تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1283 از 1298 اولاول ... 2837831183123312731279128012811282128312841285128612871293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,821 به 12,830 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان .
    من یه مدتی نبودم و موقعی که برگشتم متوجه شدم طرح زرین رو به زور و بدون اطلاع ما به طرح مانای یلدا تبدیل کردن . چند جا سرچ زدم ولی اصلا مشخص نیست این طرح داستانش چیه و هزینه هاش چطوری محاسبه میشه .
    کسی از دوستان اطلاعاتی راجع به این طرح های غیر حجمی پس پرداخت نداره ؟
    اینجور که من متوجه شدم ماهی 25 تومن میگیرن و 40 گیگ میدن . بعدشم هر ماه به زور یه تمدید شبانه دارن اونم حدود 27 تومنه و 40 گیگ . چیزی که من نفهمیدم اینه که اگه طرح غیر حجمیه پس این حجم ها داستانش چیه و این تمدید شبانه فرقش با روزانه چیه که قیمتش بیشترم هست !!
    در کل حساب کردم دوماهی 110 تومن فقط قراره قبض برا اینترنت بیاد ؟

ماشالله اینقدر اطلاع رسانی ضعیف و محاسبه قیمت این طرح ها پیچیده و مسخره هست که باید 4 تا حسابدار حرفه ای استخدام کنی تا بفهمی پول چی دادی !!!
    یه طرح حرفه ای ها هم داشتم که ظاهرا هنوز فعاله ولی وقتی سوویچ میکنم روش ، اینترنتی در کار نیست .

با تشکر .
    Last edited by PLAΨMID; 22-07-2018 at 17:43.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان .
    من یه مدتی نبودم و موقعی که برگشتم متوجه شدم طرح زرین رو به زور و بدون اطلاع ما به طرح مانای یلدا تبدیل کردن . چند جا سرچ زدم ولی اصلا مشخص نیست این طرح داستانش چیه و هزینه هاش چطوری محاسبه میشه .
    کسی از دوستان اطلاعاتی راجع به این طرح های غیر حجمی پس پرداخت نداره ؟
    اینجور که من متوجه شدم ماهی 25 تومن میگیرن و 40 گیگ میدن . بعدشم هر ماه به زور یه تمدید شبانه دارن اونم حدود 27 تومنه و 40 گیگ . چیزی که من نفهمیدم اینه که اگه طرح غیر حجمیه پس این حجم ها داستانش چیه و این تمدید شبانه فرقش با روزانه چیه که قیمتش بیشترم هست !!
    در کل حساب کردم دوماهی 110 تومن فقط قراره قبض برا اینترنت بیاد ؟

ماشالله اینقدر اطلاع رسانی ضعیف و محاسبه قیمت این طرح ها پیچیده و مسخره هست که باید 4 تا حسابدار حرفه ای استخدام کنی تا بفهمی پول چی دادی !!!
    یه طرح حرفه ای ها هم داشتم که ظاهرا هنوز فعاله ولی وقتی سوویچ میکنم روش ، اینترنتی در کار نیست .

با تشکر .
    مثل اینکه شما خیلی وقته نبودی و خبر نداری. مصوبه تنظیم مقررات این بود که همه ی طرح های حجمی تبدیل بشن به این سرویس های جدید.
    یه طرح ارزون تر هم داره فکر کنم ۲۰ تومنه. اگر بدون اطلاع خودتون طرح رو به پس پرداخت تبدیل کردن شما حضوری برو مخابرات اعتراض کن ببین کنسلش میکنن یا نه
    معمولا هم انصراف از این پس پرداخت ها جریمه داره ببین شما که به خواست خودت نبوده میتونی بدون پول ازش انصراف بدی یا نه. اگر دیدی میگن نمیشه تهدید به شکایت کن

3. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

6. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه دو پارت مونده من یه هفتس منتظرم
    .com سایت هم فیلتر بود

8. این کاربر از DivXviDvD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان سرعت هارو کم کردند؟
    منظورم اینه خط را با هر سرعتی بسته بودن طرح های جدید را روی همون سرعت اجرا میکردند ولی امروز دیدم خط من 10 مگ بوده یهو کردند دو مگ

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان تازگی قطعی زیاد دارم کسی همچین مشکلی داره؟

سلام
    دوستان سرعت هارو کم کردند؟
    منظورم اینه خط را با هر سرعتی بسته بودن طرح های جدید را روی همون سرعت اجرا میکردند ولی امروز دیدم خط من 10 مگ بوده یهو کردند دو مگ
    از هنوز کم نشده
    اگه کم بشه بیچارم من

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان کسی سرویس vdsl استفاده کرده ؟ اصلا میدن ؟
    vdsl چه فرقی با تانوما داره ؟
    Last edited by shamsoddin; 07-09-2018 at 12:25.

داره خودمونی میشه Black Mamba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان من چند وفتیه یه مشکل عجیبی پیدا کردم میخواستم ببینم کسی اینجا میتونه به من کمک کنه :

من اینترنت مخابرات دارم . هر چند وقت یه بار اینترنتم برای کامپیوتر قطع میشه . چراغای مودم روشنه و مودم هم اینترنتش وصله و اگر با wifi چک کنم با موبایل یا لپ تاپ بدون هیچ مشکلی اینترنت دارم ولی برای کامپیوتر اینترنتم قطعه و باید مودم رو ریستارت کنم تا دوباره وصل بشه و بعد از یه مدت نسبتا کوتاه دوباره این مشکل ایجاد میشه . ویندوز 10 هم دارم .
    کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا ؟

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

سلام دوستان من چند وفتیه یه مشکل عجیبی پیدا کردم میخواستم ببینم کسی اینجا میتونه به من کمک کنه :

من اینترنت مخابرات دارم . هر چند وقت یه بار اینترنتم برای کامپیوتر قطع میشه . چراغای مودم روشنه و مودم هم اینترنتش وصله و اگر با wifi چک کنم با موبایل یا لپ تاپ بدون هیچ مشکلی اینترنت دارم ولی برای کامپیوتر اینترنتم قطعه و باید مودم رو ریستارت کنم تا دوباره وصل بشه و بعد از یه مدت نسبتا کوتاه دوباره این مشکل ایجاد میشه . ویندوز 10 هم دارم .
    کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا ؟
    چک کن شاید dns ست کردی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •