Dns خارجی ست کنین، به طور مثال گوگلدر حال حاضر چندین ساعت میشه که اینترنت من حلال و ملی شده!!!
20 بارخیلی عجیبه تنها سرویس adsl که میتونم بگم قطعی اصلا نداره مخابراته عجیبه بعضی منطقه ها چرا اینجوری شده
DNS من قاطی کرده چند وقته. بعضی وقتا کار می کنه بعضی وقتا هم خرابه. نمی دونم مشکل از مودمه یا مخابرات.
برای حل مشکل از DNS گوگل استفاده می کنم. 8.8.8.8
من هم کمابیش از یک سال پیش همین میزان قطعی رو در بعضی روزها دارم و تو این تاپیک هم چند بار اعلام کردم
دیگه هم زیاد اشاره نمیکنم(مگر مثل الان گهگاهی) چون دوستی سر میرسه و همون پیشنهادای مشهور پشتیبانان مخابرات رو میده مثل: تعویض مودم و آداپتور و تست سر خط و تماس با فلانجا و...
که من مجبورم سر از نو توضیح بدم که همه این کارها رو کردم...
+این مشکل دی ان اس رو من هم دیشب داشتم
مخابرات شهید مدنی، سرویس یک مگ
سلام دوستان.من سرویس خودمو امروز تحویل گرفتم قبلا وایمکس ایرانسل داشتم که خدا ازشون نگزره مردم رو سرکیسه میکنن خدمات هم ندارن.الان چند سوال داشتم.من در تهران هستم خط هم فیبر نوری هست و سرعت من 512 و حجمی هستش.سرعت دانلودم به طور میانگین چند باید باشه؟ایا ساعت رایگان هم داره اگه بله از چند تا چند؟وقتی وایمکس داشتم یک اکانت داشتم میشد فهمید چه مقدار حجم باقی مونده ایا اینجا هم میشه فهمید چه مقدار حجم برام مونده و چه مقدار استفاده کردم.ممنون میشم جواب بدید.
متوسط سرعت دانلود 60-70 کیلوبایت
یوزر و پسورد باید از 2020 بگیری بعد از پنل کاربری حجم باقی مانده رو میتونی ببینی
Last edited by NOR-1; 18-08-2014 at 19:38.
شبانه رایگان نداره میلاد جان![]()
کار از DNSست کردن واین حرفا گزشته مشکل مخابرات این روزا مشکل داتک 4 سال پیشه
یوزر زیاد کردن همینطور بی رویه هم دارن زیاد میکنن و پهنای باند کم آوردن و گرنه من الان خیلی وقته dnsست کردم
بهمین خاطره که صبح ها مشکل خیلی کمتره و بهمین خاطره در بعضی مناطق که رقابتی تره اوضاع و 90 در صد یوزرای اون مرکز مال مخابرات نیستن
مشکل کم تر احساس میشه
برای من که مشکلی نداره ، کدوم مرکز مخابراتی هستی مهیار؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)