منم رو gen d3اجراش کردم بدون هیچ مشکلی
احتمالا بازیت مورد داره
منم رو gen d3اجراش کردم بدون هیچ مشکلی
احتمالا بازیت مورد داره
تو readme کامل توضیح داده چیکار کنی اصلا به پوشه ی translate هم احتیاج نیست
سلام بر دوستان گل
خیلی وقت بود به این تاپیک سری نزده بودم
بچه های قدیم هم که نیستن
فقط wonderful عزیز هست
پی اس پیم خاک گرفته بود یه دستمال بهش کشیدم
گفتم یه سری بزنم اینجا ببینم چی جدید اومده
بعد از gen d2 باز هم اومده؟؟
بازی جدید هم قشنگ اومده بود معرفی کنید
تابستونیه یه حالی بکنیم
خیلی مخلصیم![]()
Last edited by mohammad_dj_kazin; 19-06-2010 at 15:26.
سلام
من PSP 3000 دارم امروز CFWEnabler 3.60 دانلود کردم
ولی وقتی TEKKEN6 رو می خوام اجرا کنم دیگه اجرا نمی شه؟!؟!؟!؟
یعنی واقعا مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ اخه این جریان خراب شدن دستگاه و سیاه شدن دستگاه و از این جور چیزا میترسونمشما مستقیم به 5.00m33 آپگرید کن ، خیالت راحت باشه!!!
ولی داخل فولدر update همون EBOOT.PBP هستششما باید فولدر update به همراه محتویاتش رو توی مسیر root/psp/game بریزی ، که منظور از root همون درایو psp شماست.
یه فایل هم باید با پسوند PBP باشه که اونو باید مستقیماً بریزید توی مموری استیک (توی هیچ فولدری نباشه).
یعنی یه بار فولدر رو بریزم توی root/psp/game و یه بار فایل داخلش رو بریزم توی مموری استیک (توی هیچ فولدری نباشه)؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی![]()
Last edited by Sorena_777; 19-06-2010 at 18:35. دليل: ویرایش
من chickhen r2 رو نصب کردم و gen-c رو باز کردم ولی اجرا نمی کنه سیاه میمونه؟؟!؟!؟
دوست عزیز من به هیچ وجه شما رو مجبور به کاری نمیکنم.این خود شما هستید که باید تصمیم بگیرید که این کار رو میخواید انجام بدید یا نه و همچنین ریسک انجامش رو میپذیرید یا نه.چون عواقب کار فقط به خودتون بر میگرده نه شخص دیگری!
من فقط میگم خودم این کار رو انجام دادم و مشکلی پیش نیومده.
نه اون فایل با فرمت PBP که میگم جدای از اون فولدر update هستش.فولدر update و محتویاتش حتما باید همونجایی که گفتم ریخته بشه!
قاعدتا باید فایل دیگری مثلا با نام 500.PBP وجود داشته باشه که این فایل رو میگم باید توی ریشه اصلی مموری استیک بریزید!
اگر وجود نداره من نمیدونم شاید نیاز نیست ولی در هر صورت بذارید جناب wonderful کمکتون کنن که تجربشون بیشتره!
بهچه عجب !!! یکی از دوستان سال گذشته یه سری به تاپیک زد
الان METAL GEAR SOLID و PRINCE OF PERSIA و FIFA WORLD CUP جدیدترین بازی ها هستند
دوست عزیز اگه برای PSP شما مشکلی پیش بیاد قابل حل است اونایی که بریک می شند و دیگه درست نمیشنود کپی خور موقت هستند
راستی شما یاید این فایل رو هم دانلود کنی و اسمش رو به 500.PBP تغییر بدی و تو همون فولدرUPDATE داخل مموری کارد کپی کنی (اسم از راست به چپ هست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما اول GEN-A رو نصب کن
کسی جوابی نداره واسه مادوستان یه بلایی سر پی اس پیم اومد که خودمم نمیدونم چی کارش کنم
یه برنامه از psp-hacks گرفتم به اسمD2-D3 Switcher که از اسمش تابلو که چی کار میکنه
بعد من برنامه رو ریختم تو پی اس پی .... اجرا کردم ....چند ثانیه گذشت .... یه ارور داد.....از برنامه اومد بیرون.....الان مشکلی که به وجود اومده اینه که توی هیچ برنامه یا بازی نمیره.....وقتی روی آیکون یه برنامه یا بازی کلیک میکنم....لوگوی پی اس پی میاد .... بعد دستگاه خاموش میشه....فکر کنم فریمورم به ..... رفت.
مدل پی اس پیم هم 2000 هست
یکی به داد برسه لطفا![]()
ببخشید الان دستگاه من کپی خوره؟؟ من باید چطور بفهمم که کپی خور هستش؟؟؟دوست عزیز اگه برای PSP شما مشکلی پیش بیاد قابل حل است اونایی که بریک می شند و دیگه درست نمیشنود کپی خور موقت هستند
و با توجه به اینکه فریمور من M33-2 (3.90 من نیاز ندارم اینا رو نصب کنم ؟؟؟
5.50gen-a
5.50gen-b
5.50gen-c
5.50gen-d
5.50gen-d3
ممنون![]()
Last edited by Sorena_777; 19-06-2010 at 22:35. دليل: ویرایش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)