تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1282 از 1849 اولاول ... 2827821182123212721278127912801281128212831284128512861292133213821782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,811 به 12,820 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    دوستان قصد دارم اینبار از های وب سرویس بگیرم
    طرح طوفان ، یک ساله با ۱۲ فشفشه ۳۰ گیگابایتی

من قم هستم ، منتهی زنگ زدم نمایندگی گفت حتما یه کارت دانشجویی یا کارت طلبه گی بیار... گفتم خب من ندارم اینا رو چی میشه ؟ گفت بدون اینا سرعت ۸ مگ نیست ، افت داره

میخوام بدونم هر کی های وب گرفته کارت دانشجویی برده یا آخوند بوده اگر این طور نیست سرعتا در چه حدیه؟

اصلا کیفیت های وب چطوره این روزا بیام نیام !؟؟

ممنون
    به من هم موقع فعالسازی نتم ، گفتن که کارت دانشجوییتو آپلود کن در سایت تا نتت فعال شه و استفاده کنی!!!! معلوم نیست فاز های وب چیه!
    ضمنا ، تو این مملکت به هــــــــــــــــــــــــ ـــــیــــــــــــــــچ وجـــــــــــــــــــــــ ـــه بیشتر از 3ماه از جایی نت نگیر! چون وضعیت هیچ شرکتی ثابت نیست و شرکتی که الان کیفیتش خوبه ، ممکنه 2ماه بعد افتضاح بشه و بر عکس ، شرکتی وضعیتش الان خرابه ، ممکنه خوب بشه! نمونش همین آسیاتک که بعد چند ماه افضاح شد و یا همین های وب که تا 2 ماه پیش همه مینالیدن از کیفیت بدش ولی الان چند وقته خوب شده و غیره....... حالا سوخت شدن پولت و غیره هم که بماند!

2. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

دوستان در 2-3 روز اخیر افت سرعت نداشتید؟
    من سه روزه خطم رانژه شده
    از آسیا/ش/ت و وبگردی افتضاحش در رفتیم این از اونم بدتر
    این 2-3 روز تا الان تایم اوت داره و کنده شدید. هی رفرش کن بیاره بالا. ایا های وب همیشه این داستانه یا این یکی دو روزه خبریه اینطوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟
    قند شکن هم تعطیل :|
    اون از آسیاش/ت اینم از این ... :|

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در 2-3 روز اخیر افت سرعت نداشتید؟
    من سه روزه خطم رانژه شده
    از آسیا/ش/ت و وبگردی افتضاحش در رفتیم این از اونم بدتر
    این 2-3 روز تا الان تایم اوت داره و کنده شدید. هی رفرش کن بیاره بالا. ایا های وب همیشه این داستانه یا این یکی دو روزه خبریه اینطوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟
    قند شکن هم تعطیل :|
    اون از آسیاش/ت اینم از این ... :|
    متاسفانه معلومه که های وب در مرکز شما از یه طرفی کاربر زیاد داره و از طرف دیگر پهنای باند کم داره! به همین دلیل این مشکلات به وجود اومده!
    وضعیت هر شرکتی ، مرکز به مرکز و شهر به شهر فرق میکنه و همین های وب به عنوان مثال برای من خیلی خوب بود ولی واسه شما افتضاحه! باید شرکتای مختلفو امتحان کنی و ببینی که کدوم در مرکزت کیفیت خوبی داره! ولی در کل الان شرکتای صبانت و شاتل و پارس آنلاین کیفیت و ثبات بیشتری نسبت به بقیه دارند...

5. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sub-zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

به من هم موقع فعالسازی نتم ، گفتن که کارت دانشجوییتو آپلود کن در سایت تا نتت فعال شه و استفاده کنی!!!! معلوم نیست فاز های وب چیه!
    ضمنا ، تو این مملکت به هــــــــــــــــــــــــ ـــــیــــــــــــــــچ وجـــــــــــــــــــــــ ـــه بیشتر از 3ماه از جایی نت نگیر! چون وضعیت هیچ شرکتی ثابت نیست و شرکتی که الان کیفیتش خوبه ، ممکنه 2ماه بعد افتضاح بشه و بر عکس ، شرکتی وضعیتش الان خرابه ، ممکنه خوب بشه! نمونش همین آسیاتک که بعد چند ماه افضاح شد و یا همین های وب که تا 2 ماه پیش همه مینالیدن از کیفیت بدش ولی الان چند وقته خوب شده و غیره....... حالا سوخت شدن پولت و غیره هم که بماند!
    ممنون دوست عزیز بابت پاسخ...

فقط یه سوالم رو الان من نفهمیدم چی شد... این که من کارت دانشجویی و اینا ندارم سرعت چقدر افت میکنه... اینا درست جواب نمیدن میپیچونن آدمو...

دقیقا میخوام بدونم یه کاربر های وب که اینجا هست و کارت دانشجویی و غیره و ذالک ام نداشته سرعت دانلودش چقدره...
    Last edited by sub-zero; 05-05-2016 at 16:28.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یه سوالم رو الان من نفهمیدم چی شد... این که من کارت دانشجویی و اینا ندارم سرعت چقدر افت میکنه... اینا درست جواب نمیدن میپیچونن آدمو...

دقیقا میخوام بدونم یه کاربر های وب که اینجا هست و کارت دانشجویی و غیره و ذالک ام نداشته سرعت دانلودش چقدره...
    والا نمیدونم کسی که کارت دانشجویی اینا نداشته باشه چی میشه!!! این مسخره بازی فقط مختص های وبه و هیچ شرکت دیگه ای نمیاد بابت سرعت بالا کارت دانشجویی و نامه شرکت و غیره بگیره!!!

8. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

توی سایتش ببینی زده کارت دانشجویی، مدرک موقت، دانشنامه، جواز و ...
    کلا یه چیزی براشون آپلود کن نشون بده درس خوندی. من گواهی موقت مدرک لیسانس رو اپلود کردم زنگ زدم تایید کرد و وصل کرد

10. این کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

والا نمیدونم کسی که کارت دانشجویی اینا نداشته باشه چی میشه!!! این مسخره بازی فقط مختص های وبه و هیچ شرکت دیگه ای نمیاد بابت سرعت بالا کارت دانشجویی و نامه شرکت و غیره بگیره!!!
    کاری ندارن که چی باشه --وارد جزئیات نمیشن --یک مدرک از اشنا یا دوست یا ... پیدا کن

12. 2 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک کارت دانشجویی رو بگیر با فتوشاپ مشخصات اش رو به مشخصات خودت تغییر بده ، هیچ مشکلی به وجود نمیاد.

14. این کاربر از A-L PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاری ندارن که چی باشه --وارد جزئیات نمیشن --یک مدرک از اشنا یا دوست یا ... پیدا کن
    فک کنم اشتباهی منو منشن کردی ، چون اون دوستمون مشکل داشت!
    ولی درست میگی ، الان دیگه به خاطر این چیزا گیر نمیدن و هرچی باشه قبول میکنن!

16. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sub-zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

یک کارت دانشجویی رو بگیر با فتوشاپ مشخصات اش رو به مشخصات خودت تغییر بده ، هیچ مشکلی به وجود نمیاد.
    سلام ، ممنون از شما و باقی دوستان،

همین فوتوشاپو و ادیت و اینا رو تایید میکنم
    یعنی یکارایی میکنن ملت مجبور شن برن از رو دیوار بپرن بیان تو...
    خو این در لامصبو باز بزار...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •