من مشکلي دارم خواهش می کنم کمم کنید من می خوام با گرنا انلاین بازی کنم بعد از فیلم اول بازی یهو این ارور میاد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمک
در مورد بازیهای آنلاین لطفا سوالتون رو اینجا مطرح کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من مشکلتون رو توی نت سرچ کردم والا نه توی فرومهای خارجی و نه ایرانی ندیدم کسی مشکلی مشابه شما داشته باشه!!!
تنها راه حل احتمالی که میتونم بدم تغییر درایور گرافیکتون به یکی از درایورهایی که برای کارتهای گرافیک اون زمان اومده شاید مشکلتون رفع بشه!!!
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
سلام
یه بازی دانلود کردم که وقتی unrar شد دیدم از یک سری فایل با پسوندهای 001 ، 002 ، 003 ، 004 و . . . .تشکیل شده
با برنامه hjsplit اینها رو دوباره به هم چسبوندم و یک فایل خیلی حجیم به نام NFS-undercover نتیجه شد که پسوندی نداره . وقتی rename کردمش و آخرش یه rar. گذاشتم ، داخلش فایل rar آخری ، یه فایل ISO دیدم که مال ایمیج گرفتنه . وقتی میخوام این rar آخری رو unrar کنم به دو درصد که میرسه میگه حالا برای بقیه ی عملیات به فایل NFS-undercover.R00 نیاز است . R00 چه پسوندیه ؟ همچین فایلی رو که تو دانلودی که داشتم نبود؟!؟ خود فایل اصلی هم 4.7گیگابایته و فکر نکنم به چیز دیگه ای احتیاج داشته باشه ؟!؟
دوست عزیز شما باید بازی رو از یک منبع معتبر دانلود میکردی که به چنین مشکلی برنخوری!!
بعید هم میدونم کسی در این زمینه بتونه به شما کمک کنه(مگه اینکه خودش این بازی رو به همین صورت دانلود کرده باشه)چون اصلا معلوم نیست فایلها ناقصه یا شما فایلها رو اشتباهی دستکاری کردی!!!