فقط سایت های داخلی باز میشه یا باید قندشکن بزنی حل بشه یا مودم رو خاموش و روشن کنی حل بشه اگه هم کاری انجام ندی بعد 10 دقیقه خودش رله میشه
من تو تاپیک آسیاتک دیروز کامنت گذاشتم که میخوام های وب تخلیه کنم بیام طرح 1 ساله صبحانه آسیاتک بگیرم کسی جواب نداد ولی خودم چند صفحه قبل آسیاتک رو خوندم تقریبا نصف بیشتر مشترک ها ناراضی بودن از آسیاتک دیگه پشیمون شدم .... به نظر من تو این یک سالی که طرح 256 ماهیانه 3 گیگ های وب داشتم راضیم تو تایم رایگان همیشه سرعت روی 220 کیلو و شبی 2 گیگ رو دانلود کردم و هیچ وقت محدودیت سرعت تو تایم رایگان نداشتم.. قطعی اینترنت هم فقط موقع انتخابات داشتم... پینگ هم تقریبا همیشه زیر 60
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Arsenal2012; 07-05-2016 at 12:52.
داخلیا مخصوصا سرور خود های وب ( آپارات ) باز میشن و مشکلی ندارن
نه خیلی جالب نیس من خودمم مجبوری وایسادم بعد از امتحانات تخلیه می کنم
کجا میخوای بری ؟ اسیا تک هم داغونه![]()
واقعا نمی دونم
یه نت معمولی بین این همه شرکت پیدا نمیشه
یعنی واقعا یه نت نیس 30 گیگ رایگان شبانه + 10 تا 12 گیگ روزانه قیمت حدود 30 35 ( پینگ و تک کانکشن معقول )
الان ترافیک ساعات افت مصرف رفته رو اینترنت موبایل رایگان نیست ولی تو اون ساعت ها حجم بیشتر اختصاص میدن مثلا رایتل میگه 50 + 50 گیگ
ایرانسل هم که دانلود شبانه داره یعنی با 80-900 یه تومنی میتونی یه ساعت یا دو سه ساعت پشت سر هم دانلود کنی اگه آنتن دهیت خوب باشه و سیگنال داشته باشی خیلی به صرفه هست دانلود روزانه هم فک کنم دارن
ایراسل 3G انتن پر سرعت 50 60 کیلو ( سرعت رو از عمد محدود کردن )
همراه اول خوبه که منطقه ما انتن دهی 3G ضعیفه
دانلود روزانه ش گرونه
اگر سیمکارتتون 4g باشه و تحت پوشش باشید میتونید دانلود هاتون رو یهویی(با بسته نامحدود یک ساعته (2تا8 صبح))دانلود کنید قیمتش هم 900 تومن هست
sent from my LG G3-d855
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)