طرحای قدیم رو که دیگه نمیشه گرفتحداقلش من که دیگه واسه خرید تو منوهام ندیدم
من حرفعه ای داشتم ولی خودشون اتومات طرح 1 مگ ماهی 25 گیگ 20 تومنیش کردن ولی خدارو شکر سرعتم همون 1100 کیلوبایت دانلوده طرح حرفه ای هاست![]()
طرحای قدیم رو که دیگه نمیشه گرفتحداقلش من که دیگه واسه خرید تو منوهام ندیدم
من حرفعه ای داشتم ولی خودشون اتومات طرح 1 مگ ماهی 25 گیگ 20 تومنیش کردن ولی خدارو شکر سرعتم همون 1100 کیلوبایت دانلوده طرح حرفه ای هاست![]()
سلام میشه بیشتر بچه ها تست کنید ببینید شما هم همین مشکل را دارید یا نه روی اینترنت مخابرات
به خاطرفیلترینگ و پیشتاز بودن مخابرات اصفهان در خود شیرینی در این زمینه
من چند وقتی هست ویندوز 7 8 و 10 نصب کردم روی نوت بوکم
روی جاهای دیگه هم رفتم و نتونستم نتیجه بگیرم
مشکل از اینترنت مخابرات هست چیزی که من تست کردم راحت تستش
وارد مسیر ویندوز
Control Panel\Clock and Region\Dtae and Time
بشید و در پنجره باز شده تب سوم برید تایم ویندوز را اپدیت کنید من هر کاری کردم نشد خود مخابرات هم ریموت کرد به سیستیم من نتونست
من بعد کلی نصب فیلترشکن ها و ور رفتن روی ویندوز دیدم
با نصب Hotspot Shield راحت اپدیت میشه
مشکل فقط اینجا نیست مشکل اینه تو استور یا همون فروشگاه ماکروسافت هم مشکلات زیادی پیش امده که خیلی زیاده و وقت گیر
کلا من چندتا دوستام همه تست کردیم روی مخابرات اصفهان مشکلات اینجوری زیاد شده کاری به ویندوز نداره مشکل سانسور زیادی
شما هم تست کنید میشه نتیجه را بگید
با اینترنت 4 جی ایرانسل دارم راحت اپدیت ها میشه مخابرات مشکل داره اینگاری فقط این وسط
Last edited by POP_0098; 28-05-2018 at 10:44.
آقا طرحای قبلی مخابرات دیگه در دسترس نیستن هیچکدوم؟؟؟؟ من شبانه استفاده میکردم فک کنم این مصوبه 266 دیگه شبانه نداره. بزاریم دانلود تازه با طرح استفاده منصفانشون سرعتو ببندن رو 128 مصیبته که.
سلام دوستان من به هزاربدبختی و چندسال تو نوبت موندن تونستم تو قندی پورت خالی شاتل بدست بیارم و فردا مدارک رو برام میفرستن که ثبت نام کنم.
۲۳ هم سرویس مخابراتم کلا تموم میشه و ازونجایی که شبانه دیگه نمیده و از نظره قیمت شاتل به صرفه تر درمیاد چون سرویس ۸ مگش ۱۷۵ گیگ ماهی ۵۰ تومن میشه،لطفا راهنماییم کنید که چطوری میتونم به سرعت مخابرات رو تخلیه کنم که شاتل زود رانژه کنه.خیلی ممنونم
مرده شور شااتل و مخابرات الان این همه سرویس دهنده پر حجم :
![]()
تاپیک همه این شرکتا رو رفتم و همه از یه چیزی مینالیدن
شاتل هم مشکلات خودشو داره ولی خب ترجیح میدم از یه شرکت درست حسابی سرویس بگیرم که از کیفیتش راضی باشم نه مثلا از دیدبان که تاپیکشو بخونی میبینی کیفیتش افتضاحه فقط گیگ خوب میده
از طرفی من ۱۷۵ گیگ شاتل هم به زور بتونم مصرف کنم گیگ بیشتر که اصلا بدردم نمیخوره
طرحای جدید 80 یا 90 درصد تخفیف دارن از 2 تا 9
سرویس ۸ و ۱۶ مگابیت هیچ تخفیفی ندارن.فقط سرعت های پایینتر
دوستان سرویس من دو روزه کلا خراب شده. اصلا هیچ صفحه ای بالا نمیاد. کس دیگه ای مشکل پیدا نکرده؟
سلام
آیا امکانش هست مثلا من یک میلیون تومن اینترنت مخابرات رو شارژ و مصرف کنم و دو ماه بعد رو قبض بیاد و پرداخت کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)