اگه طرح ویژه باشه میپره در غیر این صورت خیر ....
اگه طرح ویژه باشه میپره در غیر این صورت خیر ....
میگن 350 خوبه اما من 632 دارم راضیم ..مشکلی نداره سایزش هم کوچیکتره و حمل و نقل جا به جاییش راحتتر!
گاهی 30 گاهی 40 کلا در نوسانه حتی روی 20 هم میره ..
B1110
این مدل 512 سرعتش در تهران چه طور هست؟ بچه هایی که استفاده کردن میشه یه توضیحی بدید.؟
سلام.سرعتش خوبه.بهتر بگم تمام طرح های 512 فعلی نسبت به طرح های دیگه تا الان تشون داده بهتره نسبت به قیمتش.اما 6 گیگ برا یک ماه کمه به نظرم.مگر اینکه خیلی اهل دانلود نباشید.اگر هستید 512 نامحدود 4 به 1خیلی به صرفه تره چون شما با سرعت 512 حدود 4 گیگ روزانه میتونید دانلود کنید.متوسط سرعت حدود 110 تا 90 هست (البته به شرایط مکانی خودتونم یه مقدار بستگی داره)
شما تو روزای باقیمونده طرحتون این 5 گیگ رو حتما استفاده کن،یه نکته رو هم طبق تجربه بگم.شما برا گرفتن 2مگ زیاد عجله نکن(مگر برا تست اگر تا حالا نگرفتید)چون همش باید تو درگاه پرداخت ایترنتی بانک ملت باشید.برا وب گردی هم باید همیشه نگران باشید چون تعرفه ش خیلی گرونه و 2 گیگ ماهیانه ش تو همون چند روز اول تموم میشه و تمام امیدتون میشه دانلود شبانه که اونم ممکنه گاهی ممکنه خوب و گاهی خیلی بد باشه!!!به قدری زود حجمتون و پولتون تموم میشه که اصلا خودتون باور نمیکنید!!!
برای کسی که میخواد تازه مشتری بشه طرح ویژه بصرفه تره یا طرح معمولی که ده ماه رو بجای 12 ماه پولش میدی؟
خوب طرح ویژه نیست ولی یعنی حجم 1mb که 6 تومن هست میمونه واسه 2 mb که 12 تومن هست؟
درود دوستان. واسه تمدید طرح اشتراکی باید چکار کرد ؟ سیستمش عوض شده ؟ قبلا وقتی مدت زمان یا حجم ماهیانم تموم میشد اینترنی پرداخت میکردم خودش طرحو تمدید میکرد ولی الان طرحو که هیچ تمدید نکرده داره از پولی که واریز کردم کم میکنه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
من از طرح RP_B1107_2048_2GB_1_month استفاده میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)