این واسه ما نیست واسه کسایی که میخوان تازه بیان مخابرات![]()
این واسه ما نیست واسه کسایی که میخوان تازه بیان مخابرات![]()
منظورم با شبانه 5و10مگ بود نه همه سرویسا احتمالا withfree و nofree برا این گذاشته شدن که شبانه 5و10مگو بتونن بردارن
برو تو صفحه اصلی ibs ببین اسم سرویسی که الان خودت داری و فعاله چیه
یعنی سرویسای تا 2مگ میشن withfree و با شبانه و با سرعت اسمی و سرویسای 5,10 مگ میشن nofree و بدون شبانه
Last edited by farshad0123; 22-07-2014 at 02:39.
اقا چرا خودمونو خسته میکنیم دیگه زنگ میزنیم میپرسیم اگه گفت 5 یا 10 شبانه دارن که میگیریم اگه گفت نه میگیم 2 چی گفت داره همون 2 میگیریم البته قبلش شماره اپراتور رو هم وردارین که اگه نداشت زنگ بزنی بهش
مال من که نامحدوده فعلا اینو برام زده فکر کنم ما فعلا با شما فرق داریم چون میتونیم هم شارژ کنیم و از سیترا بگیریم و سیترا هم مثل قدیم هست همشون استاندارد دارن
Standrad-256K-1M-unlimite
از وقتی رفتم تو این اکانتینگ جدید به شدت داره ازم ترافیک کم میشه با برنامه هم چک کردم اصلا مصرف از طرف من نیست...
اگه با فیل شکن وصل بشی هر 1گیگ که مصرف کنی 150 تا هم میاد روش![]()
شمارتو بده نمایندگی میفرسته مخابرات اکانتینگو چک کنه اگه درست بود هزینه رو برمیگردونه
نه اتفاقا من دانلودم همش از IMDB DL که با آیپی خارج از ایران اجازه دانلود نمیده... قشنگ چک کردم همه چیو بازم زیاد داره کم میکنهاینکارو کردم فرشاد گفت از طرف ما نیست مشکل...
اندیمشکم دوست محترم
همون استانداردی که 10 مگت شبانه داره چند روز دیگه که وارد سامانه جدید شدی شبانش حذف میشه ما که اصلا شانس نداریم یه روز استاندارد بود روز بعدش شد khz
نمیدونم شایدم برا شهرای دیگه همینجور استاندارد و سیترا بمونن ممکنه پرتک فقط برا اهواز باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)