تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1283 از 2365 اولاول ... 28378311831233127312791280128112821283128412851286128712931333138317832283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,821 به 12,830 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام امیر جان
    200که خیلی زیاد میشه....
    دو در میشه 400!
    برای پرایدو ارزش نداره.....
    حالا ساده تر از این هم خوبه
    جالبه بچه های تی تی هم زیاد برا پرایدکیک پنل نذاشتن و کسی رو ندیدم که سازنده خوبی باشه فقط یه اقایی تو soundyshopهست که فکر کنم میشناسیدش کار باکسش عالیه ولی چند نمونه کیک برا پراید دیدم بقول big-bangانگاری یه 4 لیتری وصل کردی به در........
    اون 200 تومن هم برا خیلی وقت پیشا بود الان فکر کنم 300 دراد دونه ای
    واقعا نمیصرفه
    میگم میخوایم بیانیه بدم به سایپا اقا باز داشبوردو تغییر بده باکس شه برا کار بچه ها راه بیفته تو خماری موندن.دی
    سلام دوستان
    من صدا و بیس کنوود 718 رو شنیدم به نظرم خیلی خوبه ولی قیمت کردم 360 تومن گفتن میخوام یه باندی بگیرم بیس برام زیاد مهمه نهایت 250 هزار چی پیشنهاد میدین؟
    mer30
    شهرستان قیمت کردی؟
    کنوود 718ex قیمتش 253 هست
    718 معمولی قیمت 243
    تو شهرستان ما 718 رو میگن 400 ولی الان شنیدم پاین اومده
    Last edited by لنگرود1371; 09-10-2013 at 18:27.

2. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام حميد جان.
    سيستم اينه:
    پخش 6350 پايونير
    استيج عقب 1073
    آمپلي جي وي سي 8004
    ماشين پرايد 131 كه تودري جديد هستش.
    براي استيج جلو تا 300 تومن چه كامپ هايي رو پيشنهاد ميكني؟

با اجازه استاد گل حمید اقا
    بدون کیک پنل ارزش نداره....
    موفق باشیید

4. 3 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام دوستان
    من صدا و بیس کنوود 718 رو شنیدم به نظرم خیلی خوبه ولی قیمت کردم 360 تومن گفتن میخوام یه باندی بگیرم بیس برام زیاد مهمه نهایت 250 هزار چی پیشنهاد میدین؟
    mer30
    اگه نظرتون رو بیسه و در هم و شلوغیو بی کیفیتی صدا مهم نیست همون 718 خوبه....
    البته از پایتخت بگیرید ارزون تره همون حدودای 260 /70 میشه

6. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

با اجازه استاد گل حمید اقا
    بدون کیک پنل ارزش نداره....
    موفق باشیید
    سلام و ممنون حسين جان.
    اما اون باندهاي فابريك رو هم نميشه تحمل كرد. خلاصه بايد يه چيز بهتر براش بزام.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    قبلا قرار بود یه سیستم نسبتا خوب ببندم که بنا به دلایلی بودجه ام خیلی محدودتر شد
    الان یه پخش پایونییر 155ui nدارم فقط می تونم یه جفت باندبگیرم کهco609 plus اکی شده می مونه امپلی که واقعا نمیدوم چه مدلی رو با توجه به بودجه و اینکه در اینده نه ساب ونه چیزه دیگه ای به سیستم اضافه نمی کنم مدل 5500 پایونییرو بگیرم خوبه یا مورد دیگه ای روپیشنهاد میدید که حداکثر کارایی وکیفیت باندو داشته باشم(قیمت بالای 350-400 نره)؟ضمنا این پخشی که دارم به درد بخور هست یعنی می تونه کیفیتو خوبو بده چون نمی شه پخشو عوض کنم و اگه کیفیت خوبو نمیده و نمی ارزه واسه این باند انتخابیم هزینه کنم چه باندو امپلی رو توصیه می کنید .
    از راهنماییتون ممنونم

داره خودمونی میشه project-igi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

انقدر تعریف Audio system Co609 رو شنیدم تو سفحات قبل که بالاخره خریدم .

و قبلا هم یک ساب Kenwood KFC-3013 داشتم . حال فقط امپلی مونده . نمیدونم چه امپلی باید درایوشون کرد ؟

در آغاز فعالیت g.t.5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من قصد تهیه یک ساب 10 یا 12 رو دارم .

از ساب های الپاین چند سری مختلف دارند . سری s سری R سری X و سری E

1-میشه کمی توضیح بدین درباره این سری ساب ها و هر کدوم چه مزیتی دارند ؟؟

2- این سوالمو جواب ندادین که فرکانس پایین یا لوبیس یعنی اینکه صدا قابلیت پرتاب بیشتر رو داشته باشه و قدرت ساب بالا باشه ؟

