اي جا چرا اين در سوت و كوره؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
فکر کنم به خاطر اینکه که زده حال ریپورت داد
دوستان فورت تموم شد فقط موند دو تا تاور ادورنچر و دوئلر اونا هم که به ایتم های لیدر شیب کارا نیاز داره یعنی هادی
ای بابا سعید جون چه انتظاری تو هم داری ها!
مگه میشه یه آدم چینی بیاد به یه ایرانی کمک کنه؟
اوه اوه يك آدم بيكار توي ورلد 3 به فورت كوچولوي ما حمله كرده منم تفنگ ندارم اما اين سرباز آيندم مخصوصه فورته.
بدون تفنگ اصلا فايده داره رفتن جنگ؟
می خواهی بهش فوت کنی![]()
نه!فقط میری شهید میشی!
من فکر می کردم می شد چون این یارو که اومده به شهرمون و تا حالا ایتم های تاور ها را برامون ردیف کرده ایرانی نیست ولی با اینکه می دونه تو شهر ایرانی هست و فاندر شهر ایرانی هست باز کمک می کنه
این یارو gasp13 هم ول کن نیست.هنوز داره اتاک میزنه...من نمیدونم چرا موتیویشنش رو واسه 20 تا تجربه حروم میکنه..
من که فعلا بیخیال دوئل شدم تا یه دو سه روز دیگه هم از شهر خارج میشم تا با کار کردن لول اپ شم...
راستی سعید جان یه نگاه به این پستم بزن ببین برنامه ای که می خوام برم خوبه یا راه بهتری هست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرصت كنم ميرم باهاش دوئل كنم!!این یارو gasp13 هم ول کن نیست.هنوز داره اتاک میزنه...من نمیدونم چرا موتیویشنش رو واسه 20 تا تجربه حروم میکنه..![]()
انتظار داشتي ملت با ايراني ها دشمني داشته باشن؟!من فکر می کردم می شد چون این یارو که اومده به شهرمون و تا حالا ایتم های تاور ها را برامون ردیف کرده ایرانی نیست ولی با اینکه می دونه تو شهر ایرانی هست و فاندر شهر ایرانی هست باز کمک می کنه
خیلی لطف میکنی...هنوز 5 دقیقه نشده دوباره اتک زد و پس اوتم کرد...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)