تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1282 از 4105 اولاول ... 28278211821232127212781279128012811282128312841285128612921332138217822282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,811 به 12,820 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه hellpatrol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام درباره نخبه ها هم اطلاع دارین ؟ فقط 1 ماه یا 3ماه دوره آموزشی رو میگذرونن
    شما دوره آموزشی رو حتما باید بگذرونید و اگر شامل این طرح بشید به عنوان دوره خدمتی در یکی از یگانهای پذیرنده شما ( همون ارگانی که برای خدمت شما رو تقسیم می کنه ) طول مدت خدمتتون روی طرح یا تحقیقتتون کار می کنید و اگه مورد قبول واقع شد به شما کسری تعلق میگیره.ولی میگم این قانون خیلی اما و اگر داره.اگه از من میشنوید اصلا دانشو و تواناییهاتون رو تو خدمت بروز ندید.چون حتی ممکن خدمتتون تموم بشه ولی بازم شما رو ول نکنند.مگر اینکه خودتون مایل باشید که با هاشون کار کنید که این یه بحثه دیگس.چون بفهمند چیزی بلدید 1000 تا کار می ریزن سرتون که آخر می بینید از طرح خودتون غافل موندید.

2. 2 کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

می دونستم کسی باور نمی کنه...دوست من,من خود ستاد فرماندهی بودم فکر کنم یه چیزایی حالیمه.منم فقط دارم در مورد دوره ضرورت حرف می رنم و به دوره های بعدیش اصلا کاری ندارم.محض اطلاع شما من که ستاد فرماندهی ناجا بودم این طرح نزدیک 2 سال تو هیئت رئیسه ناجا داشت بررسی میشد.هیچ ارزشی واسه من نداره که این چیزی رو که می دونستم بگم.ولی انگار همیشه باید همدیگر رو از کاری که کردیم پشیمون کنیم.اینه هنر ایرانی.به جایه اینکه بیایم در بارش بحث کنیم.
    عزیز ... شماحداقل اگر به اسم دوران سربازی توجه میکردین !! به خودتون اجازه نمیدادین چنین پستی بدین!! حالا حتی اگر ور دست سید حمیدرضا سدرالسادات هم خدمت میکردین!! (( خدمت وظیفه عمومی!!))یعنی اینکه شما باید بدون هیچگونه چشم داشتی دو سال به مملکتتون خدمت کنید تا حداقل بتونید از امکانات توی کشور استفاده کنید!! مثل دانشگاه و استخدام در ادارات و...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینهم که در مورد اون حرفم گفتم چندین بار گفتم فعلا طر ح و نه قانون...چون این بحث برای 6 سال پیشه و دیدم دوباره بعد از 4 سال بازهم داره روش کار میشه گفتم که حتما باید مهم بوده که دوباره به جریان انداختنش.همین و همین

5. این کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز ... شماحداقل اگر به اسم دوران سربازی توجه میکردین !! به خودتون اجازه نمیدادین چنین پستی بدین!! حالا حتی اگر ور دست سید حمیدرضا سدرالسادات هم خدمت میکردین!! (( خدمت وظیفه عمومی!!))یعنی اینکه شما باید بدون هیچگونه چشم داشتی دو سال به مملکتتون خدمت کنید تا حداقل بتونید از امکانات توی کشور استفاده کنید!! مثل دانشگاه و استخدام در ادارات و...
    من با شما که عشق سربازی هستید بحثی ندارم , پس خودتو خسته نکن.تو هزارجا میشه به این مردم عزیز خدمت کرد نه فقط تو سربازی.تو جای همه توجه کن...زیر دست هر کی هم کار کردی به من ربطی نداره.آدمی که واسه زندگیش هدف و برنامه داشته باشه سربازی هم جلوشو نمی گیره.همچین هم میگی انگار فقط خودت رفتی سربازی

7. این کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من با شما که عشق سربازی هستید بحثی ندارم , پس خودتو خسته نکن.تو هزارجا میشه به این مردم عزیز خدمت کرد نه فقط تو سربازی.تو جای همه توجه کن...زیر دست هر کی هم کار کردی به من ربطی نداره.آدمی که واسه زندگیش هدف و برنامه داشته باشه سربازی هم جلوشو نمی گیره.همچین هم میگی انگار فقط خودت رفتی سربازی

نه عزیز ... اگر شما هم وضعی که برای من پیش اورد خدمت برات پیش میورد... فکر کنم بنزین برمیداشتی میبردی کل سازمان وظیفه عمومی رو آتیش میزدی! ... سربازی تمام آروزو هام رو به باد داد مهندس! ولی وقتی میبینم فعلا همه باید خدمت کنن ... تا اینکه شاید قانونی بیاد که اگر خدا بخواد ریشش از این مملکت هم کنده بشه بره پی کارش.
    منم مثل همه افرادی که دارن خدمت میکنن سرم رو انداختم پایین و دارم خدمت میکنم... فعلا هم که اگر به کارت پایان خدمت نیاز داشته باشی فقط باید اینطوری خدمت کنی فکر نکنم اگر دست یه پیرزنی رو بگیری از این ور خیابون ببری اونور و یا به یه فقیر کمک کنی و ... هزار کار دیگه بهت پایان خدمت بدن! ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیز ... بیخیال .

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در صورت تایید توسط وزرت علوم تحقیقات و فناوری به نظام وظیفه معرفی میشن و امکان داره بتونن کسر خدمت بگیرن و یا معاف بشن ... (بیشتر بستگی به مدرک تحصیلی داره واینکه ایا این نخبه تونسته اختراعی یا مقاله ای ارائه بده که به کار نیرو های مسلح بیاد یا نه!) و در صورت معاف شدن حتما باید دوره رزم مقدماتی رو بگذرونه
    شما دوره آموزشی رو حتما باید بگذرونید و اگر شامل این طرح بشید به عنوان دوره خدمتی در یکی از یگانهای پذیرنده شما ( همون ارگانی که برای خدمت شما رو تقسیم می کنه ) طول مدت خدمتتون روی طرح یا تحقیقتتون کار می کنید و اگه مورد قبول واقع شد به شما کسری تعلق میگیره.ولی میگم این قانون خیلی اما و اگر داره.اگه از من میشنوید اصلا دانشو و تواناییهاتون رو تو خدمت بروز ندید.چون حتی ممکن خدمتتون تموم بشه ولی بازم شما رو ول نکنند.مگر اینکه خودتون مایل باشید که با هاشون کار کنید که این یه بحثه دیگس.چون بفهمند چیزی بلدید 1000 تا کار می ریزن سرتون که آخر می بینید از طرح خودتون غافل موندید.

ممنون از جواب هر دو راستش من معاق هستم از سربازی با وجود اینکه دوست دارم مثل شما سربازی برم و تجربه کنم مخصوصا دوست داشتم تو نیروی هوایی باشم از چتر بازی و پرواز و هرچی که بهش ربط داره خوشم میاد ولی متاسفانه معاف ام! لااقل تو ایران

سوالم برای کسی دیگه بود نخبه بودنشون مورد تایید نیروهای مسلح و وزارت علوم تحقیقات بوده بیشتر درباره حقوق شون چه دوران مجردی و چه دوران متاهلی میخواستم بدونم

و

اینکه دوره رزم مقدماتی که گفتین مدتش چقدر هست ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از جواب هر دو راستش من معاق هستم از سربازی با وجود اینکه دوست دارم مثل شما سربازی برم و تجربه کنم مخصوصا دوست داشتم تو نیروی هوایی باشم از چتر بازی و پرواز و هرچی که بهش ربط داره خوشم میاد ولی متاسفانه معاف ام! لااقل تو ایران

سوالم برای کسی دیگه بود نخبه بودنشون مورد تایید نیروهای مسلح و وزارت علوم تحقیقات بوده بیشتر درباره حقوق شون چه دوران مجردی و چه دوران متاهلی میخواستم بدونم

و

عزیز اول اینکه خوش به حال خود شما
    دوم اینکه رزم مقدماتی یعنی همون آموزشی که دو ماه هست.
    حقوقشون هم نمیدونم.

11. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

و

دوست گرامی شما که خیلی دوست داری بری خدمت دوباره دفترچه بفرست من همین جا بهتون قول میدم با این اوضاع شیر تو شیری که هست با اعزام شما موافقت میشه شک نکن
    یا میتونی همین جا اعلام کنی جایه یکه از بچه ها بری خدمت تازه ثواب هم داره جدی میگم .هیچکس هم نمیفهمه والا ما دوسال خدمت کردیم هیچکس نپرسی اصلا کی هستی
    فقط میدین یه لباس و یه اتیکت داریم تموم شد و رفت . قشنگ دربارش فکر کن

درمورد نخبه هم فقط کسری داره و معافیتش لغو شد .حقوقشون هم فرقی نداره مگر اینکه امریه باشند که حتما هستند !!!
    Last edited by SNOW PATROL; 29-12-2012 at 17:52.

13. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

و

همین صفحات قبل پر هست از دوستانی که مشکل پزشکی دارن ولی نمیتونن معاف شن و با این دردی که دارن باید برن خدمت
    من هم قول میدم هیچکسی متوجه نمیشه شما جای اونا برید ، یک نفر هم یک نفره با این اوضاعی که داره نره سربازی عوضش شما که سالمی و ماشالله اینهمه علاقه داری بری جاش
    چتر هم قول میدیم بیارن براتون

15. 6 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستای عزیز من اگه میتونستم جای همتون میرفتم قانون ایران اجازه نمیده من برم سربازی چون من خانم هستم مثل همه خانم ها از خیلی از حقوق ام معاف هستم!

وگرنه اگه خدایی نکرده جنگ شه واسم مهم نیست من خودم میجنگم به اسلحه هم علاقه زیادی دارم واقعا برام عجیبه و هیچ وقت جواب این سوال رو پیدا نمیکنم چرا برای ما امکان سربازی

وجود نداره درحالی اینجا کشور ما هم هست...

در هر حال ممنون از همتون که جواب سوالم رو دادین

17. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •