بعد از 10 روز کسی جواب منو نمیده ؟
در کل از لحاظ سگ جون بودن و خر کاری به نظرتون asus ارزش داره هزینه بیشتری کنم ؟
بعد از 10 روز کسی جواب منو نمیده ؟
در کل از لحاظ سگ جون بودن و خر کاری به نظرتون asus ارزش داره هزینه بیشتری کنم ؟
با سلام
مدل هایی که معرفی کردید هر دو در یه رنج به بازار عرضه شده.
اما در کل برای کارایی بیشتر من همین tplink رو پیشنهاد میکنم.
موفق باشید.
اقا این تنظیمات d link 2740 u رو میدید که اتوماتیک مودم روشن میکنیم وصل بشه به اینترنت
دیگه کانکشن نسازیم
پست اول هم لینک دانلودش مشکل داره
Last edited by Mahiar0; 17-10-2011 at 17:22.
با سلام
توی مرورگر 192.168.1.1 رو وارد میکنید و با پسورد و یوزر admin وارد کنسول تنظیمات مودم بشید.
سپس به قسمت lan برید و از اونجا connection type رو در حالت pppoe قرار بدید و بعد یوزر نیم و پسورد مربوط به اینترنتتون رو که شرکت داده رو وارد کنید.
سپس تنظیمات رو ذخیره کنید و مجددا مودم راه اندازی کنید.
موفق باشید.
این رو 10بار انجام دادم نشده
برای همین دارم تعجب میکنم
اینترنتم مال اندیشه سبز خزر
من مودم وایرلس ASUS N-11 دارم...میخواستم بدونم میتونم چیز پی ان رو روش تنظیم کنم ؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
به فروم خوش اومدین
Asus-N11 فقط روتر هست و مودم با خودش نداره. اگر در عکس های لینک زر قسمت پشت مودم رو نگاه کنید ، ورودی خط تلفن نداره.
موفق باشید . . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان این صفحه تنظیمات گام به گام میرم جلو ppoeهم میگذارم نمیشه ولی به محض اینکه رو brige میذارم با کانکشنی که میسازم وصل میشه
چی کنم؟
این عکس گام به گام ببینید
راهنمایی کنید
سلام ، برای VPI عدد 0 رو امتحان کنید.
مودم رو وقتی میذارم رو حالت PPPoE هر وقت که نیاز به اینترنت نیست از طریق قسمت WAN دیسکانکت میکنم ولی 10 ثانیه بعد مودم دوباره خودکار کانکت میشه، چطور میتونم جلوی کانکت خودکار مودم رو بگیرم؟؟؟
کلا چه راه هایی وجود داره تا در حالت PPPoE بدون نیاز به خاموش کردن مودم یا جدا کردن سیم تلفن بتوان دیسکانکت شد؟
برادرم مودم SMC داره و خیلی راحت روی دکمه دیسکانکت کلیک میکنه و اینترنت قطع میشه ولی مودم من اینکار رو انجام نمیده
مودم شما دوستان هم اینطوریه یا فقط مودم من این مورد رو داره؟ احتمال داره مودم من خراب شده باشه؟ چون پارسال که تازه خریده بودم این مشکل رو نداشت، چند ماه به حالت بریج تنظیمش کردم، حالا که دوباره گذاشتم رو PPPoE اینطوری شده، نزدیک به 10 بار هم نرم افزاری هم سخت افزاری مودم رو رست کردم، روی ویندوز XP و 7 هم تست کردم، هیچ فرقی نکرد
پ ن:
مودم pin Avid سیمی هستش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)