خوب ديگه اين هم از مزاياي چيزي به نام حاشيه است که باعث ميشه يه سري از بيکاره ها هرز چندگاهي بتونن بگن که ما هم هستيمپيوس در گفت و گو با فارس:
بايد تاوان پولهايي كه به قطبي دادهاند را پس دهند
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
خوب ديگه اين هم از مزاياي چيزي به نام حاشيه است که باعث ميشه يه سري از بيکاره ها هرز چندگاهي بتونن بگن که ما هم هستيمپيوس در گفت و گو با فارس:
بايد تاوان پولهايي كه به قطبي دادهاند را پس دهند
اقا اصلا قطبی هر چقدر گرفت از پرسپولیس نوش جونش
بیشترش رو هم بگیره
این روزنام ها هم که ول کن قضیه نیستن...فکر کنم تا 3 یا 4 سال میخوان بچسبن به قطبی
دولتمردان 100 برابر قطبی پول هاپولی می کنن کسی نمیگه این پولا چی شد؟؟؟
کی برد؟؟؟اصلا صداش هم در نمیاد
بعد یه نفر طبق قرار دادش داره پول میگیره اینا اینطوری گندش میکنن
راستی این پیوس کلا دهنش خیلی بهتر از مخش کار میکنه
به امید برد مقابل همین تیم سمنان که نمی دونم اسمش چی بود
3-1 به نفع پیروزی تموم شد!بعدی>>>سپاهان!
بازیکنان پرسپولیس را در برابر صنایع سمنان چگونه ارزیابی می کنید ؟
حقیقی (3) رضایی (3) عبدی (1) نیک نفس (3) آتسو (3) کریمی (2) نوری (3) پترویچ (4) منصوری (4) توره (3) نوروزی (4) باقری (3) خیر خواه (3)
کادرفنی (3)
داور (4)
بهترین بازیکن--> منصوری
بدترین بازیکن--> عبدی
حقیقی (3) رضایی (4) عبدی (2) نیک نفس (3) آتسو (3) کریمی (4) نوری (3) پترویچ (4) منصوری (3) توره (4) نوروزی (2) باقری (3) خیر خواه (3)
کادرفنی (4)
داور (4)
بهترین بازیکن-->توره
بدترین بازیکن-->عبدي
خوب مشخص بود که خودشون هم از وضع اين چنين زميني مقابل تيمهاي ديگه استقبال ميکننکی این زمین ها را برای انجام مسابقه تایید می کنه
اکثرا توپها ر وميريختن پشت دفاع تا با سيستم کترايي به گل برسن چون زمين نبود که پنير سوئيسي بود
در نبود خياباني گزارشگر مسابقه جورش رو کشيد و مکررا ميگفت که پرسپوليس با يه برد کم رنگ ....
اگه زمين صاف بود که 6 تايي ميشدن
دقيقا منم كلي خنديدم بيچاره يه ملغم زد !!! چه زميني بود واقعا توپ نيم متر صاف رو زمين حركت نمي كرد
همش بالا پيين مي پريد![]()
من اول فکر کردم که گوسفندای گله حمله کردن چمنا را خوردن بعد که دقت کردم دیدم که اصلا چمن نیست اون چیزای سبز جلبک بودن !
پرسپولیس باید یه فکری به حال دروازه بان کنه .منو میزاشتن بهتر دروازه بانی میکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)