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و ممنون حسين جان.
    اما اون باندهاي فابريك رو هم نميشه تحمل كرد. خلاصه بايد يه چيز بهتر براش بزام.
    سلام و ارادت
    چقدر هزینه مد نظرتونه؟
    سلام بر دوستان عزیز
    قبلا قرار بود یه سیستم نسبتا خوب ببندم که بنا به دلایلی بودجه ام خیلی محدودتر شد
    الان یه پخش پایونییر 155ui nدارم فقط می تونم یه جفت باندبگیرم کهco609 plus اکی شده می مونه امپلی که واقعا نمیدوم چه مدلی رو با توجه به بودجه و اینکه در اینده نه ساب ونه چیزه دیگه ای به سیستم اضافه نمی کنم مدل 5500 پایونییرو بگیرم خوبه یا مورد دیگه ای روپیشنهاد میدید که حداکثر کارایی وکیفیت باندو داشته باشم(قیمت بالای 350-400 نره)؟ضمنا این پخشی که دارم به درد بخور هست یعنی می تونه کیفیتو خوبو بده چون نمی شه پخشو عوض کنم و اگه کیفیت خوبو نمیده و نمی ارزه واسه این باند انتخابیم هزینه کنم چه باندو امپلی رو توصیه می کنید .
    از راهنماییتون ممنونم
    5500 خوبه، 8002 جی وی سی ،،7205 کنوود
    کلا آمپ برند خوب ، برند گرند ، جی وی سی ، هرتز، کنود دو کانال با خروجی 120 به بالا برای 609 خوبه بالاتر هم باشه که بهتر
    اگه پخش هم بخای عوض کنی که کلا داستان میشه،
    بنظرم همین سیستم هم صدای خوبی داره و اگه اصطلاحا سیستم باز نیستید ، راضیتون کنه
    انقدر تعریف Audio system Co609 رو شنیدم تو سفحات قبل که بالاخره خریدم .

و قبلا هم یک ساب Kenwood KFC-3013 داشتم . حال فقط امپلی مونده . نمیدونم چه امپلی باید درایوشون کرد ؟
    از نظر قدرت خروجی آمپ اگه می فرمائید ، بله الان تو بازار آمپ خوبه مونو 350 تا 450 وات کم گیر میاد، اگه باکس پورتد استفاده میکنید با حداقل هزینه میتونید gbl 601 با حدود قیمت 350 تومن رو تهیه کنید.
    من قصد تهیه یک ساب 10 یا 12 رو دارم .

از ساب های الپاین چند سری مختلف دارند . سری s سری R سری X و سری E

1-میشه کمی توضیح بدین درباره این سری ساب ها و هر کدوم چه مزیتی دارند ؟؟

2- این سوالمو جواب ندادین که فرکانس پایین یا لوبیس یعنی اینکه صدا قابلیت پرتاب بیشتر رو داشته باشه و قدرت ساب بالا باشه ؟
    تا اونجا که من اطلاعات دارم هر شرکتی انواع محصولات خودشون رو با توجه به مواد اولیه ، ویژگی های محصول و میزان پیشرفته بودنشون با یه مدل یا سری ساخت و ... مشخص میکنه در خوص آلپاین سری x جزو محصولات بسیار با کیفیتش طبقه بندی میشه ، طبق انتظار ،کیفیت و قدرت بالا از ویژیگی های سری های بالا و های اند هر کمپانی محسوب میشه . قبل سری x ،سری های که فرمودین هم تولید میشه که هر کدوم در جای خودش کاربرد داره.
    1- در مورد این سوال: با توجه به کل سیستم شما میتونی از سری های مختلف محصولات کمپانی ها استفاده کنی ، مثلا اگه شما کلا دو تا باند و یه ساب دارین جالب نیست که از ساب های 1000 واتی استفاده کنید چون در نهایت سیستم صدای جالبی نمیده و هینطور برعکس اگه همه قطعات شما های اند و رده بالاست جالب نیست که از یه اسپیکر فابریک!!! تو سیستمتون استفاده کنید.
    2-در مورد این سوال: سوالتون رو درست متوجه نشدم. اما میزان اجرای فرکانس های لو بیس و کیک بیس با بقول معروف کوبشی لزوما ارتباطی با قدرت و پرتاب صدا نداره. ساب مسئول اجرای فرکانس های پایین در زنج فرکانس صداست. حالا یه ساب بنا به ویژگی هاش شاید بتونه ویبره بهتری ارائه بده و یه ساب شاید کوبش بهتری رو اجرا کنه و بعضی در هر دو حالت به خوبی از پس اجرای فرکانس LOW بر بیاد و این الزاما ربطی به 200 واتی یا 1000 واتی بودن ساب نداره. ببخشید که زیاد شده/
    Last edited by pahama1; 09-10-2013 at 17:15.

12. 7 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت g.t.5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خواهش میکنم . ممنون که وقت گذاشتید و جواب سوالمو دادین .

میخوام بدونم از کجا میشه دونست یک ساب قابلیت تولید صدای بلند رو از کدوم قسمت مشخصات ساب میشه فهمید ؟ کدوم عدد نشانگر بلندی صدا ساب هست ؟

14. این کاربر از g.t.5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

از ارومیه پرسیدم یکی میگه 450 هزار اون یکی گفت با گارانتی 360 تومن بدون گارانتی 300 تومن یکی دیگه 260 هزار گفت از یکی دیگه هم پرسیدم گفت طرح اصلی 160 تومن.
    موندم کدومو بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •