DNS های صبانت را برام پست کنید.
تشکر.
دوستان صبا نتی این سوال مارو یکی جواب نمیده؟
وضعیت ویدیو استریمینگ با سرویس های 8 یا 10 یا 12 چطوریه؟ میشه توی یوتوب ویدیو HD ببینید؟ روز و شب ؟
اتفاقا دیشب در ساعات رایگان این خواسته شما رو تست کردم با کیفیت hd فیلمو به صورت آنلاین از روی ی.و.ت.ی.و.ب با کلی تیک و قطعی پخش میکرد.من سرویسم 10 مگ هستش.اما در روز رو یادم هست با کیفیت پایینتر از hd بدون تیک پخش میکرد.
خوب یک تست دیگه هم در ساعات روزانه گرفتم.یک ویدیو با کیفیت hd از ی.و.ت.ی.و.ب را نگاه کردم و تقریبا هر 30 ثانیه 9 ثانیه مکث داشت.البته قطعا این به قدرت سرورهای چیزشکن شما هم ربط خواهد داشت.اما چیزشکنی هم که من دارم ضعیف نیست
اینجاست که اون بحثی که جناب bilmazlar درباره سرعت تک کانکشن میکردن اهمیت پیدا میکنه.چون نگاه کردن ویدیوهای آنلاین فقط به سرعت تک کانکشن شما بستگی داره که هرچی بالاتر باشه قطعی و تیک کمتر خواهد بود.شما میتونی از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین isp در زمینه سرعت تک کانکشن رو پیدا کنی.در این تاپیک بچه ها سرعتهای تک کانکشنشونو از isp های مختلف گذاشتند و شما میتونی از بین این تستها بهترینشونو پیدا کنی.
Last edited by david-ebi; 29-08-2014 at 15:39.
David عزیز واقعا زحمت کشیدی و خیلی چیزا رو برام روشن کردی... پس اگه اینجوری صبانت هم زیاد به درد کار من نمیخوره ... تقریبا همه پست های اون تاپیک رو خوندم و کاملا معلوم بود که ISP من یعنی پارس آنلاین وضعیتش از همه خراب تره در زمینه تک کانکشن... که البته در مورد مولتی کانکشنم جدیدا افتضاح شده ... تو این شرکتهایی که تسش شده بود فک کنم آسیا تک از همه بهتر بود ... نمیدونم واقعا چیکار کنم ! باز خوش به حال شما صبا نتیا به یه چیزی میتونین دلتونو خوش کنین... یعنی تو هیچ شاخصی پارس آنلاین حرفی واسه گفتن نداره ظاهراقبلا ولی یادمه از یو ... تو بیشتر ساعات شبانه روز HD ها رو میدیم (یعنی ستیگشو گذاشته بودم رو اتو ولی خودش اکثرا HD میشد ) و معمولا هم با سرعت خیلی زیاد لود میکرد ویدیو رو. البته تو ساعات رایگان شب از اولشم هیچ فرقی با قطع بودن نداشت چه برسه به استریم! تازه من بالاترین سرعت محدود قابل ارائه شونو دارم ، مثلا هم روی 9 مگ بستن ... دیگه وای به حال کسی که 128 داره.
آقا بازم ممنون خیلی گلی!!!!!!!!!!
صبانت دزد بی شرف
شبا که رایگانه اینقدر سرعتو کم میکنه
از تورنت هم میخوای چیزی بگیری دقیـــــــــــــــــــــق ا شبا سرعت 0 میشه . صفـــــــــــــــــــــــ ــر
کسی نگه مشکل از تورنت لطفا یه ماه دارم تست میکنم . سرعتـــــــــــــــو کم میکنن
توی تراکر های فایل یه تراکر صبانت هست .
udp://tracker.publicbt.com:80/announce
udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce
udp://fr33domtracker.h33t.com:3310/announce
udp://tracker.istole.it:80/announce
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
udp://fr33dom.h33t.com:3310/announce
udp://open.demonii.com:1337/announce
udp://9.rarbg.com:2710/announce
کسی میدونه چطوری میشه اینو دور زد؟
-------------------------------------
یسری دوستانی خیلی از صبانت تعریف میکنن . زیادی تعریف نکنید که بخدا دارم شک میکنم شما از کارمندای صبانتید
با چه برنامه ای تورنت دانلود میکنی ؟
من utorrent دارم وقتی properties هر تورنتی رو بگیرم لیست ترکر ها میاد که هر کدوم خواستم میتونم پاک کنم
هم یو تورنت هم بیت تورنت .
شما مشکل سرعت نداری الان که رایگانه ؟ روزا نه ها . من از ساعت 7:1 دقیقه صبح سرعتم خوب میشه. الا از سرعتم 0 و یک بالاتر نمیره
1- من هم پاک میکنم ولی میاد. حالا اصلا پاک هم بشه دوست عزیز. راهی برای افضایش سرعت هست. ؟
2- راهی برای اینکه شبها بشه استفاده کرد هست؟
Last edited by palet; 30-08-2014 at 03:49.
های وب که بودم سرعت تک کانکشن از صبا بهتر بود
میخام برگردم های وب
من از شما صبانتی ها سوال میکنم آیا صبا همیشه همین طور بوده؟
Last edited by masooyan; 30-08-2014 at 04:33.
والا من مخابرات دارم دوست عزیز
دادا هرکی اومد گفتیم شانسیه
اون ترکر صبانت با فایروال بلاک کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)