تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1283 از 1667 اولاول ... 283783118312331273127912801281128212831284128512861287129313331383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,821 به 12,830 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

سلام
    یه بازی دانلود کردم که وقتی unrar شد دیدم از یک سری فایل با پسوندهای 001 ، 002 ، 003 ، 004 و . . . .تشکیل شده
    با برنامه hjsplit اینها رو دوباره به هم چسبوندم و یک فایل خیلی حجیم به نام NFS-undercover نتیجه شد که پسوندی نداره . وقتی rename کردمش و آخرش یه rar. گذاشتم ، داخلش فایل rar آخری ، یه فایل ISO دیدم که مال ایمیج گرفتنه . وقتی میخوام این rar آخری رو unrar کنم به دو درصد که میرسه میگه حالا برای بقیه ی عملیات به فایل NFS-undercover.R00 نیاز است . R00 چه پسوندیه ؟ همچین فایلی رو که تو دانلودی که داشتم نبود؟!؟ خود فایل اصلی هم 4.7گیگابایته و فکر نکنم به چیز دیگه ای احتیاج داشته باشه ؟!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

میتونین لینک نسخه کاملش رو برام بزارید...من خداییش خیلی گشتم ولی همه ش نسخه demo هست...
    دوستان لطفا کمکم کنید

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من مشکلي دارم خواهش می کنم کمم کنید من می خوام با گرنا انلاین بازی کنم بعد از فیلم اول بازی یهو این ارور میاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کمک
    در مورد بازیهای آنلاین لطفا سوالتون رو اینجا مطرح کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز من مشکلتون رو توی نت سرچ کردم والا نه توی فرومهای خارجی و نه ایرانی ندیدم کسی مشکلی مشابه شما داشته باشه!!!
    تنها راه حل احتمالی که میتونم بدم تغییر درایور گرافیکتون به یکی از درایورهایی که برای کارتهای گرافیک اون زمان اومده شاید مشکلتون رفع بشه!!!

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

سلام
    یه بازی دانلود کردم که وقتی unrar شد دیدم از یک سری فایل با پسوندهای 001 ، 002 ، 003 ، 004 و . . . .تشکیل شده
    با برنامه hjsplit اینها رو دوباره به هم چسبوندم و یک فایل خیلی حجیم به نام NFS-undercover نتیجه شد که پسوندی نداره . وقتی rename کردمش و آخرش یه rar. گذاشتم ، داخلش فایل rar آخری ، یه فایل ISO دیدم که مال ایمیج گرفتنه . وقتی میخوام این rar آخری رو unrar کنم به دو درصد که میرسه میگه حالا برای بقیه ی عملیات به فایل NFS-undercover.R00 نیاز است . R00 چه پسوندیه ؟ همچین فایلی رو که تو دانلودی که داشتم نبود؟!؟ خود فایل اصلی هم 4.7گیگابایته و فکر نکنم به چیز دیگه ای احتیاج داشته باشه ؟!؟
    دوست عزیز شما باید بازی رو از یک منبع معتبر دانلود میکردی که به چنین مشکلی برنخوری!!
    بعید هم میدونم کسی در این زمینه بتونه به شما کمک کنه(مگه اینکه خودش این بازی رو به همین صورت دانلود کرده باشه)چون اصلا معلوم نیست فایلها ناقصه یا شما فایلها رو اشتباهی دستکاری کردی!!!

4. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام دوستان ....
    من دسته گرفتم وقتی راست میزنم بالا عمل میکنه و وقتی چپ میزنم پایین عمل میکنه مشکل از چی میتونه باشه.......؟
    اول از همه مطمئن شید دسته_تون cd شناسایی به ویندوز نداره یا اگه داره دست نصبش کردید سپس در قسمت properties مربوط به دسته توی control panel ببینید که آیا کلا function دسته مشکل داره یا فقط در یک بازی خاص...
    اگه با تنظیمات دوباره دسته در control panel دیدید که هنوز دسته مشکل داره احتمالا دسته خرابه...وگرنه احتمالا در اون بازی خاص جهت کلیدها رو جابجا تعریف شده!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان تورو خدا کمکم کنید
    بچه ها من به یه مشکل اساسی برخورد کردم هر زمان بازی Pes 2010 اجرا می کنم گاهی
    هم بازیهای دیگه تصویر به حالتی که تو عکس در میاد ...لطفا کمکم کنید !!!!!!؟؟؟؟
    من هم ویندوز عوض کردم 7 وxp
    و هم اخرین درایور کارت دانلود کردم
    اخرین directx ریختم
    hdcp نصب کردم
    اما بازم نشد که نشد
    سیستم من

Cpu Amd Phenom X4 945
    Graphic Msi 5850
    Ram 4gig
    Lcd Asus VK266H

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من امروز بازی The sims 3 ambitions رو گرفتم وقتی نصب رو تموم می کنم و میخوام بازی رو اجرا کنم با این ارور مواجه میشم:

لطفا کمک کنید باید چی کار کنم؟ کرک رو هم می ریزم اما بازم همین پیام رو میده

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

من امروز بازی The sims 3 ambitions رو گرفتم وقتی نصب رو تموم می کنم و میخوام بازی رو اجرا کنم با این ارور مواجه میشم:

به فایل LOG که اشاره شده مراجعه کنید ببینید داخلش چی نوشته برای ما بفرستید تا بیشتر بتونم راهنماییتون کنم

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به فایل LOG که اشاره شده مراجعه کنید ببینید داخلش چی نوشته برای ما بفرستید تا بیشتر بتونم راهنماییتون کنم
    فایل log اصلا وجود نداره

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    قبل نصب بازی Just Cause 2 استیم نصب میشه و می خواد از اینترنت آپدیت شه
    چیکار کنم بدون آپدیت بازی نصب شه

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام به همه دوستان تورو خدا کمکم کنید
    بچه ها من به یه مشکل اساسی برخورد کردم هر زمان بازی Pes 2010 اجرا می کنم گاهی
    هم بازیهای دیگه تصویر به حالتی که تو عکس در میاد ...لطفا کمکم کنید !!!!!!؟؟؟؟
    من هم ویندوز عوض کردم 7 وxp
    و هم اخرین درایور کارت دانلود کردم
    اخرین directx ریختم
    hdcp نصب کردم
    اما بازم نشد که نشد
    سیستم من

Cpu Amd Phenom X4 945
    Graphic Msi 5850
    Ram 4gig
    Lcd Asus VK266H
    دوست عزی سایز عکسهایتون رو خواهشا کوچیک کنید این اینترنت دیال آپ ما نابود شد تا بالا آوردش!!!
    ولی مشکلتون...شما اگه تموم راه حلهای بالا را امتحان کردیو در بازیهایی دیگه هم مشکل مشابه رو داری نمیخوام نگرانتون کنم ولی احتمالا مشکل سخت افزاریه مخصوصا از جانب کارت گرافیک بهت پیشنهاد میکنم بگه برات مقدوره قطعاتت مخصوصا گرافیکت رو روی سیستمهای دیگه یه امتحانی بکنی یا اگه گارانتی داره بده نمایندگی یه چکی بکنن!!

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 838x577.

کارت گرافیکت رو آپگرید کنید احتمالا باید درست شه...یعنی توی یکی دوتا فروم خارجی مشکلشون دقیقا با این کار حل شد امیدوارم مال شما هم حل شه
    البته فکر کنم باید اطلاعات بیستری ازاخطار داده شده توی همون فایل log_ی که دوستان میگن موجود باشه!
    Last edited by mehdy.z; 22-08-2010 at 21:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •