دوست من تو احتمالا فیلم جنگی زیاد نگاه می کنی. ای کاش میرفتی خدمت و معاف نمیشدی . اونوقت هم میتونستی اینجوری قهرمان بازی دربیاری و بگی من عاشق خلبانی و چتربازیم.
الکی خنجر وارد قلب بچه های مشمول این تاپیک نکن. برو دنبال زندگیه خودت.
دوست من تو احتمالا فیلم جنگی زیاد نگاه می کنی. ای کاش میرفتی خدمت و معاف نمیشدی . اونوقت هم میتونستی اینجوری قهرمان بازی دربیاری و بگی من عاشق خلبانی و چتربازیم.
الکی خنجر وارد قلب بچه های مشمول این تاپیک نکن. برو دنبال زندگیه خودت.
اقا ما نفهمدیم خدمت 21 ماهه یا 18 ماه
این یکی میگه 21 ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم میگه 18 ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدومش؟
وااااااااااااای.
100% 21 ماهه. از تاریخ اعزام 1/1/91
اگه جوابمو اهانت برداشت کردید من جدا ازتون عذر میخوام...به نظرتون هم احترام میذارم.در مورد افراد نخبه هم خدمتتون عرض کردم.خواستم برای راهنمایی بیشتر به معاونت نظام وظیفه شهرتون مراجعه کنید.اگه باز هم سئوالی باشه در خدمتم![]()
V E S T A
خوشحال میشم اگر مایلی و امکانش براتون هست دلایل و عقایدتون در مورد سربازی بدونم.میدونم حتما باید شنیدنی باشه.دوست دارم بدونم چرا سربازی رو دوست دارید![]()
ببخشید
من به خاطر تک پسری چیکار کنم که بیوفتم ولایت خودمون!؟
هنوز دفترچه را پست نکردم
ممنون
تو آموزشی یه فرمی بهتون میدن که اونو باید پر کنی و بعد از ثبت استعلام میگیرن که واقعا تک پسری.
بعدش 99 درصد میفتی شهر خودت
دوست عزیز هرکاری هم میخوای بکنی قبلش باید دفترچه رو کامل کنی و مشخص کنی تو دفترچه که تک پسر هستید و با مدارکش ( تک پسری ) بفرستید ( 10+ )
آموزشی رو که حتما باید برید چون اصلا هیچی توش تاثیر نداره...به احتمال 80% اگر تایید بشید حتما شهر خودتون خدمت می کنید.
تحصیلات شما چیه؟
خیلی هم به ارگان خدمتی شما بستگی داره , ولی تا اواسط آموزشی شما هیچی از محل خدمت شما مشخص نیست.چون محل خدمت شما در ماه دوم آموزشی شما طبق اعلام نیاز سراسری ستاد کل که برای ارگانهای نظامیه مشخص میشه.اونوقت هست که تک پسری شما کاربردداره...ولی فعلا برای مدارک خدمتت اقدام کن.ایشااله که حله![]()
سلام الس
خوبی ؟
مشتی مارو سرکار گذاشتی ؟ من فکر کردم دفترچه فرستادی .
سریع بفرست اول اسفند اعزام شی ، هر چی زودتر بری بهتره و اینکه این ور سال بری باز بهترتره
فکر کنم تک پسر ها اگه پدرشون بالای 60 باشه ، معافن .
این موردو چند وقت پیش شنیدم نمیدونم درسته یا نه ( دوستان صحت و سُقمش رو بگن )
میگفتن اگه تک پسر باشی و 3 تا خواهر داشته باشی ، معاف میشی .
ببین اگه جزء اینها باشی که نونت تو روغنه .
موفق باشید .
نه اشتباهه. تک پسر پدر بالای 65 سال.تازه باید از کار افتاده تشخیص بدن
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)